Şimdi Ara

BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
21
Favori
69.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
43 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bize çok büyük bir kıyak geçtin hakkın ödenmez eline emeğine sağlık
  • Yeni video yüklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejder20284 -- 21 Nisan 2017; 9:38:45 >
  • Arkadaşlar 1. oyunu oynamadan 2. yi oynarsam birşey kaybedermiyim ?
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen 2. oyun türkçe değil diye daha 1. sini bile oynamadım. Tüm seriyi kesintisiz oynamak için. Durumu sen düşün.

Orijinalden alıntı: lennon54

Ben şahsen 2. oyun türkçe değil diye daha 1. sini bile oynamadım. Tüm seriyi kesintisiz oynamak için. Durumu sen düşün.

lennon54 sana hayret ediyorum Borderlands 2 gibi bir oyunu çevirdin başka oyunların Türkçe yamasını bekliyorsun. :D Yani mantık olarak ing süper olması gerek demek altyazı okuyacak kadar iyi değilsin. Yanlış anlama ilginç geldi bana.
  • Oyunun türkçe olmasının keyfi başka. Ayrıca oyunları oynarken bazı anlamını bilmediğim terimler oluyor ingilizce oyunlarda onları anlayamıyorum ama türkçede anlıyorum. Bu yüzden özellikle kendimin oynamak istediği oyunları çeviriyorum

Orijinalden alıntı: alpalp84

Arkadaşlar 1. oyunu oynamadan 2. yi oynarsam birşey kaybedermiyim ?

1. oyundan bağlantılar,karakterler var. Biraz yabancılık çekersin söyleyeyim.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Ben bu olaya sıradan bir çeviri olarak bakmıyorum.

Efsane bir seri sırf 2. oyun çevirisi "yapılmadı" diye yıllarca Türk oyuncularının elinde bekliyor. Ne kadar saçma ki 1. ve 3. oyun çeviriliyor ama ortada kalan oyunu kimse ellemiyor.

Bu seriye Türkçe konusunda nokta koyan arkadaşımıza Türk oyuncuları adına tekrar teşekkür ediyorum, birkaç saat içinde linklerin yayınlanacağını söyledi

Yıllardır her çevirilecek dendiğinde ruh halimiz buydu :

BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 25 Nisan 2017; 18:35:46 >

• Hayırlı uğurlu olsun, güle güle oynayın sanat eseri serisini

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Yama yayınlanmıştır! Yayınlanmasının şerefine oyunun çıkış fragmanı Türkçe altyazılı olarak sizlerle
    BioShock 2 Türkçe Altyazılı Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eayurdaer -- 3 Mayıs 2017; 10:41:18 >
  • Emeğinize sağlık arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Seride ki eksik olan Türkçe yamayı çıkartarak çok büyük bir iş yaptınız.Bir çok kişi eksik olan yama yüzünden seriyi yarım yamalak anlamıştı.Ama sizin sayesinde tüm seriyi anlayarak kendi dilimizde oynayacağız.Tebrik ediyorum.Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum.Elinize,kolunuza,gözünüze sağlık

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus ROG Swift PG32UCDM 240Hz 0.03ms 4K UHD G-Sync QD-OLED Gaming Monitor//AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz Cpu//Asus ROG Strix GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition//Asus ROG Strix B650E-F Gaming Wifi Motherboard//Corsair Vengeance DDR5 64GB (4x16GB) 5600 MHz Ram//Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 1TB SSD//Corsair 4000D Airflow Tempered Glass Mid-Tower ATX Case//Asus ROG Ryujin II 240mm Liquid Cpu Cooler//MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Power Supply//Microsoft Xbox One Wireless Controller//Sony Playstation 5 Dualsense Controller//SteelSeries Rival 650 Wireless Gaming Mouse//SteelSeries Apex 5 Hybrid Mechanical Gaming Keyboard//SteelSeries Arctis 7P Wireless Gaming Headset
  • Tebrikler, hayırlı olsun :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.