Şimdi Ara

Black Desert Online (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
25
Favori
149.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
    Eu sunucusunda vpn ile oynayabilirsiniz ama oranin inciyle satilan esyalari daha pahali menaya gore. Kalitesi de ayni oranda ama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banlama olayı hiç oluyor mu acaba biliyormusunuz?

• Teşekkürler.

discord: bxtxrxlp
    SanDisk 1 TB Ultra HDD:Seagate Barracuda 2TB | Kasa:Asus Tuf Gaming gt501 rgb | Monitör:Asus VG278QR | Vesa:Dark VM14 | Klavye:Logitech G513 Carbon Linear | Klavye:Razer Tartarus V2 |Mouse:Logitech G502 Lightspeed | Kulaklık:Logitech g935 wireless | Mousepad:Steelseries QcK Edge XL | Gameped:Microsoft xbox one gamepad
  • Oyun p2w mi ona gore satin alıp başlayacağım.

Bazı şeyleri satin almak zorundasiniz dediler ek envanter ağırlık vs gibi. Ne kadar tutuyo bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Wınchester

Oyun p2w mi ona gore satin alıp başlayacağım.

Bazı şeyleri satin almak zorundasiniz dediler ek envanter ağırlık vs gibi. Ne kadar tutuyo bunlar?
    Ağır p2w hocam oyun. Pvp serverde oynarım dersen öneride bulunayım ; gamezbd.

Market eşyalarını para yatırmadan alabiliyorsun. Hem oyun hakkında fikrinde olur. Seversen global serverda oynamak istersen alır yine oynarsın yine.

Ayrıca şu an tr serverında 30 günlük misafir kartı veriyorlar. 50 levele ulaştığında oyun kalıcı ücretsiz hale geliyor. İstersen o etkinliği değerlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 26 Nisan 2020; 9:52:15 >
    P2W ile bir yerlere gelebilmen için çok sağlam para yatırman lazım. Binlerce liradan bahsediyorum. Öyle 300-500 TL ile olacak iş değil. Bundan dolayı P2W olduğunu düşünmüyorum. Özellikle denizcilik kasıyorsan Oyun parası ile ancak temel gemileri alabiliyorsun geri kalan her şey full el ile kasılan emek teçhizatı.
    Şimdi illegal işleri saf dışı bırakıyorum oyun tarafından kabul edilen yapınca ban riski olmayan şeyleri anlatıyım 300 saate yakın WoW oynadım ondan az biraz biliyorum WoW sistemini de.WoW da 13 dolarlık aylık ücreti 15 dolar vererek token olarak alıp daha sonra bunu pazarda satabiliyorsunuz,benim oynadım sırada bu 200k ya denk geliyordu.Bu şimdi Bdo dada var inci dükkanında satılan şeyler oyun parasıyla da satılıyor(teknik olarak) bu hem iyi hem kötü ondan uzatmaya gerek yok.WoW un asıl sıkıntısı multibox olayı bir kişi 15 20 tane farklı wowu aynı anda açıp bununla herb,ore falan topluyor, bu uzun süredir var blizzard açık açık onaylıyorum demese de yasak da demiyor.
    Wowu bırakmamın sebebi combat sistemi inanılmaz sıktı beni Bdo nun combat sistemi aksine çok eğlenceli ve şu işçi olayları çok sardı açıkçası.
    Bdo nun kötü tarafıda grind.İNANILMAZ ÇOK GRIND VAR.Şimdi bu JRPG lerden vs. görebileceğimiz şekilde Asya pazarında biraz daha normal ancak grind gerçekten çok fazla.Oyunu 7/24 açık bırakma ihtiyacı hissettirmesi bir yana aynı tip canavarlardan 300-500-1000 tane kesmenizi isteyen görevler bir yana.
    Sonuç olarak combat sistemi güzel keşke doğu batıdan görev mekanikleri hikaye ilerleyişi vs. gibi konuları batı da doğudan combat sistemini örnek alabilse de güzel bir MMORPG oynayabilsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefuseHostage -- 14 Mayıs 2020; 20:0:38 >

• arkadaşlar intel core i5 4460 cpu 3.60 ghz 4 gb ram amd radeon R9 255 ekran kartı sistemim var. black desert online oynayabilir miyim? system requirements labda minimumda kaldırır diyor. fakat Black Desert Online - Kamasylvia ve bazı ek paketlerde kaldırmaz diyor 6 gb ram istiyor. sizce indirsem mi oyunu?

• merhabalar bir sorum olacak, ben ultimate pack aldım içerisinde signature set var ben bu paketi bi karakterle açsam ama seti açmasam o set o karakterin mi oluyor yoksa seti açanın mı oluyorKonsolda oynuyorum ve Guardian daha gelmedi..Guardianın gelmesini bekliyorum seti ona vermeyi planlıyorum.

Orijinalden alıntı: Lintock

merhabalar bir sorum olacak, ben ultimate pack aldım içerisinde signature set var ben bu paketi bi karakterle açsam ama seti açmasam o set o karakterin mi oluyor yoksa seti açanın mı oluyorKonsolda oynuyorum ve Guardian daha gelmedi..Guardianın gelmesini bekliyorum seti ona vermeyi planlıyorum.
    Kıyafeti diyorsanız onlar açtığınız karakterin oluyor.

• oyun kapalı betadayken oyuna başladım 5 ay oynadım bıraktım şuan hiç bir şey hatırlamıyorum hiç itemim yok 450m para var karakterde oyuna tekrar başlasam mı gözüm korktu birden 57 lvl karaktere girince :D

Psn ID : Komple10

[c
  • arkadaşlar oyun ücretli mi ücretsiz mi? sitesinde free 2 play yazmıyor, fakat indirilebiliyor. steamde 19 tl demiş?

• Steamden oynamanı tavsiye etmiyorum. Sitesinden oyna ilerde satarsan kolay olur

• quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Sezon sunucusu var vakit kaybetmeden hemen glrin.
    Girdim hocam 25.gündeyim şuan full pene yaklaştım ^^

Psn ID : Komple10

[c
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.