Şimdi Ara

Black Desert Online (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
28
Favori
140.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun için steam bakiyesi çeken var ise uygun fiyattan steam bakiyesi yükleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun pvp olarak ne vad ediyor. Pvp ile kazanılan herhangi birşey var mı ?
  • sırf sexy karakterleri için aldım oyunu
    az buz takılırım
  • Yeni baslicam eu mu menami. ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu alalı 3 gün olmuş. 35 saat oynamışım. Vaktin nasıl aktıgığı hissetmedim oynarken. Oyunu alacak arkadaşlara kısa bir bilgilendirme geçeyim.
    Daha önce konsol sürümünde yine bu kadar oynamıştım ayrıca. End game görmedim tabi bu kısa zaman oynanışında.
    Adam akıllı bir end game için sanırım bin saati devirmek gerekiyor. Bu benim tahminim.
    + basma manttığı bana KO hatırlattı. Oradaki anılarım canlandı :)
    Arayüz çok kötü, kendinize göre sadeleştremenizi öneririm.
    Mena (TR) steam dan alarak başladım. İleride de ara ara oynarım zevkine.
    Karakter dizanyları çok hoş. Özellikle kadın karakterler, animasyonları vs. sırf bu yüzden aldım.
    Oyun grind üzerine kurulu. Build seçenekleriniz pek tabi var.
    Anime vari bir yapısı var. E ne bekliyorsunuz asya oyunu ?
    -------
    Non-target işi çok sıkıntı. Wow dan kalma alışkanlık benim için bir gereklilik. Nereye vurduğunuz çok belirsiz.
    Oyun tamamen Türkçe. Kendim az buçuk ingilizce bilmeme rağmen bu yapısını inanılmaz yadırsadım. Türkçe olması hoş olmuş ama.
    Görevleri tık tık geçtim. Görev okumadım. Hikaye olarak beklentim sıfır zaten.
    Oyunu MMO değilde, H&S türü diye gözlemlerseniz sizin için daha iyi olur. En azından hayal kırıklığı yaşamazsınız.
    Açık dünyası, grafikleri hoş. Oynanış sınıfına göre idare eder.

    Parasını hak ediyor. Yalnız bin saat üzeri oynanışı hak etmiyor bence.
    Daha öncesinde de takip ediyordum oyunu. Az çok ne olduğunu biliyorum.
    Pvp'si inanılmaz seri. Kimin ne yaptığı belirsiz, yada bana öyle geliyor bilemedim şimdi.




  • Ps4 te 61 lvl a kadar gelmistim. Az bucuk hakimim oyuna. Beraber girmek istersen pc de yarin yeni baslicam. Aldim oyunu. Steam : btrlpksrgl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 te hile siz botsuz vs varken sen pc ye mi geçtin keşke yapmasaydın ordaki yönetimle tr deki yönetim arasında milyonlarca fark var
  • eu da oynayan varmı yeni basladım takılıom öyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 9 Aralık 2019; 15:19:38 >
  • amops2 A kullanıcısına yanıt
    Hile yokmu ? Hilenin alasi ps4 te var. Dakka basi glitch. 30fps. 500tl oyun parasi Bayginlik geldi artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: Full tet 261 ap oldum 0 p2w ile. yaklaşık 3 ayımı aldı. Lifeskillden deli gibi para kasılıyor. Grinde mahkum değilsiniz. Saatte 40-50m kasıyorum ortalama ve 0 göz yorulması. Tabiki artık oyun daha zorlaştı benim için ama ortalamanın üzerinde bir gear yapmak için p2w ihtiyacınız yok. Karakterinizi biliyorsanız bir şekilde pvp de direniyorsunuz. Kaldı ki ben 3 aylığım 1 sene oynamış olsam abarta abarta bitiremedikleri 300 aplere kafa tutardım galiba.
  • Sistemi yeterli olan herkesin oynaması gereken bir oyun bence. MMORPG tarzında grafik, oynanış ve hikaye anlamında türdaşlarından çok daha iyi. Ayrıca P2W değil bence Pay to Skip. Oyunda şu anda 2.Yıldönümü Kutlama etkinliği aktif. Giriş yaptığınız her gün bir item veriyor. Bazı günler bonus exp. kazanabiliyorsunuz. Etkinlik 1 ay boyunca sürecek. Herkese iyi oyunlar :)

    Black desert Onlinehttps://www.youtube.com/watch?v=l9WrK30KT0A&feature=share&fbclid=IwAR2qcv041SY-mslgz71vJF9iLPuvaCpMEVgYd3EaBKDwK86hrqJUFJtZdWU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stazouu -- 10 Aralık 2019; 0:50:15 >




  • Beyler bu oyunda duo girince beraber görev falan yapılıyor mu? Yani duo girmenin bir avantajı var mı? Birde hangi eşyanın gereksiz hangisinin gerekli olduğunu nasıl anlarım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunahan1071

    Edit: Full tet 261 ap oldum 0 p2w ile. yaklaşık 3 ayımı aldı. Lifeskillden deli gibi para kasılıyor. Grinde mahkum değilsiniz. Saatte 40-50m kasıyorum ortalama ve 0 göz yorulması. Tabiki artık oyun daha zorlaştı benim için ama ortalamanın üzerinde bir gear yapmak için p2w ihtiyacınız yok. Karakterinizi biliyorsanız bir şekilde pvp de direniyorsunuz. Kaldı ki ben 3 aylığım 1 sene oynamış olsam abarta abarta bitiremedikleri 300 aplere kafa tutardım galiba.
    Hocam kafa tutabildiğin zaman konuş boş yapma.Senin yaptığın gear oyunda zor birşey değil zaten.
    P2w ama ben oynamayı seviyorum desen anlarım saygı da duyardım.
    Bu kadar adam yanılıyor bi siz akıllısınız zaten




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudut34

    Hocam kafa tutabildiğin zaman konuş boş yapma.Senin yaptığın gear oyunda zor birşey değil zaten.
    P2w ama ben oynamayı seviyorum desen anlarım saygı da duyardım.
    Bu kadar adam yanılıyor bi siz akıllısınız zaten

    Alıntıları Göster
    3 ayda 20tlik item yapmışım, ki bunun en az 20 günü oyunu öğrenme :) Benim karakter şu an satsam p2w hırsı yüzünden 1000 tlden fazla ediyor. Demek istiyorum ki gerek yok. Bir de şöyle bir mevzu var 271 capinden sonra gizli ap bonusu o kadar düşüyor ki neredeyse sendeki saf apden farkı kalmıyor yani 270-280 bandına ulaştıktan sonra , bu bant çok zor değil. Benim 1 3 ayıma daha bakar, adamla aranda gizli ap muhabbeti kalkıyor. devam edersem lifeskille devam edeceğim o apye ulaştığımda gayet yeterli olacağımı düşünüyorum. Şu an bile savaşlarda iş yapıyorum. 300 aplerin yayınlarını izliyorum, öyle girip 5 kişi alıp çıkamıyor kimse, öyle bi durum olsa neyse ama baya baya tokat yiyorlar yani, demek ki fark o kadar açık değil. p2w inkar etmiyorum ama p2w yapmadan da pek ala çook çook rahat item dizilir. Ben 1 saat grind yapmadan toplama+ topladıklarımı pişirip satma ile günde 150m civarı kasıyorum, ne pc başınca durmama gerek kalıyor sürekli ne de gözüm yoruluyor.

    Siz alışmışsınız p2w'ne ya da anlayamamışsınız oyunu. Zel4ever, ne zaman savaşta yayın açsa adam tokat yiyor. Full p2w ci. 300 ap ama yatalak.

    Sattlerce grind yapmanıza gerek yok, lifeskill de dehşet kar getiren şeyler var. Bende 206 enerji var, ona rağmen bu kadar kastım enerjiniz faylaysa grindde göz yormayın. Gidip de çiçek toplayıp hani para demeyin, et toplayın, yemek yapın parayı götürün. Yarım saatte 24 kara kristal parçası, 3 keskin, 5 sert kristal 1 capras 1800 et topladım. ne manosum var ne başka bir şey tri loggia setle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan1071 -- 11 Aralık 2019; 17:34:36 >




  • Oyunu 6 7 ay kadar oynadım. Başlamak isteyen merak eden arkadaşlara tavsiyem şu çok fazla vakit öldürmenizi sağlayacaktır, zaten oyunu tam anlamıyla çözme evreniz, biraz farm yapayım biraz lifeskill öğreneyim a bak buda varmış bunuda yapayım şunuda yapayım derken haftalarınız gidecek.Hatta bana en zevkli gelen olaylardan biride karakter kasma evresi. Her karakteri deneyim skillerini göreyim derken tüm karakterleri açıp açıp kastım. Bu bile başlı başına bir eğlence.Gel gelelim pay2win olayına, bu olay ilk başlarda pet almak her ay değerli paket almak gibi şeylerde devreye girsede asıl olay upgrade işinde patlak veriyor. Upgrade olayı hem çok zahmetli hem de çok ciddi para harcamınızı gerektiriyor (gerek oyun içi gerek real). Yani oyunun övülecek çok yönü olduğu bir gerçek ama pay2win olduğu da su götürmez başka bir gerçek. Hani bunun TR Veya Eu arasında da hiç bir fark yok , hatta biraz kurcalarsannız eu forumlarında ''Black Desert Remastercard'' diye bir tabir kullanılıyor. Bu herşeyi açıklıyor :)

    Diğer yandan oyunun bu kadar çok ayrıntısı olması aslında bir yandanda eksi yönü. Şöyleki oyunda parti sistemiyle ya da arkadaşlarınızla oynarken yapacağınız şeyler çok kısıtlı. Mesala oyunda farm yapmaktan sıkılıyorsunuz ya da farm yapmak için çok zamanınız yok ve lifeskille yölendiniz, bu aşamada arkadaşlarınızla yapabileceğiniz hiç birşey yok sürekli lifeskil ile uğraşacaksınız. Hoş farm işine girişseniz de yine hemen hemen aynı kapıya çıkıyor. Yani özetle oyunda her koyun kendi bacağından asılır felsefesiyle hareket ediyorsunuz daha doğrusu etmek zorundasınız ve bu aşamada sanki offline senaryolu bir rpg oyunu oynuyormuşsunuz hissi veriyor.

    Oyunda sürekli güncel tutulan günlük ödüller etkinlikler vesaire var bu oyunda daha çok adapte olmanızı ve bir nebze de olsa geri düşmenizi engelliyor ama yinede atı alan üsküdarı geçmiş olayı hala tap taze önümüzde duruyor.Combat sistemi çok zevkli savaşlarda bi okadar öyle.Öte yandan hile konuları başka can sıkıcı olay. Bana para harcatmayı nerdeyse zorunlu kılan bir oyunda hilelerle karşılaşmak kabul edilemez bir durum.Herşeye rağmen Bana kalırsa şu an Elder Scrolls ve Wow haricinde oynanabilecek en iyi mmporg oyun ama dediğim sıkıntılar göz ardı edilemez bir gerçek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metodiev35 -- 12 Aralık 2019; 14:54:41 >




  • ben toplama gemicilik filan sevmiyom boss avına cıkmayı seviyom dunya bosslarını oldurüp güzel itemler düsürmek hosuma gidiyor partilerle kale savaşları yapam hangi karaktar oacam karar veremedim
  • 102 fs tet narc, 61 fs tet grifon. Hepsi de etkinlikten gelen fsler ve cronlarla :D

     Black Desert Online Black Desert Online




  • Beyler boş p2w yorumlarini aldirmayin oyundan zevk almaya bakın hangi oyun p2w degilki wow gw2 final fantasy eso bunlar hariç çogu p2w zaten ya da bu tür oyunlar oynamayacaksiniz yaklasik 1 senedir oynuyorum oyle ust seviye bir oyuncu olma iddagimda yok zaten orta seviye gearlarla takiliyorum oyundan zevk aliyorum p2w durumu beni ilgilendirmiyor oyunda o kadar yapilacak sey varki zaten p2w unutturuyor size zaten en ust seviye oyuncu olacam herkese tek aticam mobu kimse elimden alamaz dusuncedeyseniz mmorpg oynamayin gidin fps moba oynayin bu hayattada boyledir herkes iyi bir yerlere gelmek ister zengin bir hayat luks araclara guzel kadinlara sahip olmak ister ama olamaz bazen mmorpgde hayat gibidir iste neyse uzatmiyim falza boku cikti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar selamlar steamden pc surumunu aldim oyunu aklima takilan karakter slot ve premium karakter slotlari var ve premium karakterde direkt 60 level olarak basliyorsun bu nornal servera bagli olarak mi isliyor yoksa karakter denemek icin bir yontem mi sunuyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.