Şimdi Ara

Bir sonraki aracınız aynı marka mı olacak? NEDEN ??? :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
243
Cevap
1
Favori
6.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ben araçlarımdan çok memnunum,bir sonraki aracım B7 Passat'ta olabilir,yeni Accord'da olabilir,A3 yada A4'te olabilir..Kısmetimde ne varsa..

aynen sizi de sayın dranov?

Diğer taraf derken neyi kastettiniz anlayamadım?
  • sınıfında diğerlerine kıyasla ucuz olduğu için 206 dan 307/308 e geçeceğim

tamamen duygusal yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

VOLVO. Sebibini çok açık bir cümleyle açıklayayım;

Şuan bu bayram sizlerle, sevdiklerimleysem, VOLVO sayesindedir..

Biri çok ciddi olmak üzere iki tane pert VOLVO'nun içinden kurtuldum ve aranızdayım..

http://www.youtube.com/watch?v=4kbQn_0Wqrg
    http://www.youtube.com/watch?v=qpE436eNgLA&feature=related

Bu mühendisliğe teşekkür ediyorum..

Volvo güvenli ama günümüzde artık "Volvo güvenliği" efsane olmaya başladı.

Günümüzde birçok marka Volvo kadar güvenli hatta Volvo'dan daha fazla güvenli.

Volvo artık reklamlarında ve tanıtımlarında "Güvenlik" unsurunu ön plana çıkarmıyor. Çünkü çoğu marka en az onun kadar güvenli.

• 15 günlük micra cvt deneyimim eğer beniz yanıltmazsa büyüteceğim zaman qashqai dizel alabilrim.

yılların verdiği honda sevgisi ile düşünürsem de 2013te çıkmasını beklediğim civic 1.6dizel alabilirim.

özetle bir sonraki tercihim kasa büyütmek olursa mevcut şartlarda motor tercihim dizel olacak.
  • Mazda 6 olacak çünkü o bir Mazda
  • yine kia'nin crdi motorlu bir aracini alacagim,muhtemelen cee'd. çünkü 2.viteste hareket halinde patinaj çekme olayina ,4.vitese aterken patinaja kalma olayina bu motorda rasladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni aracım yine bir alman olacak kalite + konfor + donanım + sorunsuzluk nedeniyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

yine kia'nin crdi motorlu bir aracini alacagim,muhtemelen cee'd. çünkü ...4.vitese aterken patinaja kalma olayina bu motorda rasladim

4'e bir de çaaatt diye atsan ne biçim olur valla.
  • Ailece aynı marka düşünüyoruz
    ben 420 yi kullanmaya devam edeceğim babam ise 75 istiyor
  • Nissan olmayacak, çünkü adını vermek istemediğim bazı bayiler resmen Nissan'dan tiksindirdi beni. Marka olarak şikayetim yok, araç tık demedi aldığımdan beri.

Japon olacak, hatta Honda olacak, çünkü sorunsuzluk dendiğinde tüm dünyada başı çekiyor. Servislerinden de pek şikayet duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

yine kia'nin crdi motorlu bir aracini alacagim,muhtemelen cee'd. çünkü ...4.vitese aterken patinaja kalma olayina bu motorda rasladim

4'e bir de çaaatt diye atsan ne biçim olur valla.

hahaha öyle bir muhabbet vardi değil mi:) doğru diyosun Haluk abi, cee'd alirsam eğer yapacağim ilk is olacak..
  • Bir sonraki aracim buyuk bir ihtimalle yeni kasa GSI olacak inşallah:) Ama takintim yok açikcasi. Bakarsin Honda olur,Mitsu olur,Fransiz olur vs vs. O zaman ne denk gelirse.
  • Sanmam. Megane dan inip megane a binmenin pek bir artısı olmaz. Ayrıca megane fiyatları oldukça yüksek.

Durum iyi olmazsa sıfır kia ya da 2.el şuanki kasa ford focus. Para durumu iyi olursa Nissan qq..
  • bindiğim modele bidaha binmek istemem, mecbur kalmadıkca, bir üs kasası çıkarsa olabilir.
    hep aynı araba,aynı performans insanın canını sıkar
  • 2008 Seat İbiza 1,4 TDI 80 HP Stylance kullanıyorum.

Aracım güzel, az yakıyor donanımı iyi. Fakat eski aracım Grande Punto'dan ötürü araçta 6.vites arıyorum, tipi istediğim sportiflikte değil önden bakışı güzel ama yandan bakınca önü sonradan ekleme gibi duruyor.

Sanırım içimdeki cam tavan ve 6 vites aşkından ötürü 4.kez Grande Punto sahibi olabilirim bir süre sonra
  • şu anda mazda 3 sahibiyim , bundan sonraki aracımın ilk hayalim s60, ardından accord ), ve insignia var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 6 Kasım 2011; 12:41:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Biri çok ciddi olmak üzere iki tane pert VOLVO'nun içinden kurtuldum ve aranızdayım..

Volvo artık reklamlarında ve tanıtımlarında "Güvenlik" unsurunu ön plana çıkarmıyor. Çünkü çoğu marka en az onun kadar güvenli.

Hangi çoğu marka Volvo kadar hatta Volvodan daha güvenli acaba? Taş atmak yerine, ortaya somut olarak patent veya markaya özgü diğer markalarda olmayan güvenlik teknollojileri gibi birşeyler koysanız da biz de öğrensek?

Artık çoğu marka ncap'ten 5 yıldız alacak şekilde tasarlanmaya başladı o kadar. Bu "her önüne gelen markayı" volvodan daha güvenli yapmaya yetmiyor malesef. Çünkü Volvonun test kaza laboratuvarları dünya üzerinde tek, buraya milyon eurolar yatırım yapıliyor ve her türlü çarpışma senaryosu test ediliyor. Ncap'deki gibi standart birkaç düzenekten çok daha karmaşık ve çeşitli. Volvoya özgü birçok güvenlik teknolojisi ve patent mevcut, bunları markanın kullanıcıları biliyorlar fakat dışarıdan kimsenin haberi olmadığı için, forum meydanlarında bir anda diğer markalar da "en az" Volvo kadar güvenli olabiliyor.

Bazı markalar vardır, kendilerine özgü bazı özellikleriyle kullanıcılarına ayrıcalıklar sunmuşlardır. Ve bu ayrıcalıklar bütün dünyada böyle kabul görür. Mesela Bmw sürüş karakteri, sportiflik, mercedes konfor ve sağlamlık gibi. Volvoda da bu güvenliktir. Dünyanın her yerinde bu böyledir fakat bizim memleketimizde bir anda herhangi diğer bir marka bwm'den daha sportif, merso'dan daha konforlu veya burda oldugu gibi volvodan daha güvenli olabilir. Çünkü yapılan yatırımlar, patentler, kullanılan teknolojilerin ne olduğunu bilmediğimiz için klavye başında bunları yok saymak kolaydır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

• Hiçbir zaman marka fanatiği olmadım.Bir önceki aracım fiat mareaydı italyan aygırından son derece memnundum.
    Ama satıp megane aldım bir sonraki japon yada alman olabilir.
    Her araç değiştirişte bir başka büyük firmayı düşünüyorum bir firmaya saplanıp bağlı kalmak istemiyorum sanırım esnaflıktan ileri geliyor biz hiçbir toptancıya bel bağlamayız:)
    sonraki aracım alman yada japon olabilir...
  • Ben şu an kullandığım araçtan son derece memnunum.

Maddi yönden hedeflerimi gerçekleştirdiğimde D sınıfı bir araca geçiş yapacağım.

Bu araç bir Alfa 159 olabilir ya da yeni kasası Gulia olabilir.

Bir Accord olabilir.

Ya da 3 büyüklerin giriş seviyesinden bir araç olabilir.

Bakalım zaman ne gösterecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.