Şimdi Ara

Black Desert Online (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
28
Favori
140.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CrimeKarshell C kullanıcısına yanıt
    Klan savaşlarında olmazsa olmaz bir karakter..

    Pvp de ise bişiy demem zor. Biraz oynadım fakat tam olarak bilgi sahibi değilim..

    Ama bence böyle bir karakter bu oyun için şart idi. O Eksiklikte tamamlanmış oldu..

    Ben şahsen Valkyrie oynuyorum. Level 59
  • Oyun yapımcılarınında para kazanması gerekiyor.

    Bu tarz oyunlar yüksek maliyet ve bütçe ile yapılıyor..

    Maalesef yapıcak pek bişiy yok. Uzaktan bağlantı ile afk işlemler yapılabilir..

    Bende o şekilde yapıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 28 Haziran 2019; 16:11:8 >
  • Hiç oynamadıgım için 2 sorum olacak.

    1-) Şu an indirimle fiyatı 100 liraya düşen paketi alarak oyunda tutunmak,gelişmek mümkün mü? İlerde para yatırmaya zorluyor mu yani?

    2-) Oyunun kendi özelliği olarak legal oto bot,kasılma var diye duydum doğru mu? Sabah işe giderken bırakayım akşam 9 a kadar kendisi kasılsın mümkün mü bu? Sabah 6 dan akşam 9 a kadar verimli bir şekilde, ölmeden kasabilir mi?

    2. soru benim için önemli. Oyuna ayırabileceğim vakit günde 1 veya 2 saat olur. Bu nedenle oto farm varsa oyun beni kendisine çeker. Günlük 2 saat oynayış ile oyunu öğrenebilmek, gelişebilmek mümkün değildir sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 30 Haziran 2019; 16:1:3 >
  • 1 : 100 tl lik paket bence yeterli olur.

    2 : Oto kasılma maalesef yok. Fakat gündüzleri karakterini afk nefes yada ağırlık kasma, işleme afk balıkçılığa bırakabilirsin. Para kazanırsın.

    3 : oto farm yok ve bot kullanmak yasak ban sebebidir. Youtube'dan rehber videolarını izlemelisin. Yoksa biraz karmaşık gelebilir.
    Hırs yapmadan oynarsan günde 2 saat yeterli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 11 Temmuz 2019; 14:45:26 >
  • Nasıl oyun hepten p2w'e döndü mü mena da 59 level tamer vardı nereden baksan 1 yıldır login olmamışımdır iş aşırı p2skipten p2w e döndü diye. Üstümde awekining silahının tri si falan vardı büyük ihtimal p2w hat sahfadadır diye devam etmek istemiyorum. O pvp server a bir bakasım var ama mena da galiba üzerimdekiler nerden baksan 500 m i bulur gibi o kadar loot u da çöpe atmak istemiyorum bilemedim ki ne yapsam server durumu nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, oyuna yeni başladım da envanterim görev itemlerinden vs sürekli doluyor, hangisinin yararlı olup olmayacağını nasıl anlayacağım? Çöpe mi atayım zararlıları. 4.3m param var 8m ye at mı alayım yoksa başka bir şey alınıyor mu? daha çok yeniyim varsa tavsiyeniz söyler misiniz, çok teşekkür ederim iyi forumlar.
  • Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    Yaz aylarının gelmesi ile oyuncu sayısı arttı. Yönetim değişti. Hileci ve bugcular banlanıyor.

    Pay to skip ister istemez bir miktar var..

    Pvp server önermiyorum. İleride kapanıp gitse onca emeğin çöpe gider..

    Server durumu gayet güzel. Yeni shai isimli bir destek karakteri geldi. Shai açıp bu ayın 24 üne kadar Level 58 yaparsan oyun sana 500m para veriyor. Ben yaptım ve 500m'imi aldım.

    Geçenlerde ücretsiz hayaletçik pet kodu vermişlerdi. Giriş katılım ve geri dönen maceracılara güzel ödüller veriyorlar.
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    İtemlerin üzerine mouse ile gelirsen açıklamasını yazar. Çöp itemleri tüccarlara yada npc lere satabilirsin.

    At alırsan iyi olur. Afk kaldığın zamanlarda karakterini oto koşuya bırak ve nefes kastır. Ağırlık taşıt ve ağırlık limitini artır..

    Youtube'da HardPull kanalı var. Rehber videoları oldukça faydalı, izlemeni öneririm..

    Büyülü yada sihirli zırh tarzı itemleri satın yanlışlıkla silme. Onlar görev itemi. Silersen ilerde başın ağrır ana görevlerde ilerleyemezsin.. Ona dikkat et..
  • VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Bu afk kalmadaki olayları bilmiyordum oyun aşırı geniş inşallah ogrenemeyince sıkılıp bırakmam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Oyunda sağolsun arap arkadaşlar ve boosterları menayı gayet oynanamaz bir server yaptı.(PVP Serverı değil Mena ss'dır.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike24mike -- 18 Temmuz 2019; 1:42:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mike24mike



    Oyunda sağolsun arap arkadaşlar ve boosterları menayı gayet oynanamaz bir server yaptı.(PVP Serverı değil Mena ss'dır.)
    Ne bekliyodunuz kardeşim ? Onca aklı başında insan boşa mı protesto edip bıraktı Menayı :) Bazen illa sonucunu görmek isteyenler olabiliyor malesef ama tahmin etmesi kolaydı bence.




  • mike24mike M kullanıcısına yanıt
    Hangi mmo da bu tür olaylar yaşanmıyor ki. Mmo ların değişmez kaderi maalesef.Parayı veren düdüğü çalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 lvl carla birlikde hesabı devredeceğim

    ilgilenler pm
  • Wizard Founders Shudad + 5 Pet + 57 Günlük Değerli Paket "Paket Halinde" Uygun Fiyata satıyorum ilgilenenler mesaj yoluyla ulaşabilir. Başlangıç için itemleri yeterli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sufistike

    Bu afk kalmadaki olayları bilmiyordum oyun aşırı geniş inşallah ogrenemeyince sıkılıp bırakmam.
    :) bende yükledim de oyun çok karışık geliyor gözüme. Her gün giriyorum belki bugün gözüm alışır diye 15 dk duruyorum. Gözüm alışmadığı için geri çıkıyorum. 5 gündür aynı şekildeyim. Oyun gözümü çok yoruyor. Her yerde bir yazı efek skiller ne olduğunu bilmediğim görev itemleri haritayı açıyorum bir dünya simge vs vs :) oyun zamanla gelişerek ilerlese daha iyi olurdu. İlkokula gitmeden direk üniversiteden okula başlamış gibi hissettiriyor oyun size.
  • 61 lvl wizard karakterimi satıyorum. 500 enerji 315 katkı puanı var.
    İtemlerin hepsi boss itemi ve silahlar, zırhları tet durumda.
    Diğer iç takılar tri dual tungrad tri ogre tri hilal yüzüğü.
    Yan karakterler yüksek lvl hepsi 50 üstü.
    Çok dolu bir karakter ilgilenen olursa iletişime geçebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuwobe

    :) bende yükledim de oyun çok karışık geliyor gözüme. Her gün giriyorum belki bugün gözüm alışır diye 15 dk duruyorum. Gözüm alışmadığı için geri çıkıyorum. 5 gündür aynı şekildeyim. Oyun gözümü çok yoruyor. Her yerde bir yazı efek skiller ne olduğunu bilmediğim görev itemleri haritayı açıyorum bir dünya simge vs vs :) oyun zamanla gelişerek ilerlese daha iyi olurdu. İlkokula gitmeden direk üniversiteden okula başlamış gibi hissettiriyor oyun size.

    Alıntıları Göster
    ben alışamadım ara verdim ilerde tekrar başlayacağım




  • yillardir oynamiyordum ve sifir hesapla yeniden basladim NA’da, sansima golden trout vardi 7 gunde tek bir mob kesmeden kutum alip TRI bastim

    yeni marketplace cok iyi olmus, eski eziyetten kurtulduk
    marketplace’in gelismesine yardimci olan MENA oyuncularina tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu oynayacaksanız başlamadan söyleyeyim MENA'dan uzak durun. Bu tür oyunları oynayacaksanız gidin EU sunucularında oynayın kafanız rahat olsun.
    MENA'da şu ana kadar Full TET Full PEN olmuş hesaplarında satıldığını biliyoruz. Bu hesaplar end game olmasına rağmen satılıyorsa bunda bir sebep vardır.
    Oyunda hileciler botçular yok evet ama onları temizleyene kadar bir çok oyuncu kaybınada uğradı malesef. O kadar çok etkinlik geliyorki hatta yetmemiş gibi artık oyunu bedava dağıtmaya bile başladılar. Sırf tekrar oyuncu kitlesini artırmak için başvurmadıkları yöntem kalmadı. MENA yı savunanlar olacaktır elbet onlarıda anlıyorum FULL TET hesap yapmış oynayacak adam bulamıyor karşısında genelde kendinden 50% güçsüz insanları keserken zevk dahi alamıyor.

    1.5 yıl oynadım MENA'da full TET hesap yaptım sonrasında PEN girişimlerinde başarısız oluyorsun yılmıyorsun tekrar FULL TET yine hüsran böyle böyle insanları kölelik sistemiyle oyunda tutmaya çalışıyorlar ancak aklı olan insanlar bu saçmalığın farkına erken vararak MENA'dan elini ayağını çekiyor tekrar bu oyunu oynamak isteyenlerde emin olun EU yada GamezBD sunucularında başlıyorlar. MENA'nın en kötü tarafıda test sunucusu gibi kullanılması her güncellemeden sonra ayrı bir dert ayrı bir sıkıntı :D Aklıma geldikçe gülesim geliyor.

    Şu sunucuda anlıyorum TET li PEN li hesabınız var adam çekmeye çalışıyorsunuzda insanları kandırmayın be kardeşim. Üzerine basa basa söylüyorum MENA'dan uzak durun parası olan gear yapmış işsiz gibi 24 saat farm yapan gear yapmış ama sıradan günde 3-5 saat oyun süresi olanlar için çekilmez bir sunucu. Burada kanser olacağına git 5 kuruş para harcamadan GamezBD başla kapanacağı falan yokta diyelim ki 5 yıl sonra kapandı inan bana bir gram üzülmessin. Çünkü seni MENA kadar kanser etmez.

    Tabi benim görüşüm kesinlikle EU sunucusudur. Belki oradaki insanlarda çok arkada başlayacaksınız oyuna ama zamanla bu farkı kapatacaksınız. MENA kadar kanser bir sunucu olmadığı için bu şansınız çok çok yüksek. Yok arkadaş ben direk gelişmek istiyorum PVP yapıcam görev yapıcam zaman geçiricem diyorsanız para harcamadan direk GamezBD ye başlayın.

    GamezBD nin kötü bir geçmişi olabilir ancak oyuna para harcamadan bu oyunu bu sunucuda oynayabilirsiniz. Tabi ki bu sunucuların geleceği garanti değil 5 yıl sonra fişi çekip kapatsa harcadığınız zamanla verdiğiniz emekle kalırsınız. Önemli olan bu zaman içersinde zevk alıyormusunuz aldınızmı bu önemli. Ölene kadar oyun oynayacak haliniz yok en azından BDO yu :D




  • MMORPG arayanlar varsa okusun;

    Oyunu satın almış fakat ısınamamıştım, boş zamanımda tekrar girdim ve yavaş yavaş kendine çekmeye başladı. Oyun güzel, p2w kesinlikle değil. P2 skip olabilir ama onun boyutuda yüksek değil. Oyun deli gibi oyun içi item veriyor, + basma, pot para sürekli ama sürekli veriyor. Bos sistemi fena değil. Tabiki güçlü insanlar var ama ben bütün itemlerimi kendim basarak baya orta halli bir karakter yapabildim. Sonuçta mena pvp sunucu değil, emek vermek gerek. Eu daha iyi mi bilmiyorum ama mena anlatıldığı kadar kötü de değil. Yaş ortalaması yüksek, oyun detaylı ve gerçekçi. Tek oynayacaksanız biraz zor ama 2-3 kişiyseniz çok eğlenirsiniz. Bir de farm yapmayı biraz sevmeniz gerekiyor. Bildiğiniz slot kesiyorsunuz, grind mantığı hakim.

    Güzel oyun tavsiye ederim ^^
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.