Bildirim
Bisiklet sürmek zor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dikkat et bizim millet biraz hayvan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet zor, ama yürümekten ya da araba kullanmaktan daha kolay (istanbul'da) ters şeride girmediysen sorun olmuyo pek. ben alıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Mart 2022; 14:43:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah'a şükür hiç kaza veya ufak çarpma yaşamadım.
-
hodjam Avrupa’da yaşıtların bu durumdan kurtulmak icin 500-600 Euro’ya eski kasa araba alıp takılıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karşıdan araba geliyorsa ters yönden gidiyorsundur.
-
Hocam sokak arasındaki yolda ilerliyorum maalesef ters yön olayı olmuyor
-
Şu elektrikli skooterlar baya iyi bisiklet dönemi çoktan bitti ter içinde ulaşım olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de bisiklet sıkıntılı
Ülkede 20milyon mülteci var bi okadarda siyasal islamcı birde bisiklet kurallarını mı öğreteceksin bu y”bozlara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kayseride yaşama sen hocam. Tamamen kapitalistlere ve onların robottan farksız kölelerine hitap eden türkiyenin en b*ktan şehirlerinden biridir. Şimdi bisikletle ne alakası var diyeceksin. Şehirde bir tane bisiklet yolu yok. Kaldı ki yürüyerek bile gitmen zor. Tamamen akaryakıt tüketimine odaklanmış gibi dizayn edilmiş yollar. Kumsmall diye gereksiz bir avm açıldı evimiz yakın yürüyerek gidelim dedik, anayolun kenarında yürüdük, tarlalardan geçtik. Sebep olanların Allah belasını versin diyorum. İnsanlıklarını unutmuş yamuk yumuk mahluklarla dolu. O şehrin şivesini bile duyunca tiksiniyorum. Allah ailemi oradan kurtarmayı nasip etsin bana. Amin.
Şuna bak, bisiklet yolu yok diye başladım yazmaya nerelere geldim.
Ters yön oluyor. Dar yol tek şerit tek yön ise karşıdan arabalar geliyor sen ters gidiyorsun demektir. Doğrusu arabaların arkadan gelmesidir.
-
Bisikleti ara sokakta kullanmak çok akıl karı iş değil. Geniş ara sokaklarda kullanılır ama dar sokaklarda sıkıntı, ben genelde caddede ya da otoyolda en sağ şeritten, emniyet şeridinden falan sürerim daha bir sıkıntı olmadı. Birde trafik ışıklı yerler sakat. Onun harici bisiklet en iyi araç, yakıt derdin yok, sağlıklı kalıyorsun, park yeri arama derdin yok, sanayiydi boyaydı cilaydı yağdı suydu masrafı yok. Tamamen analog bir makine ufak bir bakım yaparsın lastik değiştirmeyi zincir takmayı bilirsen yolda kalmazsın. Mercedesin ceosu bile işe bisikletle gidip geliyor. Bisiklet medeniyetin aracı. Türkiye gibi bakkaldan ehliyeti alanın trafiğe çıktığı bir yerde fazla bir şey bekleme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
28 yıl önce Topkapı' dan Bianchi marka 26 jant bisiklet satın aldım. Halk otobüsü şoföründen rica ettim bisikleti bagajına aldı ve otobüsle karşıya eve geçtim.
Ancak hayatta hiç bisiklete binmemiştim, düşe kalka sürmeyi öğrendim.
Bisiklet sürmenin zevkiyle İstanbul' u dağ tepe gezdiğim bir gün Acıbadem' de kaldırımda ilerlerken daracık kaldırımda karşıdan gelen yayaya yol vermek için durdum. 30cm yükseklikteki kaldırımdan asfalta inmek üzere hamle yaptım.
Tam bu esnada arkadan gelen ve durağa yanaşmak üzere olan İETT otobüsü beni altına aldı ve durağa kadar sürükledi.
Bereket sadece sol yüzük parmağımın üst derisi kalkmıştı, bisiklette hasar yoktu.
Eczaneye gittim ve 10.000 TL pansuman parası ödedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 17 Mart 2022; 22:14:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X