Şimdi Ara

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
856
Cevap
13
Favori
65.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lambada coreye geldim acaba oyunun sonrasını yapacaklarmı ?
  • Aşağıya inip reaktöre güç verdim 'hazır' yazıyor o orada ki tabelada ama buraya gelip fire düğmesine tıklayınca hiç bir şey olmuyor nasıl geçicez burayı

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı
  • Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı

• Diğer ikisini doldurmamışsın. Half-Life oynamadın mı hiç?
  • Arkadaşlar Deathmatch'i yok mu var diyorlar.Acayip güzel olmuş oyun
  • Sabırsızlanıyorum.

• çok iyi
  • "Hard" baya zor olmuş. Normalde oynuyorum. silahlar ve düşmanlar arasında bi dengesizlik var. zombiye bir sarjor boşaltıyorum ölmüyor 2 levye vuruyorum ölüyor. Zıplama olayı baya kötü. Yerden 10 santim yüksekteki duvara yapışmış laserlerin üzerinden bile zıplamak zor. Optimasyonda kötü bence. Half life 2 rahat çalışırken bu oyun kasıyor. Yükleme süreleri de uzun geldi bana. Grafik kaplamalarının bozulması gibi teknik hatalar ile de karşılaştım...

Bunların dışında oyun cidden güzel olmuş. Hiç mod gibi değil baya oyun yapmış adamlar.
  • 3 gb dosya dışında herhangi bir şey yüklemek gerekiyor mu?
    Edit: Tamamdır, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 15 Eylül 2012; 21:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

3 gb dosya dışında herhangi bir şey yüklemek gerekiyor mu?

Steam'den Source SDK 2007 indirmen gerekiyor. Onun dışında başka bir şey yok.
  • Açıkçası bu kadar kaliteli olacağını hiç ama hiç beklemiyordum. Hele modellemeler o kadar iyi olmuş ki eminim valve yapsaydı modellemeleri bu kadar iyi yapamazdı. Oyunda bir tek şey haricinde hiç kusur bulamadım. Daha fazla ilerlemiş değilim oyunda ama aynı yüzden çok fazla görüyorum etrafımda. Daha çok yapılabilirdi bunlardan. Bir de tabancanın sekmesi bana çok fazla gerçekçi gelmedi bu da olsaydı tadından yenmezdi. Bunların dışında tek kelimeyle şaheser. Bu oyuna mod demek hakaret olur bence. Eğer belli bir fiyat karşılığı çıksaydı yine hakederdi bu oyun. HL serisinden bir tek birinci oyun kalmıştı oynamadığım. Onu da grafiklerden dolayı oynamak istemiyordum ama bu sayede keyifle oynuyorum yapan ekibin de elleri dert görmesin umarım bu tarz çalışmalarının devamı gelir

• Arkadaşlar Türkçe dil desteği yok değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Arkadaşlar Türkçe dil desteği yok değilmi?

Şu an yok ama çevirisine başlandı bile.
    http://resim.donanimhaber.com/m_38506799/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

no steam versiyonu çıkmış arkadaşlar. source sdk fln indirmek istemeyenler için tavsiyemdir. boyutu 4 GB ve sorunsuz çalışıyor.

Steamde bedavası varken kim ne diye NS indirir ki? Üstelik yakın zamanda bu oyun Steame gelecek ve otomatik güncelleme olacak.
    Sadece Source SDK 2007 indiriyor bir sakıncası yok onun da. Modların çalışmasını sağlayan dosyalar SSDK2007de çünkü.
    Senin NS dediğinin içinde de SSDK2007 dosyaları vardır kesin.

otomatik güncelleme olur. sonrasında o güncellemeler düşer nete (bkz. Portal 2)

Benim ne demek istediğimi anladın mı? O güncelleme nete düşecek gidecen bir de onu arayıp indircen, kuracan bedava oyun için kim uğraşır onunla. Al steamden otomatik yapsın herşeyini

• Ya bu adminler harbi çok tuhaf. sdk yı nasıl indireceğimi sormuştum. Arkdaşta yanıtlamış. Şimdi teşekkür etmek için girdim ama mesajlar silinmiş.

Bu illegal birşey değilki. source sdk free indiriyorsun zaten steamden
  • Adminler boş yapmayı sever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 15 Eylül 2012; 22:09:43 >
  • Başka oyunun modu olsa abartısız söylüyorum 30$ yapıştırır satarlar.Mod değil bu acayip bişi.Yapanların eline sağlık,Opposing force gelse tadından yenmez
  • dün gayet akıcı şekilde oynuyodum bugun oyun inanılmaz kasıyor çözümü varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Ya bu adminler harbi çok tuhaf. sdk yı nasıl indireceğimi sormuştum. Arkdaşta yanıtlamış. Şimdi teşekkür etmek için girdim ama mesajlar silinmiş.

Bu illegal birşey değilki. source sdk free indiriyorsun zaten steamden

Bu konuda silinmiş mesajınızı göremedim ben.
  • beyler oyunu kurdum ama oyunun simgesini bulamıyorum masa üstündede yok hangi klasörde olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.