Şimdi Ara

Bir sorum olacak? Bizim araba çok çok fazla yakıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda belki bazı arkadaşlar biliyordur ikinci arabayı aldık fakat ilk arabaya naptıysak yaptık arabanın yakıt değerleri değişmedi.
    Araba Fiat Siena 1.2 Tüplü ;
    Araca yaklaşık 80 TL'lik bir yükleme yaptığımızda bize yaklaşık 170 kilometre gidiyor yaklaşık olarakta 50 kuruş yakıyor bu değerleri bütün servislere sordum eh üh olur böyle bazen gibi cevaplar aldım verdiğimiz servis parası 600 TL'yi geçti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janeiro -- 28 Eylül 2011; 18:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

Forumda belki bazı arkadaşlar biliyordur ikinci arabayı aldık fakat ilk arabaya naptıysak yaptık arabanın yakıt değerleri değişmedi.
    Araca yaklaşık 80 TL'lik bir yükleme yaptığımızda bize yaklaşık 170 kilometre gidiyor yaklaşık olarakta 50 kuruş yakıyor bu değerleri bütün servislere sordum eh üh olur böyle bazen gibi cevaplar aldım verdiğimiz servis parası 600 TL'yi geçti...

80 tl lpg ye 170 kilometre mi Benim aracım benzinli 1.6 olduğu halde 80 tl benzin"e 250 km gösterir ama 200 km gider .Benimkiside çok yakıyor gerçi.Aracınızı filtrelerini felan değiştirdinizmi bakımsız araçlar genelde daha çok yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 28 Eylül 2011; 18:28:34 >

• satın. . .
  • Harbiden çok çok çok yakıyor. Mutlaka işinin ehli bir ustanın elinden geçmesi lazım. Bence servisi bırakın ve iyi bir usta araştırın.

Gene mi olmadı üçe beşe bakmadan satın aracı yada benzin döküp yakın.
  • Lpg sisteminde ayar sorunu olabilir anormal bi durum cunku..
  • gaz ayarı en son ne zaman yaptırdınız ?
  • Büyük ihtimalle lpg kiti ayarsız ya da kalitesiz. Aracı benzinde kullansanız daha az yakar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden doblo çok var ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baya çokmuş. Servis değilde gaz ayarını iyi yapan bir yer bulup 5-10 TL karşılığı bir ayar yaptırın.
  • çok para yavv.. 10km git 5 tl ...
  • Satın o arabayı. tofaş bile yakmıyordur o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Satın o arabayı. tofaş bile yakmıyordur o kadar.

eski bir renault 12 1979 model binek araçla 6 ay kadar çalıştım. işim gereği sene 2001..benzinle 10 km giderdi araaba ..şimdiki hesapla ortalama 4.5 tl benzinle 0.45 kruş yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

Forumda belki bazı arkadaşlar biliyordur ikinci arabayı aldık fakat ilk arabaya naptıysak yaptık arabanın yakıt değerleri değişmedi.

kesinlikle fazla yakayor hemde çok fazla
  • arabanız benzinde daha az yakar öyle kullanın .

80 liralık benzinle 320 km civarı gidiyorum uzun yolda sizin lpgde bir sorun var.
  • Gerçekten çok saçma bir rakam normal olsa benzinde bu araç 80 krş. üstünde yakması lazım.... Çok masraf oluşturucaksa satın bence..........
  • Benzin döküp yakmak daha karlı gibi?

Şaka bir yana devasa bir yakıt tüketimi var aracın.

Biz mesela muharremle o yakıtın yarısıyla dolaşıyoruz şehir içinde.
  • İnanın ki haftada bikaç kez babama diyorum arabayı satalım diye dik kafalılık yapıp bizim araba çok temiz çok güzel diyor ama bir türlü anlatamadım airbag'in patlak olduğunu ve yakıtının oldukça fazla olduğunu..
  • 1.2 arabaya lpg ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

1.2 arabaya lpg ilginç.

800 cc lik marutiye lpg takanlar var. 1.2 paliolarında yarısından fazlası lpg ile çalışıyor.
    Size ilginç gelen nedir?
  • o araçtan hızlı bir şekilde, en uzak yere kaçmak gerekli....
  • 1.2 motorların o kadar yakmaması lazım.

Benzinde bile.

Ayarlarda bir sıkıntı vardır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.