Teğmen
06 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bütçem zorlarsa 10k , daha uygun fiyatlara bir şeyler olursa iyi olabilir.
Tv kanallarını izlemeyeceğim genelde uygulamalar için kullanacağım ( Netflix, youtube vs) , ara sıra pc yi bağlayıp oyun oynarken ekranı yansıyacağım ( fifa vs) .
Tavsiyeleri bekliyorum...
Kasım ayının ortasında bir sürücü kursuna motorsiklet ehliyeti için kayıt oldum belgelerimi verdim fakat ücret ödemedim , 1 hafta sonra iptal etmek istediğimi söyledim sisteme kayıt ettikleri için iptal edemeyeceklerini söylediler. Cayma bedeli olarak ücret ödemem gerektiğini eklediler. Bir kere ders için gelmemi söylediler müsait olamadığım için derslere şuan gelemeyeceğimi , bir ara bunun hakkında görüşmeye geleceğimi söyledim ve aradan 3-4 hafta daha geçti. Kaydımın yapıldığı ve ben gitmediğim için her hangi bir cezayla karşılaşır mıyım ? İleriki süreçte ne yapmalıyım arkadaşlar ?
İstanbul'da yaşayan toplu taşıma ve trafikten bıkmış bir öğrenciyim . Günlük toplamda 30km yapacağım okula-işe gideceğim , beni kışın da çok zorlamayacak bir şey istiyorum. Kuba trendy hoşuma gitmişti . İkinci eli uygun önerilerinizi bekliyorum .
Ayarlardan google sekmesine girip asistana girince bağlantı hatası veriyor , başka hangi yolla kapatabilirim bu laneti ? Xiaomi Mi 8 kullanicisiyim .
Arkadaşlar İstanbul'da yalnız yaşayan bir üniversite öğrencisiyim . Bir kız arkadaşım var ve aktif bir cinsel hayatımız var ( haftada min. 6-8 ) .
Sorun şu ki ; prezervatif ile sex yapamıyorum bundan keyif almıyorum , kullansam bile nadiren boşalabiliyorum . Korumasız sex yapıyoruz ve bu beni olağan şeylere karşı korkutuyor . Korumasız sex ne kadar güvenli , neler yapılabilir ?
Bir yakınım artık kullanmadığı için bomann marka kahve makinasını bana verdi . Tüm özellikleri aktif kullanabiliyorum fakat espresso yaparken videolarda izlediğim gibi kahveyi bana köpüklü bir şekilde vermiyor düz ve hafif yoğun bir kahve veriyor sadece . Damla damla veriyor kahveyi . Sizce bir sorun var mıdır ?
Bir yakınım artık kullanmadığı için bomann marka kahve makinasını bana verdi . Tüm özellikleri aktif kullanabiliyorum fakat espresso yaparken videolarda izlediğim gibi kahveyi bana köpüklü bir şekilde vermiyor düz ve hafif yoğun bir kahve veriyor sadece . Damla damla veriyor kahveyi . Sizce bir sorun var mıdır ?
Sevgilime evimde doğum günü sürprizi yapmak istiyorum , kafamda ufak tefek planlar var. Bunlar ; yere gül yaprağı serpmek , postitlere ufak notlar yazıp duvara yapıştırmak , mumlar ve şarap gibi . Pasta ve yemek de olacak tabi. Sizce başka neler yapabilirim ?
Gümüş liginden yükselmem lazım , henüz 20 galibiyetim var , top lane de oynamalık tank karakter arıyorum , elo kasmak için neleri önerirsiniz. Bu aralar Urgot oynuyorum.
16 mbps internet kullanıyorum ( max alabildiğim) ilerde vdsl desteği de gelirse modemle uğraşmamak için hem adsl hem vdsl özelliği barındıran modem arıyorum. Uygun fiyatlı hangi modemi alabilirim ?
Hakkında
Forum İmzası:
2,3 GHz Quad-Core İşlemci | Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 | 3 Gb Ram | LTE 150 Mbps | Android 4.4 Kit Kat | 3.200 Mah Battery |
|Full HD 1920 x 1080 IPS LCD | 5.2 Inc | 4K 3840 x 2160 | 424 PPI | 16M Colors | RDS Radyo | 20.7 Mp G Lens Kamera |
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 224
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 30.763 (Bu ay: 1.074)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.