< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 5 Temmuz 2018; 23:10:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 5 Temmuz 2018; 23:10:8 > |
Bunun gibi şeyler yazacaktım, gidiyorum.
15 Temmuz'dan sonra kapatılan askeri okullarda okuyordum. Anayasa mahkemesine dilekçe vermiştik. Okulların kapatılmasına dair çıkarılan 669 sayılı KHK'nın iptali için. Koskoca Anayasa mahkemesi bize: "Ohal sürecinde cumhurbaşkanının verdiği kararları denetleyemiyoruz, başkanlık sistemi geldikten sonra bu yetkimiz daimi olarak elimizden çıkacaktır" gibi bir cevap vermişti. Bir de Akpli Adalet bakanına doğrudan sormuştuk, "biz askeri öğrencilerin suçu ne?" diye. Utanmadan kameraların önünde: "Biz sizin suçlu olduğunuzu düşünmüyoruz, öyle olsa içeri atardık. Sadece güvenmiyoruz" diye cevap vermişti gülünü kopardığımın bahçıvanı! Şaka gibi! Ülkedeki hukuk ve adalet anlayışına bakın: "Güvenmiyoruz" Masumiyet karinesi nerde arkadaş? Yok mu bu ülkede hukukçu anlatın insanlara bunu! Ortada Suçlu yoksa ceza neden var? Ceza varsa suçum ne? Bu da mı gol değil hakim bey! Her yıl askeri öğrenci alıyorsun, ya onlara nasıl güveniyorsun arkadaş? Yüzlerce dilekçe verdik Adalet bakanlığına Soruşturma başlatın, hatta isterseniz tekrar mülakat da yapın, sonuçta bizim Fetöcü olduğumuzu tespit edemiyorsan her yıl okullara aldığın aday öğrencileri de tespit edemezsin! Bize yapılan soruşturmaların sonucu da temiz çıktı ha! Bi halt bulamadılar!(Bu satırı görmezden gelip birilerinin avukatlığını yapmaya çalışanlar, iyi okuyun şu cümleyi) Şimdi haberler alıyoruz içerden, torpille Akpli elemanları alıyorlarmış.(isteyene ispatlarım!) 15 Temmuzdan sonra bu forumdaki Akpliler sırf askeri okul okudum diye bana Fetöcü vatan haini falan diyorlardı. Özelden etmedikleri küfür kalmamıştı haysiyetsizlerin! Sözüm var, onların da hesabını keseceğim bir gün. Hepsini not ettim, elbet bu devran döner! |
kontrollu darbe zaten ne bekliyordunuz.
|
AKP ahlakı...
|
Buna ne kulp takacak AKP'liler?
|
ay bu fotokopi
|
Böyle birisi nasıl o mertebelere yükselebiliyor, bu adamın hüneri nedir? Konuşmayı da düşünmeyi de bilmiyor, bütün görev süresi boyunca sadece 15 Temmuz'da "bu bir kalmışmadır" açıklaması haricinde devlete mal edilebilecek akıl ürünü tek bir icraati yok.
|
ortamı germe amacın yok ha. "KAMAL PAŞA" yazarken neyi amaçladın lan haysiyetsiz.
ha bi hata yaptın da öyle yazdın diyelim. resim bildiğin photoshop um diye bağırıyor. Atatürkün bir çok ülkede büstü, heykeli var. hangisin de " NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " diye yazıyor ve Türkiye dışında o sözün yazılması garip kaçmıyor mu ? hadi asker de öptü diyelim, kendinize elin askeri bile Atatürkü öpebilirken biz neden öpemiyoruz diye sorman gerekirken neden gelip bunu soruyorsun ? Atamızın yaptığı işlerdeki büyük resime odaklanmak yere küçük resimlere odaklanarak içki içiyordu, dinsizdi vs. diye asıl yaptığı şeyleri bir hiçe sayarak üstüne bir de utanmadan ADAM dan nefret ediyorsunuz. size acıyamıyorum bile o kadar acizsiniz. |
Çok komikmiş Binali kardeş.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 6 Temmuz 2018; 20:28:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerege -- 6 Temmuz 2018; 1:16:4 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|