Şimdi Ara

Bioshock infinite hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu biosockun baya bi reklamı yapıldı peki sizce 90 tl yada100 tl verilmeyi hakediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Darksiders_

arkadaşlar bu biosockun baya bi reklamı yapıldı peki sizce 90 tl yada100 tl verilmeyi hakediyor mu?

Uzun zamandır bu kadar hakedenini oynamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

arkadaşlar bu biosockun baya bi reklamı yapıldı peki sizce 90 tl yada100 tl verilmeyi hakediyor mu?

Uzun zamandır bu kadar hakedenini oynamamıştım.

peki xbox damı oynadın ps demi
    EDİT:VE 80 tl ye buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.M -- 7 Ağustos 2013; 19:08:39 >
  • 2 sindede oynadım. 100 liraya ps3 de aldım sonra korsan olarak xbox da. Hakediyor oyun parasını sonuna kadar.

• Hazır açılmışı varken ben de bi soru sorayım. Ben 1 ve 2 yi oynamamıştım. Bağlantısı var mı direk bunu oynasam konuya hakim olur muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Hazır açılmışı varken ben de bi soru sorayım. Ben 1 ve 2 yi oynamamıştım. Bağlantısı var mı direk bunu oynasam konuya hakim olur muyum?

Bence sorun olmaz herhalde çünki(tam emin değilim) bio 1 2 de aynı karakter ama infinite de farklı karakter var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.M -- 8 Ağustos 2013; 15:41:40 >
  • quote:

Hazır açılmışı varken ben de bi soru sorayım. Ben 1 ve 2 yi oynamamıştım. Bağlantısı var mı direk bunu oynasam konuya hakim olur muyum?

Şahsen ben de direk Infınıte'den başladım çok problem değil Cem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Konu bağlantısı yok arada bir göndermeler var sadece.
    Oyunun bir kısmında seriden aşina olduğumuz bir yere gidiyorsunuz hatta onun dışında pek bir benzerliği yok.
    Fiyat olarak forumda 40tl ye falan bulabilirsiniz.
    There's always a lighthouse.
  • quote:

quote:

Bence sorun olmaz herhalde çünki(tam emin değilim) bio 1 2 de aynı karakter ama infinite de farklı karakter var

Yok hocam 1 ve 2 de farklı hikayeler ve farklı karakterler var

• quote:

Konu olarak bir devam oyunu değil ama diğer iki oyunu oynarsan daha iyi olur oyunun sonuna , felsefesine daha çok hakim olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

Konu bağlantısı yok arada bir göndermeler var sadece.
    Oyunun bir kısmında seriden aşina olduğumuz bir yere gidiyorsunuz hatta onun dışında pek bir benzerliği yok.
    Fiyat olarak forumda 40tl ye falan bulabilirsiniz.
    There's always a lighthouse.

bul 40 liraya 15 tane evine kargolatacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.