Şimdi Ara

Bioshock 2 İlk 9 Dakika Video... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben geçen ramazan ayında oyuna başlamıştım.1 ay boyunca geceleri kulağımda sony 5.1 kulaklık önümde 40" fullhd resmen aktım oyunun güzelliği karşısında.ve bitmesini istemedim . öyle ki 1 ayda 2 bölümü anca geçtim.heryere bakına bakına gidiyorum o slot makineleri palyaço sesleri çok ürkütüyor beni. big dady nin küçük kızla konuşması ve bir yerde küçük kızı hırpalayan adama big dady nin yaptıkları gözümün önünden gitmiyor.bitçek diye korkuyorum.yavaş yavaş ilerlicem. yaz gecelerinde oynamaya devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 14 Mayıs 2009; 18:03:55 >
  • ben de bi çok arkadaş gibi ilk oyunu ağzım açık bitirenlerdenim...en iyi 5 oyun listeme girdi direk.büyüleyici mekanlar..kendini içine çeken bir atmosfer..silahların çeşitliliği..yani anlatarak olmuyo gerçekten yaşamak lazım harika bir oyun..özellikle şu fotoğrafları topladığımız bölüm harikaydı maskeli bir bossla kapıştığımız piyano eşliğinde merdivenlerden inişi falan tüylerim diken diken olmuştu little sisterları iyileştirirken no no diye engellemeye çalışmaları falan çok tatlıydı işalla 2. oyun katbekat iyi olur umarım nasıl olacaksa daha iyi ..yalnz ilk oyunu kötü sonla bitirmiştim harvest yapa yapa kızları bi de easy de healla bitirmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerguy -- 14 Mayıs 2009; 18:24:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

ben de bi çok arkadaş gibi ilk oyunu ağzım açık bitirenlerdenim...en iyi 5 oyun listeme girdi direk.büyüleyici mekanlar..kendini içine çeken bir atmosfer..silahların çeşitliliği..yani anlatarak olmuyo gerçekten yaşamak lazım harika bir oyun..özellikle şu fotoğrafları topladığımız bölüm harikaydı maskeli bir bossla kapıştığımız piyano eşliğinde merdivenlerden inişi falan tüylerim diken diken olmuştu little sisterları iyileştirirken no no diye engellemeye çalışmaları falan çok tatlıydı işalla 2. oyun katbekat iyi olur umarım nasıl olacaksa daha iyi ..yalnz ilk oyunu kötü sonla bitirmiştim harvest yapa yapa kızları bi de easy de healla bitirmek lazım

Harvest yapmadan bitirirsen oyunu + olarak 100 G veriyordu sanırsam

• İlk oyunu hala bitiricem püfff.

2.oyun da durur HDD'de. :D

İlk oyunun saveler de durmuyor yandım ya.

Bu arada güzel video.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.