Şimdi Ara

Bir işin ters gitme ihtimali varsa %100 ters gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En bilinen Murphy Kanunlarından biridir.

Bende size şuan yaşadığım durumu anlatayım.

2006 yılında Allplan Üniversite öğrenci temsilciliğine başladım. (Allplan; Amerikanın Autocad'ine muadil olarak Almanlar tarafından geliştirilmiş Cad programı. Çok daha gelişmişi. Autodesk firması rekabet için REVİT'i çıkartmak zorunda kalmıştır)

2007 de şuan ki şirketimde çalışmaya başladım.

10 yıldır bir fiil İç mimarlık yapmanın yanında şirketin bir yerde it işlerinide yaparım.

Tüm elektronik donanın ve yazılımlar benden sorulur. Web sitesi sosyal medya hesapları hep bende.

Üniversite ve sonrasında 100 den fazla kişiye Allplan kullanmayı öğrettim.

Hiç kurmadıysam 200-300 kere allplan kurmuşumdur.

Sadete geliyorum.

13 yıldır bir fiil, 10 yıldır profesyonel olarak kullandığım programı 3 saattir evdeki bilgisayarıma kuramıyorum.

Çünkü acil yetiştirmem gereken bir iş var.

Denemediğim çözüm kalmadı.

En az 300 kere tekrar ettiğim işlemleri yine yapıyorum ama olmuyor.

Çok komik bir durumdayım aslında.

• Adam haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 15 Haziran 2017; 12:4:47 >

Tüm elektronik donanım ve yazılımlar benden sorulur. Web sitesi sosyal medya hesapları hep bende.''

Bilgisayar mühendisliği okuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

''10 yıldır bir fiil İç mimarlık yapmanın yanında şirketin bir yerde it işlerinide yaparım.

Tüm elektronik donanım ve yazılımlar benden sorulur. Web sitesi sosyal medya hesapları hep bende.''

Bilgisayar mühendisliği okuyorum.

/>

linkedin profilimi gönderdim.

İsmimi ifşa etmezsen sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye kuramıyorsunuz hocam?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 15 Haziran 2017; 12:16:52 >
    *Map design.
    *Concept design.
  • Tarkanin butun albumlerini cok severim Bu son albumu icin konu actim şans konuşmak istemiyorum

Kolay gelsin hocam

• interior designer kullanıcısına yanıt
    Yazılım ve donanım benden sorulur demek çok iddialı. İt benden sorulur demek de iddialı. Yazılım benden sorulur demek için en azından geliştirici olmak lazım, programlama dillerine proje yönetimine yazılım mühendisliğine hakim olmak lazım. Donanım benden sorulur demek için Elektronik mühendisi ya da Bilgisayar mühendisi olmak lazım, mikroçipler konusunda çip mimarileri konusunda uzmanlaşmış olmak lazım. Sistem programcısı olmak lazım bir yandan da. İt benden sorulur demek içinde web master olmak lazım.

Özelden bana linkedn profilini atınca buraya seni ifşa etmek için gelmiştim ama rica etmişsin ifşa etme diye bende vazgeçtim.
  • alakası yok, işler normal gittiğinde aklınızda bir soru işareti olmuyor, veya ulan bu iş neden normal gitti diye garip tepki vermiyorsunuz, fakat ters gitme ihtimali oldğunda ve ters gittiğinde hep aynı tantana

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

Niye kuramıyorsunuz hocam?

allplan farklı bir lisanslama yöntemi uyguluyor.

Şuan 2016 ve üstü versiyonlar güncel olarak serial ile serveer üstünden kontrol ediliyor crack şansı yok.

Bu sebeple 2015 ve altı versiyon kullanıyoruz.

2015.0.1 versiyonu var elimde ve bugüne kadar son 3 yılda 40-50 kere kurdum ve crack işlemini yaptım.

Orjinal lisans yöneticisi kaldırılıp Registry kayıtları silinip Dışardan mudahaleye müsait özel versiyon kurulup sahte key ile offline aktivasyon yapılıp yine bir patch ile lisans yöneticisi orjinal haline döndürülüyor.

Sahte key işlemleri tamamlanıp kurulum bitmek üzere iken dosya okunamıyor hatası veriyor.

Ama sadece bu kadar Log kaydı yok hiç bir veri yok

hangi dosya okunamıyor belli değil.

PC'ye SDD aldım yeni win10 kurdum.

Daha önce hem bu sisteme hem Win10 64 bit e defalarca kurulum yaptım.

Bir çok hata aldım.

Ama ilkkez bu hatayı alıyorum.

• quote:

Yazılım ve donanım benden sorulur demek çok iddialı. İt benden sorulur demek de iddialı. Yazılım benden sorulur demek için en azından geliştirici olmak lazım, programlama dillerine proje yönetimine yazılım mühendisliğine hakim olmak lazım. Donanım benden sorulur demek için Elektronik mühendisi ya da Bilgisayar mühendisi olmak lazım, mikroçipler konusunda çip mimarileri konusunda uzmanlaşmış olmak lazım. Sistem programcısı olmak lazım bir yandan da. İt benden sorulur demek içinde web master olmak lazım.

Özelden bana linkedn profilini atınca buraya seni ifşa etmek için gelmiştim ama rica etmişsin ifşa etme diye bende vazgeçtim.

yazılanları okumadığın o kadar belli ki.

Ben it benden sorulur derken silikon vadisine göz dikmiyorum..

Ama benim ofisimde İT benden sorulur.

Tüm donanım vs bende.

İş adresim Linkediin profilimde yazıyor.

Ramazandan sonra bi çaya gel.

• Murphy yasalarını yanlış anlamışsın dostum. Genelde olduğu gibi işin yolunda gitseydi o zaman hiç "çok güzel her şey yolunda" demezdin ama bir şeyler ters gittiğimde hemen "abi murphy" diye sızlanıyorsun. İzlemeni tavsiye ederim.
    https://youtu.be/-ykpyhb_QPo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 15 Haziran 2017; 12:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

quote:

yazılanları okumadığın o kadar belli ki.

Ben it benden sorulur derken silikon vadisine göz dikmiyorum..

Ama benim ofisimde İT benden sorulur.

Tüm donanım vs bende.

İş adresim Linkediin profilimde yazıyor.

Ramazandan sonra bi çaya gel.

Niye, ramazanda gelip içersem dayak mı yerim

• Sana katılıyorum. Bana da yazım korumalı flash disk itelediler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.