Şimdi Ara

Black Desert Online (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
25
Favori
149.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
    Kasım da kapalı betası olacak diye duydum.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Daha açık beta falan derken 2018 de çıkar anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir de konuyu SS'lerle destekleyelim beyler.

Benim son cektiklerim.
    2. SS'de salak kopek biranda gelmeseydi daha guzel cikacakti.

Black Desert Online
     Black Desert Online
     Black Desert Online
     Black Desert Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 1 Ekim 2017; 19:14:14 >

• +10'ları da görürsün umarım.

Black Desert Online
    https://i.imgur.com/0FVhqYs.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 1 Ekim 2017; 20:39:6 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

+10'ları da görürsün umarım.

Black Desert Online
    https://i.imgur.com/0FVhqYs.png

Hocam sen AFK kalarak oynuyorsun oyunu galiba, o professionlar ne oyle?

Bu arada ben fishing zirhini cikarip onun yerine 11 luckli set yaptim, sence fishing zirhi mi iyi yoksa 11 luck mi AFK balikcilik icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 1 Ekim 2017; 20:54:0 >

• Bir tek fish yapıyorum gerisinde bir şey yok.

Net bir bilgim yok ama Fishing elbisesi, + Fish Level + Fish Exp verdiği için daha avantajlı olur diye düşünüyorum.

• quote:

Bir tek fish yapıyorum gerisinde bir şey yok.

Net bir bilgim yok ama Fishing elbisesi, + Fish Level + Fish Exp verdiği için daha avantajlı olur diye düşünüyorum.

Gunde ortalama ne kadar yapiyorsun balikcilikla peki?

• quote:

7-8 saat belki.

Para olarak ne kadar yaptigini kastetmistim.

Bu arada senden fazla balikcilik yapiyormusum.

Birde imperial fishing kullanmıyorum onu kullansam ciddi artar bu para.

• quote:

4-5 m arası muhtemelen. Ancient relic crystaller hariç sadece balık satışı.

Birde imperial fishing kullanmıyorum onu kullansam ciddi artar bu para.

O imperial fishing olayini ben hala cozemedim, musaitsen kisaca bir aciklar misin?

• quote:

Sınırlı sayıda balık alıyor ve 3 saatte bir sıfırlanıyor. Saati geldiğinde önünde hazır beklemen lazım yoksa başkası senden önce satabilir.

ohoo ugrasilmaz hic

bu arada + basma isine giristim, bunu soylemek istemezdim ama eger oyunda en iyi itema sahip olma kafasindaysaniz oyun fena halde pay to win. bir boss itemini tri yapana kadar 20-50 dolar arasi harcayabilirsiniz sansiniza bagli olarak.

he o kadar para vermem diyorsaniz itema atiyorum 300m para harcayacaksaniz 900m gommeniz gerekecek. para gommem diyorsaniz gunlerce afk balik tutarak relic kasacaksiniz ve yuzlerce relic scroll'u usenmeden party bulup tek tek yapacaksiniz.

5li relic scroll grubuna girmistim 1 kere ve 5 er scrolldan 25 scroll yapmistik, 1 saate yakin surmustu. scroll yapmak eglenceli olsa yine gonlum gam yemeyecek ama scroll'u acip durmadan tek yiyen moblari kesmeniz gerekiyor, moblarin spawn olmasi zaten 10 ar saniye suruyor en az.

tabi bunun birde party bulmasi falan var surekli.

kisacasi oyuna baslarsaniz sakin boss itemi dusurup + basmayin, 1trilyon para kasin dandik itemlarla sonra TET boss itemi satin alin.

TET almanizi soylememin sebebi kimsenin TET asagisi boss itemini satisa koymamasi. Adamlar hakli, o kadar para gomdukleri itemi TET fiyatindan ucuza satmazlar tabi.

ogrendigime gore bu artisans memory eskiden sadece loyality ile aliniyormus sonra item shopa koymuslar para icin...

• Artisan Memory daha çok mavi itemlerde yarıyor yalnız, Liverto gibi. Yani Artisan Memory'nin kendisi p2w, deli para yapanlar var ona bişey demiyorum ama boss itemlerinde pek faydası yok.

1 ayda toplam 5 tane boss itemini TRI'ye basmıştım sıfırdan, bazıları fena geçmedi bazıları da kanser etti. İmkanı olanlar direk marketplaceten TRI veya TET alsın boss itemlerini, yada en kötü DUO. Markete koyulmuyor bunlar demeyin, notice koyun almak istediğiniz iteme illa koyan oluyor. Olmadı preorder işini deneyebilirsiniz ama TRI'lere özellikle absürd preorder koyanlar oluyor, 300-400m lik item için 900m preorder koyuyorlardı. Ama DUO'ların preorderları biraz daha insaflı, 50-100m üzerine alınıyordu. Notice koyduğunuz itemler preordera giderse whisper atın alan kişiye preorder fiyatını sorun.

Bu arada hala failstack işini tam anlamıyla kavramadıysanız onu ayrıntsıyla öğrenin, nasıl fs yapılır, nasıl itemi downgrade yaparsın kolayca falan. Birde Alexmac diye bir eleman vardı, güzel bir guideı var + basmalar için onu inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 2 Ekim 2017; 13:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Artisan Memory daha çok mavi itemlerde yarıyor yalnız, Liverto gibi. Yani Artisan Memory'nin kendisi p2w, deli para yapanlar var ona bişey demiyorum ama boss itemlerinde pek faydası yok.

1 ayda toplam 5 tane boss itemini TRI'ye basmıştım sıfırdan, bazıları fena geçmedi bazıları da kanser etti. İmkanı olanlar direk marketplaceten TRI veya TET alsın boss itemlerini, yada en kötü DUO. Markete koyulmuyor bunlar demeyin, notice koyun almak istediğiniz iteme illa koyan oluyor. Olmadı preorder işini deneyebilirsiniz ama TRI'lere özellikle absürd preorder koyanlar oluyor, 300-400m lik item için 900m preorder koyuyorlardı. Ama DUO'ların preorderları biraz daha insaflı, 50-100m üzerine alınıyordu. Notice koyduğunuz itemler preordera giderse whisper atın alan kişiye preorder fiyatını sorun.

Bu arada hala failstack işini tam anlamıyla kavramadıysanız onu ayrıntsıyla öğrenin, nasıl fs yapılır, nasıl itemi downgrade yaparsın kolayca falan. Birde Alexmac diye bir eleman vardı, güzel bir guideı var + basmalar için onu inceleyebilirsiniz.

NA'da suana kadar 50 taneden fazla satilmamis TET alti dande staff, EU'da nasildir bilmiyorum.

Guide olayi icinde tesekkur ederim ama bu oyunda guide kullanmadan kesfetmek istiyorum herseyi. Normalde bir oyuna baslayinca bakmadigim guide kalmaz, herseyin bokunu cikaririm sonrada oyundan erken bikar ve birakirim. Bu oyunda da ayni sey olsun istemiyorum, sifirdan ogrendigin zamanlar hep oyunun en zevkli zamanlari oluyor.

• Arkadaşlar selam black desert online'yi hiç oynamadım, TR'de açılmasıyla birlikte başlamayı düşünüyorum. 1 kere satın alım yapılacağından dolayı sizce hangi paketi almalıyım? Standart mı Özel mi Efsanevi mi? Değer mi 199Tl vermeye yoksa 49 veya 99Tl'liklede alıp güzel bir şekilde fark olmadan ilerlenir mi?

Orijinalden alıntı: Lickshoot

Arkadaşlar selam black desert online'yi hiç oynamadım, TR'de açılmasıyla birlikte başlamayı düşünüyorum. 1 kere satın alım yapılacağından dolayı sizce hangi paketi almalıyım? Standart mı Özel mi Efsanevi mi? Değer mi 199Tl vermeye yoksa 49 veya 99Tl'liklede alıp güzel bir şekilde fark olmadan ilerlenir mi?

Alacaksan ya en ucuzunu al ya da en pahalisini. Digerinin hic bir getirisi olmaz sana.

• Usta sence steam'dan alıp vpn oynamak mı yoksa tr'den 50 tl'lik paketi alıp geçmek mi? Şimdi steamdan alırsam arkasında steam var diye kafam rahat olacak nasıl olsa ileride kapatmazlar diye. Ama şöyle birşey de var steam'daki sunucularda herkes itemleri fullemiştir oda başlarken beni zorlar.

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Usta sence steam'dan alıp vpn oynamak mı yoksa tr'den 50 tl'lik paketi alıp geçmek mi? Şimdi steamdan alırsam arkasında steam var diye kafam rahat olacak nasıl olsa ileride kapatmazlar diye. Ama şöyle birşey de var steam'daki sunucularda herkes itemleri fullemiştir oda başlarken beni zorlar.

Hocam herkes itemi fullemistir diye dusunme, oyunu aylardir oynayip casual takilan biri daha normal itemlarla gezerken birkac haftalik oyuncu boss itemlari takabiliyor. Tabi yeni baslayanla eski oyuncu arasinda fark olacak ama aradaki guc farki oyle seni oyundan sogutacak kadar olmaz.

TR sunucusunu kotuledigimden degil ama TR’nin gelecegi belli degil, belki ilk 1-2 ay serverlar full cekerken bir bakacaksin oyun bosalacak, herkes EU’ya donmus olacak, bilemezsin.

Zaten TR’de de EU’dan gelenlerle yeni baslayanlar arasinda baya bir guc farki olacak emin ol.

Illa TR’ye baslayacaksan bence once serverin uzerinden biraz zaman gecmesini bekle, duzgun ilerliyorsa server baslarsin cunku oyun cidden baya zaman istiyor, TR iyi gitmezse olan zamanina olur.

• Gece bir test yaptim ve karakteri baliga birakip 10 saat balikta tuttum, sabah oldugunda 100 slotlu envanterim dolmustu, dusenleri sattigimda baliklardan 3m nakit + 6 relic yani toplam 9m cikmisti. Relicleri satmayip topluca party ile yaptigini dusunursen 15m olur bu miktar.
    Bir de envanter muhtemelen 8. saatte falan dolmustur, yani balikla saatte 2m'e yakin para kasmak mumkun demek bu.

Tabi benim fishing daha skilled 7, yuksek seviyelerde saatte 3-4m olarak dusunebiliriz bunu. Relicleri yapmadan satarsakta yine bir 2m falan kasariz saatte 3-4m olmasa da.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.