Şimdi Ara

Bir soru soracağım (ACİLLLL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasarayımız Emirates Cup'ın altı senelik tarihinde her iki maçını da kazanan kaçıncı takım olmuştur?

• Neresi acil bunun Bilmiyorum ama merak ettim bende
  • herşeyin ilk Galatasaray dır .Sen yaz öyle yaz
  • Arsenalden sonraki 2. takım her iki maçını kazanıp aynı zamanda en yuksek puan toplayan 2. takım
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    Emin misin ? @Pozitron~
  • Eminim
  • Tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilardo topu neyden yapılır
  • Ne alaka şimdi bu konuyla @cuoresportivo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka şimdi bu konuyla @cuoresportivo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_kilic

Ne alaka şimdi bu konuyla @cuoresportivo

Hocam kusura bakmada bu şekilde bir konu nasıl acil olabilir?
    Onu geçtim , hazırlık kupası için nasıl bir soru şekli anlamış değilim? Belki bunun istatistiği bile yoktur.

Yani garip bir soru olduğunu anlatmak için ancak bunu söyleyebilirdim.

Zaten konuda rağbet görmemiş bu yüzden.
  • cuoresportivo kullanıcısına yanıt
    Acil cevap vermem gereken bir soruydu.
    Emirates Cup en önemli turnuvalardan biri hazırlık kupası deyip geçilmemeli
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Emirates_Kupas%C4%B1
    kupa hakkında biraz bilgiye ihtiyacın var !!! @cuoresportivo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Bilardo topu neyden yapılır

sıkıştırılmış kağıttan yapılırdı eskiden. ancak şimdi daha çok mikadan yapılıyor.ama kaliteli bilardo topları fildişinden yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

https://apps.facebook.com/oduller-sorular/galatasaray ödüllü sorudur.

yarışma değil bu kişisel bilgi hırsızlığı

erişmek istedikleri ;

Temel bilgilerime erişme

Profil bilgilerime erişme

Aileme ve ilişkilerime erişme

Bana e-posta gönderme

Benim adıma paylaşımda bulunma
  • Açıkçası abartılacak bir kupa değil. Evet gerçekten büyük takımlar katılıyor ancak 2011 senesinde kazanan takıma ve katılanlara baktığınızda çok da abartılacak bir kupa sayılmaz.

Arena Kupası tarzı bir şey yapılsa ve 8 ülkenin en iyi takımları, eleme usulü maç yapsa çok güzel olur aslında.

Galatasaray
    Manchester United ya da Manchester City
    Barcelona ya da Real Madrid
    Juventus ya da Napoli
    PSG veya Lyon
    Porto veya Benfica
    Bayern ya da Dortmund
    Ajax

Bu tarz bir kupa düzenlense, hem reklam geliri hem de stad geliri olarak iyi para kaldırılabilir. Tabi bu takımlar gelir mi orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Bilardo topu neyden yapılır

Ben dışı mermer kaplama diye biliyordum ama değil galiba.

Bu konuda her ne kadar değişik söylemler olsa da, bilardo topları, bilardo ilk oynanmaya başladığı zamanlar fildişinden yapılırdı. Fildişi dediğimiz malzeme ise çok pahalı olduğundan ve gereken üretim kapasitesine asla ulaşamayacağı anlaşıldığında ise, bilardo topu hammaddesi olmaktan çıkarıldı. Daha sonrasında tahta ve kil bilardo topu üretiminde kullanılmıştır fakat bunlar da geçici hammaddelerdi. Nitroselüloz bilardo topunun hammaddesi olduğu sıralarda ise başka madde arayışları devam etmekteydi. Nitroselüloz kağıt üretiminin de hammaddesi olduğundan aslında bilardo toplarının sıkıştırılmış kağıttan yapıldığını söylemek pek te yanlış olmaz. Fakat nitroselüloz’un bilinmeyen bir yanı daha vardı, nitroselüloz uçucu ve patlayıcı bir madde olduğundan bilardo toğu üreticileri nitroselüloz’u kullanmaktan vazgeçtiler. Yani sıkıştırılmış kağıt ta bilardo topu hammedisi tarihinde yerini aldı. Günümüzde bilardo toplarını üretmek için bakalit ve termoset özellikli polimerler kullanılmaktadır. Kimya’nın polimer ürünler kısmı günümüzde oldukça popüler bir sektör. Buna en basit örneği PVC (Poli-Vinil Klorür) olarak verebiliriz. Bahsedilen plastik türevi ürünlerin mekanik özelliklerinin bilardo oyununa uygun olması, ucuz ve güvenilir olması da günümüzde oldukça yaygınlaşmasını sağlamıştır. Ama derseniz ki ben çok zenginim ve bilardo benim için bir tutku, yüksek miktar para karşılığında hala fildişi bilardo topu edinme şansınız mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Açıkçası abartılacak bir kupa değil. Evet gerçekten büyük takımlar katılıyor ancak 2011 senesinde kazanan takıma ve katılanlara baktığınızda çok da abartılacak bir kupa sayılmaz.

Arena Kupası tarzı bir şey yapılsa ve 8 ülkenin en iyi takımları, eleme usulü maç yapsa çok güzel olur aslında.

Galatasaray
    Manchester United ya da Manchester City
    Barcelona ya da Real Madrid
    Juventus ya da Napoli
    PSG veya Lyon
    Porto veya Benfica
    Bayern ya da Dortmund
    Ajax

Bu tarz bir kupa düzenlense, hem reklam geliri hem de stad geliri olarak iyi para kaldırılabilir. Tabi bu takımlar gelir mi orası ayrı.

uefa ya rakip olmuşsun resmen

• http://www.mackolik.com/Cups/Default.aspx?id=452&season=2013/2014

Google'a yazınca çıkıyor zaten hocam.
  • PlayForFun kullanıcısına yanıt
    Ziraat Türkiye Kupası'ndan prestijli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.