Yüzbaşı
26 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 498 (Bu ay: 9)
Gönderileri
Fat32 8 gb'lik flash bellegi ps4 gormuyor. Bir fikri olan var mi ?
.
.
hücreseli kullanirken appstore'da uygulama indirip güncelleyemiyorum, itunes store'a baglanilamiyor hatalari aliyorum, hesabima giremiyorum,Apple Music çalismiyor (bir sorunla karsilastik uyarisi) . Ayarlarda hücreselden Appstore izinli sorun nedir anlayamadim.
Oyun oynarken ara sira kasma oluyor beraberinse seste gidip geliyor database sifirladim cozulmedi 🤔
Kulaklığı takınca arada seste kopmalar oluyor. 2 farklı kulaklık denedim sonuç aynı.
Merhaba, 42" 1080p Panasonic Tv kullaniyordum ve oyunlarda grafikler falan olmasi gerektigi gibi cok iyiydi. 1 hafta önce 32" 1080p Samsung LED tv'ye gecmek zorunda kaldim ve grafiklerin eskisinden kötü gözüktügünü farkettim. COD MW ve Black Ops 4 oynuyorum sanki haritada bir bulaniklik var ve buda eski tadi vermiyor. Oyun Modu acik ve kapali ayni gozukuyor. Bu konuda bir fikri olan varsa buyursun yoruma lutfen...
Merhaba,Kuzey Güney dizisinin sansürsüz versiyonunu bir türlü bulamadım.Youtube'a tüm bölümleri yüklemişler ancak hep sansürlü.
COD Blackout oyununda takim arkadaslarimin sesi kaydettigim video kliplerde duyulmuyor. Ayarlardan "Mikrofon seslerini video kliplere ekle" aktif.
Iphone'u kaybedince laptopdan nerede oldugunu bulmak icin, kaybettigim iphone'da Konum Servisleri açik olmasi mi lazim ? Ben hep kapali tutuyorum
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 864
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 165 (Bu ay: 200)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.