Şimdi Ara

Black Desert Online (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
28
Favori
140.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunda p2w var ama uçuk kaçık bir p2w yok. Deli gibi oynarsanız p2w cileri bile yakalarsınız fakat deli gibi oynayıp p2w yapanlar farkı açar :) Sen itemini 1 haftada 1 kere upgrade yapacak kadar kaynak toplarken adam parayı basıp 20-30 defa silahını son seviyeye upgrade etme denemesi yapabiliyor. +20 ye basma şansı %3 ve p2w yapan biri üst üste 20-30 defa pen deneyebilirken p2w yapmayan birisi öncelikle bir kaç hafta grind yapıp kaynak toplaması gerekli.


    Buradakilerin mantığı şu "adam p2w yapmış 310 ap yapmış ben p2w yapmadan 270 ap ile onu kesiyorum" Kesemezsin diye bir şey yok zaten fakat o adamın gearı hatasını görmezden gelmesini sağlayabiliyor. Ek olarak oyunda zaten pvp diye bir şey yok. Node wardan ibaret veya arsha mapında slot slot gezip pvp yapmaktan ibaret.

    Adam diyor saatlerce grind yapmadan p2w cileri yakalayabilirsiniz, önerdiği şeyse saatlerce life skill yapmak. Life skillde level ve skill point gelmediğini hesaba katamamış arkadaş.

    Tüm bunları geçtim grind yaparak oyunda son levele geldiğinizde yapacağınız şey daha fazla grind olacaktır. Veya buradaki life skillciler gibi yemek yapar, ağaç keser ve balık tutarsınız.

    Oyunu oynamadıysanız mutlaka oynamanız tavsiyemdir. Fakat dungeon yok, sürekli aynı yaratığı kesme üzerine bir grind sistemi var. Lifeskill sevenleri tatmin edecek fazla meslek var. Rol yapmayı sevenler için çok güzel grafikleri ve evreni var.

    Ben oyundan sıkılıp 2 senelik emeği pen denerken 2 dakikada yakıp oyunu silmiştim. Upgrade sistemi adamı kanser ediyor. Bazı şeyler daha basit olsa, pvp arenalar, pve dungeonlar olsa oyun gerçekten güzel olabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Ocak 2020; 7:34:33 >




  • Beyler bir arkadaşım uzun süre BDO oynayıp ekran kartını yaktı, ben de bazen çarımı balığa bırakıyorum laptop fanı deli gibi çalışıyor yanma durumu olur mu? Ekran kartı 1050TI 2gb
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    Bırakmayıver bırakıyorsun ne oluyor? Laptopundan değerli mi? Oyunu görev çubuğuna alınca çok ısınmaması lazım düşük güç seçeneği vardı oyunda onu aktif et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Bırakmayıver bırakıyorsun ne oluyor? Laptopundan değerli mi? Oyunu görev çubuğuna alınca çok ısınmaması lazım düşük güç seçeneği vardı oyunda onu aktif et.
    Balıkçılık leveli kasıyorum hocam, malum gündüz çalışıyoruz akşam oynamaya pek fırsatım olmuyor. Düşük güç seçeneğini bilmiyordum bir daha bırakacağım zaman onu kullanırım sağ olun.
  • Oyunun kullanım tarzına bir türlü alışamıyorum. En az skilli olan en kolay kullanabileceğim karakter hangisi sizce? Combo kullanmak yerine 12345 tuşlarını kullanamaz mıyız?
  • Flooo kullanıcısına yanıt
    Archer tavsiye ederim oynamasida kolay asil yayda surekli ayni tatar yayındada ayni skilleri kullanıyorsun 5 -6 skill pveside iyi zaten onun haricindehttps://www.youtube.com/watch?v=q7mWn_gAsK0&feature=youtu.be
    Bu linkten karakterin zorluklarına bakabilirsin pve pvpsine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun süredir mmorpg oynamıyorum. Günde 1-2 saat stress atabileceğim bir oyun arıyorum. Sizce başlamalı mıyım? Bir de steam ilewww.tr.playblackdesert.com sürümlerinin farkı nedir?
  • stres atacam derken stres seviyen artar ve 2 saatle bdo oynanmaz hiç tavsiye etmiyorum
  • amops2 A kullanıcısına yanıt
    neden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A

    Arkadaşlar uzun süredir mmorpg oynamıyorum. Günde 1-2 saat stress atabileceğim bir oyun arıyorum. Sizce başlamalı mıyım? Bir de steam ilewww.tr.playblackdesert.com sürümlerinin farkı nedir?
    Günde 1-2 saat pek yetmez onu diyeyim

    Tr de updateler sonradan geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 6 Ocak 2020; 9:25:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A92D21C4E

    Archer tavsiye ederim oynamasida kolay asil yayda surekli ayni tatar yayındada ayni skilleri kullanıyorsun 5 -6 skill pveside iyi zaten onun haricindehttps://www.youtube.com/watch?v=q7mWn_gAsK0&feature=youtu.be
    Bu linkten karakterin zorluklarına bakabilirsin pve pvpsine
    Teşekkürler açtım çok hızlı level alıyor gibi geldi bana. Güzel class 5-6 skill derken isimleri nelerdir skillerin yazabilir misiniz?
  • Merhaba hocam 15 yıllık knightçıyım bu melaneti dün itibari ile bıraktım bu oyunu sağda solda çok duydum sence ko oyanayan birini sararmı ve player durumu nasıldır oynaması kolaymıdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Change1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben trye geldiginden beri oynuyorum oyle cok kasmiyorum gunde 2 saat filan takiliyorum knightdan geldiysen zorlanabilirsin bazı karakterleri oynamasi gercekten yetenek istiyor hakkını vermen gerek oyuncu sayisi ne cok fazla nede cok az diyebilirim benim gorusum boyle ama gittikce oyuncu kaybediyor ben 175 180 ap civari hic para vermeden emek vererek yaptim ama ustu beni asiyor bir yerden sonra oyun p2w donuyor artik pek takilmiyorum oyunda zevkine oynadim hep zaten sunlari soyleyebilirim grafikler atmosfer meslekler cok iyi baya bir zamanini aliyor yapilacak cok sey var eger bunlara yonelirsen keyifli vakit gecirebilirsin ama yok ben pvpciyim herrkese tek atcam mantigindaysan bulasma derim hem p2w hemende zaman kaybı bu oyunda pvp zsten ahim sahimda bir pvp sistemi yok knighttaki zevki bermiyor kale savaslari onun haricindeki her sey gayet iyi life skille yonelirsen dedigim gibi birde her mmorpgde parayı veren dudugu calar mantigi buradada var knighttan bir farkı yok parayı veren buradada tokatlıyor ama issizsen gunde 12 saat bu oyuna ayiricaksan belki cok az miktar para yatirip bir seyler yapabilirsin ama cok salak var oyunda yeni gelenlere onem verilmiyor hem mena ekibi hemde oyuncular siklemiyor acikcasi herkes birbirinin arkasindan is ceviriyor ben hic bir klana girmedim genelde solo takiliyorun zaten slot kavgası cikiyor adam gelip kesiyor zevkine iskence ediyorlar yeni basliyan oyunculara adamin kac milyarlik cari var gelip yeni oyunculari kesip kendini tatmin ediyor zaten adam bir iki gune oyunu birakiyor sonra neden oyuncu yok yardimlaşma 0 herkes god tier olma pesinde oyunu almaklada bitmiyor marketten baya bir sey alman gerekiyor agirlik limiti vb gibi seyler premium olmadan zaten oynayamazsin hadi onu sana oyun hediye filan veriyor cikariyorsun dedigim gibi ben atmosfer grafikler karakter guzelligi life skill ve beni tatmin ettgi icin oynuyorum yoksa oyle god tier olma hayalim yok olmamda zaten ama denmeye deger bir oyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A92D21C4E -- 14 Ocak 2020; 3:32:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar uzun süreli lol ve Metin2 oynayan biriyim ve bu oyuna başlamak istiyorum fakat oynayan kişilere sorularım var.
    Oyun pay to win mi ?
    Hangi paketi alarak oyuna başlanmalı ?
    Oyunu kavramak çok uzun sürer mi ? ( oyun videolarında cok uzun ve karmaşık bir sistemle karşılaştım anlamak yordu).
    Hangi karakterle başlamalıyım ?
    Oyun cidden uzun süreli oynanır mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Charlei kullanıcısına yanıt
    Yukarida anlattim hocam p2w olmayan bir oyun istiyorsan
    Wow
    Elder scrolls online
    Guild wars 2
    Final fabtasy online
    Bunlara bakabilirsin
    Birde tera turu dungeon agarlikli pvpsi olmayan yada cok az pvp donen oyunlara bakabilirsin bu oyunlardaki adamlarin p2w olmasi senin isine gelir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A92D21C4E -- 14 Ocak 2020; 3:39:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Change1

    Merhaba hocam 15 yıllık knightçıyım bu melaneti dün itibari ile bıraktım bu oyunu sağda solda çok duydum sence ko oyanayan birini sararmı ve player durumu nasıldır oynaması kolaymıdir
    başlayacaksan tr ye başlama gamez black desert var en azından p2w değil ve ücretsiz private serverı 1.5 senedir açık sanırım
  • Görevleri yaparken ara sahneleri atlamanın bir yolu var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu daha önce hiç oynamadım. 0 dan başlanır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım. Oyunun senaryosuyla, tüm uğraşları ve en ince ayrıntılarıyla ilgilenen PvE ağırlıklı oyun arkadaşı arıyorum. Olvia 2 sunucusundayım. Karakter adı TavşanKanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinclave -- 11 Şubat 2020; 14:25:56 >
  • 8 ay günde en az 10 saatimi vererek oynadım yaklaşık 1000tl gibi bir parada yatırdım. Pazar güncellemesi ve yeni gelen gölge arenası oyunu mahvetti bıraktım. Oyun kesinlikle verdiğiniz emek ve parayı hak etmiyor. Fail stack mevzusu baştan saçmalık 150fs ile tet basamadık pen item takamadım max full tet boss geardım.
    Başlamayın yeni mmorpg çıkarsa onu bekleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.