Yüzbaşı
20 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar sea. Takipçisi var mı bilmiyorum fakat birkaç ss ile burayı süsleyeceğim. Bunun markasını bilen var mı?

Arkadaşlar 2012 Manuel 1.4 TSI aracımdan vitesteyken düz yol ya da dönüş farketmeksizin tak tak ses geliyor. Bugün 2 ustaya gösterdim aracı birisi şanzımandan geliyor diğeri akslardan geliyor dedi. Sizin bu konudaki görüşünüzü gerçekten çok merak ediyorum

https://youtu.be/GE_8Ql7Rg2g
Arkadaşlar iyi forumlar. Başlıkta yazdığı gibi 55.000₺ ye kadar spor görünümlü, genç bir arkadaşımıza araba araştırıyoruz.
Aklımızdan geçen;
-Alfa Romeo 159 2007-2009 arası
-Volkswagen Scirocco 2010 üstü
-Audi A3 2007 üzeri

Bu araçlar nasıl olur? Ve bu araç dışında önerileriniz nelerdir?
Arkadaşlar 4x4 alacağım. Model önemli değil güçlü bir araç arıyorum. Karda beni bırakmayacak.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Kış geldi malumunuz ve mont araştırmasına giriştim.
Kış aylarında işim gereği sürekli soğuk ortamlarda bulunuyorum ve Uşak'ta yaşıyorum, kışı kış gibi hissettiren bir şehir.
Aradığım mont -10 derecede bile beni sıcak tutacak ve iç ürpertmesi bile yaşatmayacak. Marka olarak hangisi iyidir hangi markanın hangi ürünü iyidir? Bütçe olarak bir limitim yok ama ekonomik olması elbette önemli. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, drift trike yapmak isterken kendimi 2006 model Yamaha'nın en hırçın scooterlerinden biri olan : BW's 100'ün başında buldum. Bu motosikletin bendeki yeri çok farklı olmakla birlikte scooterler arasında en sevdiğim 2 zamanlı makinadır. İlk olarak scooteri 14 Aralık 2016 tarihinde aldım, garaja diğer motosikletimin yanına koydum.

Öncelikle garaja aldığım BW's 100'ün kranktan beliren sesiyle yeni bir heyecana girişeceğimi anladım. Bunun üzerine direkt olarak motosikleti parçaladım.

BW's 100'ün motor kısmının pek hayır etmeyeceğini düşünerek uzun uğraşlar sonucu Denizli'den ikinci el motor buldum. Ve diriliş başladı.

KM saatini ve tablasını değiştirdim. Egzoz içi dolduğundan dolayı boşalttım. Yağ haznesini boşalttım IPONE 2T Çilek kokulu yağ kullandım.

Bir japon mucizesine daha güçlü olması için ; J Costa varyatör, yarış krankı, Malossi son dişli gibi parçalar buldum internetten. Jant, amortisör ve motor blog kapağını boyattım.
Ve sonucunda muazzam proje "Yamaha BW's 100 - Meonya Famıly Member *3" artık Uşak'ta yollarda :)

Şuan yapmak istediğim bir iki işlem var.
Technigas egzoz
Şaseyi uzatma
Arkadaşlar iyi forumlar;
Motosiklet tutkumdan dolayı farklı forumlara kaymaya başladım :) Sizinle motorized drift bike yani bisikletin bazı kısımlarını kesip drift yapmak için bir motosiklet yapacağım. Bunun için ;
1 Adet Arka Aks Mili ( 30mm )
2 Adet Arka Jant Poryası
2 Adet Aks Bilye ve Bilye Yatağı
1 Adet Fren Diski
1 Adet Fren Disk Poryası
1 Adet Dişli Poryası
1 Adet Dişli
4 Adet Kama
6 Adet Porya Somunu
2 Adet Go - Kart lastiği
1 adet 15hp Loncin Motor
2 adet arka jant
1 adet go kart koltuk
1 adet hurda bisiklet

Şuan ihtiyacım olan parçalar bu şekilde, şu an elimde eski Yamaha BW's 100'ümün motoru, bisikletim ve 20x40 profil demir mevcut. Çok yakında gelişmeleri burdan paylaşacağım..
İyi forumlar arkadaşlar ;
Kuruyemiş işiyle uğraşmaktayım,bi uygulama yapmak(yaptırmak) istiyorum.
Şöyle ki ;
Pazarlama için kullanılacak.
Müşterileri isimleri,ürünler yazacak ürünleri artırıp azaltıp kaydedicem.Sonrasında muhasebeye yollayacağım.
Yardımcı olabilecek birisi varsa ulaşırsa detaylı anlatıcam.

İyi günler arkadaşlar Ford Fiesta aracım var. Biraz para birikimim oldu ve araç değiştirmeye karar verdim.
Bütçem şuan için Ford Fiesta ve 70.000 TL civarı para

Tercihlerim arasında
2005 - 2006 Mustang
2012 sonrası GT86
2012 sonrası Genesis
var.
Sizce hangi araç idealdir? Aile işinin başına geçtim şuan için para sorunu yok.(Benzin vs vs için)
İyi günler yeni bi Fiesta MK7 2012 Trend araç aldım. İzmirde araca sis farı ve camlara film çektirmek istiyorum. Nereye gidebilirim? Önereceğiniz yerler nereler olur?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
Uşak
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Operatör
Turkcell
Tablet
iPad
Motosiklet
KTM
Motosiklet
Honda
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.092
İkinci El Bölümü Mesajları: 118
Konularının görüntülenme sayısı: 26.264 (Bu ay: 401)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.