Bildirim
Bioshock 2 İlk 9 Dakika Video...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler paylaşım için cok fena oyun ya bu bioshock _____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
_____________________________ -
Paylasim icin tesekkurler, Bioshock2 super olacaga benziyor _____________________________
Forza Motorsport 3 -
kusura bakmasın seven arkadaşlar ama hayatımda oynadığım en saçma oyunlardan biriydi ki çok sıkılıp ortalarda bırakmıştım _____________________________ -
ooo süper olucakkk bu oyunnn,merakla bekleyenlerdenimm.teşekkürler video için. _____________________________ -
Oyunda bir sanatsallık olduğu su götürmez bir gerçekti, + kalite akıyordu bu da ayrı ama oyun zevkli değildi(fragmanlarda görülen büyüler felan zevkli gelmişti ama oynarken tat alamadım) ve sürükleyicilik pek yoktu bence, yani ekrana yapıştırmıordu.
2. oyun keşke denizin dibinde geçmese sürekli._____________________________ -
Valla beğenmeyenlere "oha lan nası beğenmezsin manyakmısın aklın mı gitmiş ??" felan diyemeyiz kendi tercihiniz beyler Fakat beni öyle bi sürüklemişti ki o atmosfer, o hikaye, o oynayış felan inanılmazdı ya 1 hafta tamamen bu oyuna ayırmıştım yani başka oyuna geçemedim hep merak ediyordum gene nolcak felan diye sonunda da sağolsun 2K şaşırtmadı beni inanılmaz bi bitiş oldu.
Sanıyorum ki 2.oyunda böyle süper olacak_____________________________ -
Oha çok deli bir şey olmuş, ya zaten her zaman derim Bioshock gibisi yoktur _____________________________
-
Merak ettim videoyu. İşyerinin bilg. olduğu için göremiyorum videoyu. Akşam bakılacaklar listeme ekledim. _____________________________ -
tek kelimeyle harikaaa sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmm.... _____________________________ -
ilk oyun güzel başlamıştı benim için, fakat sonradan bölümler birbirini çok tekrar ediyordu. o kadar zaman harcadım, bırakmayayım diye zoraki bitirmiştim. Bu kez birkaç yenilik getirip, tekdüzelikten kurtarsalar bari oyunu... _____________________________ -
Müthiş 2009' un en iyi oyunu geliyor...
bioshock işte ne denebilirki daha...
mükemmel tek kelimeyle_____________________________ -
güzel yorumlara Ben Sıkılma konusuna deyinmek istiyorum . Bioshock sonuç olarak bir hikayesi de olsa türü FPS ! Yani sıkılmassınız eğer fps seviyorsanız tabi ama ben kimse darılmasın Assassin's Creed oynarken ortalarında bıraktım artık ÖGHH geldi hep aynı hep aynı , çık gökdelene atla çık gökdelene etrafı kes atla. adamın arkasına git bıçak sok "üzeri sonsuz !" .
quote:
Orjinalden alıntı: ThreeSixty
güzel yorumlaraBen Sıkılma konusuna deyinmek istiyorum . Bioshock sonuç olarak bir hikayesi de olsa türü FPS ! Yani sıkılmassınız eğer fps seviyorsanız tabi ama ben kimse darılmasın Assassin's Creed oynarken ortalarında bıraktım artık ÖGHH geldi hep aynı hep aynı , çık gökdelene atla çık gökdelene etrafı kes atla. adamın arkasına git bıçak sok "üzeri sonsuz !" .
İyi de Assasin's Creed FPS değilki.
Bu arada Bioshock yine gümbür gümbür geliyor._____________________________ PSN USA: ArsenicJAX / PSN TR: ARSENICJ
-
Assasin's Creed FPS demedim !!! Dikkatli okursan !
Bioshock'dan sıkılan arkadaşa cevap olarak ; "Bioshock her nekadar hikayesi olsada ki bana göre güzel bir hikayesi var ! , Sonuçta FPS ve sıkmaz şahsen beni ve fps severleri " ! FPS de konu olmasada %50 araba seni götürür !
Ama Assassin's de ben sıkıldım bir yerden sonra kısa döngü oyun olmuş !
DEDİM_____________________________ -
artık küçük kızları adam toplamak için kullanabiliyoruz,biraz daha garip görünümlü olmuşlar,artık daha az acıyıp harvest ederiz:)geçen oyundaki kızları mendil satmaya koysak kızılaya dünyanın parasını kazanırlardı çok masum çizilmişlerdi,bunların gözleri 60Watt ampül gibi. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Superb. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ThreeSixty
Assasin's Creed FPS demedim !!! Dikkatli okursan !
Bioshock'dan sıkılan arkadaşa cevap olarak ; "Bioshock her nekadar hikayesi olsada ki bana göre güzel bir hikayesi var ! , Sonuçta FPS ve sıkmaz şahsen beni ve fps severleri " ! FPS de konu olmasada %50 araba seni götürür !
Ama Assassin's de ben sıkıldım bir yerden sonra kısa döngü oyun olmuş !
DEDİM
sen ne diyorsun Assasin's credi oynadığım gün canım sıkkındı direk kırdım oyunuAllah dan 40 tl vermiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 14 Mayıs 2009; 15:36:44 >_____________________________ psn: akif06
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- preauth play integrity verification failed ne demek
- forza horizon 5 iki kişi oynama
- kahraman konsol güvenilir mi
- gta 5 soyulacak yerler
- en iyi araba oyunları pc
- call of duty modern warfare 2 kaç gb
- mortal kombat legacy collection
- telegram indirim kanalları
- xbox cloud gaming
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X