Şimdi Ara

Bir sonraki aracınız aynı marka mı olacak? NEDEN ??? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkesin bayramını bir kez daha kutlarım arkadaşlar.

Konu başlığı çok açık aslında.

Mevcut kullandığınız marka model aracınızdan öyle memnunsunuzdur ki sonraki aracınızı aynı marka ve hatta aynı model bile düşünebilirsiniz.

Ya da tam tersi, mevcut aracınızdan illallah demişsinizdir, bir daha o markanın bile yanından geçmezsiniz.

Belki de araçla ilgili bir sorununuz yoktur ama hep almak istediğiniz araç başka bir markadır.

Dökülün bakalım. :)

• Ben aracımdan memnunum.2 sene sonra falan b6 kasa 2.0tdı dsg passat almak isterim.
  • Bir sonraki aracım kısmetse Evo X - XI olacak inşallah. Başka hiç marka-model, motor-şanzıman kombinasyonunda gözüm yok hevesim de yok binesim de yok.
    60 yaşındaki müteahidin arabasına binmek istemiyorum her ne kadar Mercedes de olsa, BMW ile egzosumdan mazot buharı çıkmasını hiç istemiyorum, Audi alıp ahşap bir arabanın içinde ruhsuz gitmek hiç istemiyorum çünkü ben GENCİM. Kanım kaynıyor, lacivert renk bir Evo alıp üzerime Japonca ismimi kazıttıktan sonra caddelerde gezmek hele ki uzun yola çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bütün bunlara Mitsubishi markası da eklendi mi kendimi 3-4 yıldır bu arabanın hayaliyle yatıp kalkarken buluyorum.

O olmazsa Citroen - DS5 için çabalayacağım, para biriktireceğim.

İnşallah alırım ondan sonra daha da Davos'a gelmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 6 Kasım 2011; 9:41:06 >

• 3-4 sene sonra premiuma (1 serisi) yükselme fırsatı olmazsa yine aynı marka düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 6 Kasım 2011; 9:17:39 >
  • Kazasız ve hayırlı bayramlar dileyerek,

Şuan için aracımdan memnunum(MMT hariç), satış sonrası verilen hizmet konusunda olumsuz bir deneyim yaşamadığım sürece yeni nesil de mevcut sorunları ortadan kaldırıldığı takdirde neden bir daha Corolla olmasın.

Peki Haluk bey siz aracınız için ne düşünüyorsunuz?
  • Şu an 2004 clio hb kullanıyorum,bundan oncekı aracımda 2000 model clio hb idi..Yedek parça ve servisin ucuzluğu,alaman otolarına göre daha az yakması ve can alıcı noktası olan 2.el değeri nedeniyle tercihim yine renault olacak gibi gözüküyor..Maddi durumum çok çok iyi olsa mercedes'ten başka birşeyede binmem o da ayrı bir konu (:
  • Huzurlu ve mutlu bayramlar.

Dönüp-dolaşıp tekrar Renault alır mıyım bilmiyorum. Donanım, yakıt tüketimi, yedek parçave servis, ikinci el, bozuk yollara uyumlu olması vb. artıları alım kararını etkiliyor.

Şehir içi için B sınıfı otomatik vites bir araç alma düşüncemiz ve arayışımız devam ediyor. Yalnız bu araç Renault marka olmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober

Kazasız ve hayırlı bayramlar dileyerek,

Şuan için aracımdan memnunum(MMT hariç), satış sonrası verilen hizmet konusunda olumsuz bir deneyim yaşamadığım sürece yeni nesil de mevcut sorunları ortadan kaldırıldığı takdirde neden bir daha Corolla olmasın.

Peki Haluk bey siz aracınız için ne düşünüyorsunuz?

Ortaya karışık birşeyler yazarım arkadaşım, konu ilerledikçe.:)

Teşekkürler.
  • Ancak Bmw Merc olursa marka değiştiririm.
  • Ben araçlarımdan çok memnunum,bir sonraki aracım B7 Passat'ta olabilir,yeni Accord'da olabilir,A3 yada A4'te olabilir..Kısmetimde ne varsa..
  • öncelikle iyi bayramlar. . .

gençlik bir kere yaşanır sloganından yola çıkarak.bende gençlik gitmeden 2 kapı spor bir araca binmek istiyorum. . .belki yeni aldığım aracın yerine sirocco alabilirdim.:/

ileri yaşlarım için düşündüğüm araç;jaguar xf
    inş. kısmet olur. . .
  • Hayalimdeki araci yani bmw almayi planliyorum.
  • Herkese hayırlı bayramlar...

Şu anda benzinli 307 kullanıyorum.
    Herkes bu araçların çok problemli olduğundan bahsediyor ama ben aldığımdan beri hiçbir problemle karşılaşmadım. Uzun yolda çok keyifli ancak şehiriçi bozuk yollarda çok sarsılıyor araç ve süspansiyonlar sesli çalışıyor. Bir de yeni farkettim müzik kapalıyken nereden geldiğini çözemediğim çok hafif tıkırtılar var.Müzik açıkken hissedilmiyor zaten.

Bir dahaki aracım aynı şekilde en az 110 HP olacak,
    Donanım aynı şekilde en az XT de olduğu kadar olacak,
    C veya D segment araçlarından birisi olacak.
    Benzinli olursa daha az yakıt tüketecek veya dizel olacak.
    Oturma pozisyonu kesinlikle yere daha yakın olacak.Pedallara basarken yere doğru değil karşıya doğru bastığım hissini uyandıracak.(Focus, 307 den daha iyi mesela)

Peugeot larda konfor güzel ama tam anlamıyla ısınabilmiş değilim, bir dahaki aracım muhtemelen yol tutuşuna hasta olduğum marka olan FORD olacak.

• şu anki aracımdan memnunum ama bu sürekli toyota alacağım anlamına gelmez, zaman içinde mantıklı kombinasyonları mantıklı fiyatlar ile sunan başka bir marka araçlar da alabilirim .

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 6 Kasım 2011; 9:46:58 >
  • Mercedes'e binen başka birşeye binemez deyiminden yola çıkarak o konforu hiçbir araçta bulamayız, bulamıyoruzda o yüzden para biriktiriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ben aracımdan memnunum.2 sene sonra falan b6 kasa 2.0tdı dsg passat almak isterim.

sayın Akhilleus sizi diğer tarafta göremiyoruz neden acaba?
  • Şuanda 2010 C 220 sahibiyim eğer ÖTV artışı olmasaydı yeni kasa C düşünüyordum.Aynı marka ve model .Şuan için erteledim ama yine aynı marka ve model olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ben araçlarımdan çok memnunum,bir sonraki aracım B7 Passat'ta olabilir,yeni Accord'da olabilir,A3 yada A4'te olabilir..Kısmetimde ne varsa..

aynen sizi de sayın dranov?
  • City sonrası kafamda birkaç araç var.

VW Golf liste başı. Efsaneyi ben de kullanmak isterim.
    Seat Leon yeni kasa hoş bir tasarım olursa olabilir.
    Skoda Mission L çıkarsa o da olabilir.
  • VOLVO. Sebibini çok açık bir cümleyle açıklayayım;

Şuan bu bayram sizlerle, sevdiklerimleysem, VOLVO sayesindedir..

Biri çok ciddi olmak üzere iki tane pert VOLVO'nun içinden kurtuldum ve aranızdayım..

http://www.youtube.com/watch?v=4kbQn_0Wqrg
    http://www.youtube.com/watch?v=qpE436eNgLA&feature=related

Bu mühendisliğe teşekkür ediyorum..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.