Şimdi Ara

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
13
Favori
65.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi fark ettim bu inen ne oluyor ben biyerde hatamı yaptım
    Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı
  • no steam versiyonu çıkmış arkadaşlar. source sdk fln indirmek istemeyenler için tavsiyemdir. boyutu 4 GB ve sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

no steam versiyonu çıkmış arkadaşlar. source sdk fln indirmek istemeyenler için tavsiyemdir. boyutu 4 GB ve sorunsuz çalışıyor.

Steamde bedavası varken kim ne diye NS indirir ki? Üstelik yakın zamanda bu oyun Steame gelecek ve otomatik güncelleme olacak.
    Sadece Source SDK 2007 indiriyor bir sakıncası yok onun da. Modların çalışmasını sağlayan dosyalar SSDK2007de çünkü.
    Senin NS dediğinin içinde de SSDK2007 dosyaları vardır kesin.

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

şimdi fark ettim bu inen ne oluyor ben biyerde hatamı yaptım
    Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı

Bir hata yok arkadaşım onlar modun çalışması için gerekli.
    Sadece SSDK2007 kur yeterli olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 15 Eylül 2012; 19:19:47 >

• Multiplayer var diyor yok ama ilerde mi gelecek?
  • ''Öncelikli olarak Steam kullanıcısı olmanız gerekiyor.http://store.steampowered.com/ sitesinden sağ üst köşedeki "Steam Yükleyin" tıklıyoruz ve Steam kuruyoruz.''

Steam den bir hesap falan alacağız mı?Gerçi beceremedim de.Nasıl hesap alınacak eğer alacaksak?Anlatırsanız sevinirim...
  • Oyunun Hard ı gerçekten zormuş :)
  • Tamam SDK yeri geldi ama 4087 mb diyor yav.Neyse devam kurmaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

no steam versiyonu çıkmış arkadaşlar. source sdk fln indirmek istemeyenler için tavsiyemdir. boyutu 4 GB ve sorunsuz çalışıyor.

Steamde bedavası varken kim ne diye NS indirir ki? Üstelik yakın zamanda bu oyun Steame gelecek ve otomatik güncelleme olacak.
    Sadece Source SDK 2007 indiriyor bir sakıncası yok onun da. Modların çalışmasını sağlayan dosyalar SSDK2007de çünkü.
    Senin NS dediğinin içinde de SSDK2007 dosyaları vardır kesin.

otomatik güncelleme olur. sonrasında o güncellemeler düşer nete (bkz. Portal 2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 15 Eylül 2012; 19:42:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lutimos

quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Uleeyn daha yeni kuruyorum oyunu.
    İnşallah çabuk bitmez. Oynanış süresi ne kadardır tahminen?

10 saat oynayış süresi varmış.

Orijinal HL1'den bir farkı var mı Lambda Core'dan sonrasının olmaması dışında? Eğer yoksa ilk kez oynayan biri için 10 saati geçer, daha önce oynayan biri için de 10 saati bulmaz oynanışı.

• Ne yalan söyleyim ilk oyunu oynamamıştım.
    Orange Box'ın yanında gelen HL2'yi yarım bırakmıştım.
    İyi ki de oynamamışım ilk oyunu, ikinci oyunuda iyi ki yarım bırakmışım.

İndirmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Ne yalan söyleyim ilk oyunu oynamamıştım.

İndirmeye başladım.

Acaba nereden indiriyorsunuz linkler yavaş da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

İndirmeye başladım.

Acaba nereden indiriyorsunuz linkler yavaş da ?

BSC'nin paylaştığı linkten.
  • quote:

İndirmeye başladım.

Black Mesa in 45 minutes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

quote:

Orijinal HL1'den bir farkı var mı Lambda Core'dan sonrasının olmaması dışında? Eğer yoksa ilk kez oynayan biri için 10 saati geçer, daha önce oynayan biri için de 10 saati bulmaz oynanışı.

Black Mesa bayağı değişmiş, ben bile kayboldum bir ara. Half-Life 2'deki gibi fizik bulmacaları var. Oyunda yaptığımız şeyler biraz değişmiş. Half-Life 1'de bir düğmeye basıp aşağı iniyorduk ama bunda o düğmeye basabilmek için şalter indirmen gerekiyor. Bulmacalar biraz daha zorlaşmış anlayacağın. Daha fazla diyalog var oyunda. Gerçi fazla ilerleyemedim, askerler ve yaratıklar kan kusturuyor bana. Hard zorlukta 10 saati geçecek gibi duruyor şu an. Dediğin gibi, ilk kez oynayan biri için 10 saati geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaszaxd -- 15 Eylül 2012; 20:12:23 >

• Arkadaşlar oyun dili sadece ingilizce mi?Çünkü ayarlar kısmında sadece ingilizce görülüyor.Hani Türkçe de olacaktı?

Bu arada görev çubuğunda Steam Downloading-Source SDK Base 2007 %23 ve devam ediyor.Oyunu girdim oynayabiliyorum ama bu ne indirilen anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 15 Eylül 2012; 20:19:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

quote:

Black Mesa bayağı değişmiş, ben bile kayboldum bir ara. Half-Life 2'deki gibi fizik bulmacaları var. Oyunda yaptığımız şeyler biraz değişmiş. Half-Life 1'de bir düğmeye basıp aşağı iniyorduk ama bunda o düğmeye basabilmek için şalter indirmen gerekiyor. Bulmacalar biraz daha zorlaşmış anlayacağın. Daha fazla diyalog var oyunda. Gerçi fazla ilerleyemedim, askerler ve yaratıklar kan kusturuyor bana. Hard zorlukta 10 saati geçecek gibi duruyor şu an. Dediğin gibi, ilk kez oynayan biri için 10 saati geçer.

Torrenti silmiştim Lambda Core'dan sonrasının olmadığını ve HL1'den farkı olmadığını duyunca pişman oldum şimdi. Neyse tekrar başlatacağım ne yapalım.

• oyunun yükleme kısmı bana biraz uzun geldi,gerçi sistemden de kaynaklı olabilir

bilmiyorum half life 1'de varmıydı ama birinin kafsına cisim falan attığında verdikleri tepkiler baya komik oluyor
  • beyler oyun bıtmıyor anlamadım hard sevıyesındenmıdır yoksa cıdden cokmu uzun anlamadım

ayrıca paso kayboluyorum korıdorlarda aynı yere defalarca gectıgım bıle oldu
  • Ekran görüntüsü koyabilecek varmı. Merak ettim. Birde bunun çok güzel bir müziği vardı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.