T

Yüzbaşı
16 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 417 (Bu ay: 6)
Gönderileri

Hesap 1:

Paketler: HOT+POF+EOD(deluxe)

Karakterler :

80 Necro (map %100)

80 Guardian (map %100)

80 Ranger (map %100)

80 Engineer

Ascendet setler:

1x necro scourge set

1x necro reaper set

1x engineer healer set

1x guardian dh set

Legendaryler:

Sunrise

Twillight

Eternity

Bifrost

Frostfang

7125 achiv points, 50.000 fractal relic, 1200 pristine fractal relic, 242 legendary insight, 17k Fractal ufe. 45 kadar açılmamış ascendet kutu. Skycale yoktur, griffon vardır.

Hatrı sayılır miktarda skin vs vs.

Hesap 2:

Paketler: HOT+POF+EOD

Karakterler:

80 Reverant

80 Guardian (map %100)

80 Engineer (map %100)

80 Elementalist

Ascendet Setler

1x Engineer power dps set

1x Engineer alacdps set

Bu Hesapta Legenday yoktur, sadece fractal karakteri olarak kullanıldı fakat hali hazırda kullanılmayan 105 adet ascendet item açılmamış şekilde durmaktadır. Yani istediğiniz 4-5 clasa rahatça ascendet set dizebilirsiniz.

Hesapta 25k Fractal Ufe/ 85k Fractal relic /1300 adet pristine fractal relic /391 li mevcuttur.

2x 99 cm infusion 1x 98 cm infusion mevcuttur.

skycale vardır.

Hesap 3:

Paketler : HOT+POF+EOD

Karakterler:

80 warrior

80 elementalist (map%100)

80 engineer

80 necro

Bu hesap en az oynadığım hesap olabilir, sadece necro da reaper ascendet set mevcut. Üzerinde 25 kadar kullanılmayan ascendet kutu vs var bunlarla 1 karakter daha çok rahat ascendet setli yapılır.

Hesapta 212 li vardır. Skyscale vs mevcuttur.

Hiç bir hesap 1 gün dahi ban yememiştir, raid, fractal için ve metalar için kullanılmışlardır. Aşağıda bıraktığım konuda daha önce sattığım hesaplar/goldların refleri mevcuttur.

Lütfen komik rakamlar teklif etmeyin, Hesapların hepsi al başla hesaplarıdır, önemli masterylerle uğraşmanıza gerek kalmaz. Tecrübe sahibiyseniz oyundaki top nokta olan CM fractal ve Raidlere direkt olarak girebilirsiniz.

REF:

https://forum.donanimhaber.com/satilik-500-gold--151911982

High- End seviye bir hesap olması önemli. Api key ile birlikte istediğiniz fiyatı pm atabilirsiniz.

9 Adet Silah Leg

1 adet back leg

Heavy leg set

67,995 acc value

Hesap Satılık. Hot+Pof var son expansion yok.

İlgilenenler pm üzerinden detaylı bilgi alabilirler.

İyi forumlar.

500g 300 TL

Stok 1000

Satılık hesapta 100 den fazla kullanılmayan ascendet item, kutu vardır., 80k fractal relic, skyscale vs mevcuttur. Daha detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.

Daha önceki hesap satışlarımla ilgili refler bu konunun altında bulunmaktadır.

Dc id: tuna#6603

Edit; Bu sıralar afk farmer türk youtuberler görüyorum oyunda, o kişiler ban yerse gold sattıklarını da banlarlar. Ben 10 yıllık oyuncuyum o tarz bir uğraşa ihtiyacım yok açıkçası goldlar tamamen craft ve farmla elde edilmekte.

1x Heavy leg armor set

1x medium leg armor set

Leg pvp backpack

3-4 tane full asc karakter

1 karakter full agony fractal için. Ivır zıvır bir şeyler daha var oynamadığım için uzun süredir bilmiyorum.

Fiyat 500 tl

Herkese Merhabalar

2 yıldır haftanın 6 günü ayakta durmam gereken bir işte çalışıyorum. Som 6 aydır Yavaş yavaş başlayan ve artık dayanılmaz hale gelen ağrılar ve acılar sağ bacağımı etkisi altına aldı. En sonunda bir ortopedi doktoruna gittim kondomalazi patella, yani ayak çökmesi ve düztabanlık teşhisi koydu. Hastalığın en büyük nedeni sürekli ayakta durmak ve yürümek.

İşin bir diğer boyutu ise işyerim bu son aylarda covid sebebiyle sürekli olarak mobbing uyguluyor işten çıkmam için. Örneğin benim ayağım için hastaneye gittiğim gün işe gelmedi şeklinde tutanak tutmuşlar ve savunma istediler. Oysaki doktora gideceğimi söylemiştim. Neyse ki o güne ait raporum vardı ve başka bir şey ellerinden gelmedi. Açıkçası içerideki 2 yıllık tazminatımı bırakmak istemiyorum.,

Yine doktor cumadan cumaya beni kök hücre tedavisi için çağırdı, işyerim üstü kapalı sürekli rapor almayı bahane edip tazminatsız çıkaracağını ima ederek gitmeme müsade etmedi. Şu an tedavi sürecime dahi başlayamadım, kan alınıp kök hücre üretilip dizlerime enjekte edilmesi gerek.

Asıl merak ettiğim nokta ise heyet raporu alıp işten tazminatla çıkmak mümkünmüş, hastalığın iş sebepli olması ve sağlığıma ve hayat kaliteme etki etmesi gerekiyormuş. Daha önce hiç almadığım için bu hastalığım heyet raporu için yeterli midir bilmiyorum. Heyet raporu deyince gözümde büyüyor açıkçası. Buraya filmi koyuyorum, Normal biri bile iki ayak arasındaki farkı görebiliyor.

Heyet raporu alamazsam ne yapmalıyım? Tek istediğim ayakta çalışmaya uygun değildir tarzı bir rapor, alamazsam tazminatsız çıkacağım maalesef çünkü gerçekten ayakta uzun süre kalınca ağrılarım aşırı derecede artıyor ve tedavi olmam gerek :(

İş Kaynaklı Sağlık Sorunu ve Mobbing
Herkese iyi forumlar

Viewsonic px701hd model projeksiyonunu aldım (dlp, 3500 lümen, fhd)

Fakat perde konusunda kararsız ve bilgisizim. Cam tozlu alacaktım ama yüksek lümenli modellerde çok parlatabiliyormuş.

Bilen biri yardımcı olursa müteşekkir olacağım.
Herkese merhaba

Sadece netflix için kullanacağım bit tv arıyorum 50-58 inc arası. Yerliler, yabancılar derken beynim çorba oldu. İkinci eller nasıl bilemiyorum.

Ucuz yerli mi almalıyım? yoksa yabancı ikinci el mi?

Benim için en önemli şey canlı renkler, yani ips panel önceliğim.

Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.
...............
Son fiyattır, oyunu oynamadığım için gemlerimi bozdurup satacağım.

Wp:05382330019
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 422
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 39.902 (Bu ay: 506)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 911 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.