Şimdi Ara

Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
4
Favori
6.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet evet, eski Başbakanımız Binali Yıldırım'dan bir itiraf gelmiş. Akepelilere göre bu da montaj falandır belki...

Başbakan Yıldırım, veda ziyareti kapsamında geleceği Anadolu Ajansı'nda, Editör Masası Özel'de soruları yanıtladı.
    Anadolu Ajansına veda eden Binali Yıldırım, "Sizi çok zorlayan, girmeseydik bu işe dediğiniz herhangi bir proje oldu mu?" sorusuna '15 Temmuz' cevabını verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 5 Temmuz 2018; 23:10:8 >

• Bunun gibi şeyler yazacaktım, gidiyorum.

15 Temmuz'dan sonra kapatılan askeri okullarda okuyordum.

Anayasa mahkemesine dilekçe vermiştik. Okulların kapatılmasına dair çıkarılan 669 sayılı KHK'nın iptali için. Koskoca Anayasa mahkemesi bize: "Ohal sürecinde cumhurbaşkanının verdiği kararları denetleyemiyoruz, başkanlık sistemi geldikten sonra bu yetkimiz daimi olarak elimizden çıkacaktır" gibi bir cevap vermişti.

Bir de Akpli Adalet bakanına doğrudan sormuştuk, "biz askeri öğrencilerin suçu ne?" diye.
    Utanmadan kameraların önünde: "Biz sizin suçlu olduğunuzu düşünmüyoruz, öyle olsa içeri atardık. Sadece güvenmiyoruz" diye cevap vermişti gülünü kopardığımın bahçıvanı!

Şaka gibi! Ülkedeki hukuk ve adalet anlayışına bakın: "Güvenmiyoruz"

Masumiyet karinesi nerde arkadaş? Yok mu bu ülkede hukukçu anlatın insanlara bunu!

Ortada Suçlu yoksa ceza neden var? Ceza varsa suçum ne? Bu da mı gol değil hakim bey!

Her yıl askeri öğrenci alıyorsun, ya onlara nasıl güveniyorsun arkadaş?
    Yüzlerce dilekçe verdik Adalet bakanlığına Soruşturma başlatın, hatta isterseniz tekrar mülakat da yapın, sonuçta bizim Fetöcü olduğumuzu tespit edemiyorsan her yıl okullara aldığın aday öğrencileri de tespit edemezsin!

Bize yapılan soruşturmaların sonucu da temiz çıktı ha! Bi halt bulamadılar!(Bu satırı görmezden gelip birilerinin avukatlığını yapmaya çalışanlar, iyi okuyun şu cümleyi)
    Şimdi haberler alıyoruz içerden, torpille Akpli elemanları alıyorlarmış.(isteyene ispatlarım!)

15 Temmuzdan sonra bu forumdaki Akpliler sırf askeri okul okudum diye bana Fetöcü vatan haini falan diyorlardı. Özelden etmedikleri küfür kalmamıştı haysiyetsizlerin! Sözüm var, onların da hesabını keseceğim bir gün. Hepsini not ettim, elbet bu devran döner!
    Hemen hocam.

15 Temmuz'dan sonra okullar kapatıldı. Genelkurmay askeri öğrencilere ihtiyacımız var deyince üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarından öğrenci alımına başvuruldu.
    Bu okula girenlerden birini tongaya getirdik. Yani seneye askeri okul mülakatlarına girecek biri gibi soru sorduk kendisine.
    Sonrasında okula torpiller girdiğini, mülakatların çok kolay olduğunu, okulda eğitim yapmadıklarını ve çok rahat olduklarını söyledi.
    Biz okulda, akşam 9'da eğitimden dönerken parçalanan kamuflajlarımızı dikmekle uğraşırdık.
    Komutanların üzerimizdeki psikolojik baskısını bir kenara bırak, sabah kalkıp tekrar eğitim yapacağını bilerek nasıl uyulduğunu düşün!
    Erler askerliğe gelirdi bizim birliğe. Onlar yatakhanelerinde yatarken biz dağa bayıra habire istikamet yerdik. Şaftımız kayardı yatana kadar.
    Bizim sosyal medyada kamuflajlı resim paylaşmayı bırak, kullanmak bile okuldan atılma nedeniydi!

1. resimde elemanı tongaya getiriyoruz:

2. resimde kendisine yapılan torpili ve yata yata okulu nasıl okudğunu söylüyor:

3. resimde Reisçi olduğunu belli ediyor. Bize laf çakıyor bir de kullanması yasak olan sosyal medya hesabı var:

4. resimde yağ nedir nasıl çekiliri görüyoruz. Bir askerin herhangi bir mecrada siyasi fikrini belirtmesi kesinlikle yasaktır:

Bunlar yeter herhalde. Sana cevap veren diğer arkadaşın attığı videodakiler işte onlar. Liyakat olmazsa, vatan sevgisi olmazsa işte böyle asker olurlar ancak!
    Normal bir günde biz öyle yürüseydik 6 ay boyunca iznimizi iptal eder, her güne de yürüyüş eğitimi koyarlardı. Ama onları mezun ettiler.

ortamı germe amacın yok ha. "KAMAL PAŞA" yazarken neyi amaçladın lan haysiyetsiz.

ha bi hata yaptın da öyle yazdın diyelim. resim bildiğin photoshop um diye bağırıyor. Atatürkün bir çok ülkede büstü, heykeli var. hangisin de " NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " diye yazıyor ve Türkiye dışında o sözün yazılması garip kaçmıyor mu ?
    hadi asker de öptü diyelim, kendinize elin askeri bile Atatürkü öpebilirken biz neden öpemiyoruz diye sorman gerekirken neden gelip bunu soruyorsun ? Atamızın yaptığı işlerdeki büyük resime odaklanmak yere küçük resimlere odaklanarak içki içiyordu, dinsizdi vs. diye asıl yaptığı şeyleri bir hiçe sayarak üstüne bir de utanmadan ADAM dan nefret ediyorsunuz. size acıyamıyorum bile o kadar acizsiniz.
  • ay bu fotokopi
  • 250 vatandaşın öldüğü 15 Temmuz'la ilgili başka biri espiri yapsa, konuyu hafife alsa çoktan kendini emniyette bulmuştu.

Çok komik olan ne arkadaş anlamıyorum.

Havada uçaklar var MİT müsteşarı Diyanet Reisiyle çay kahve içiyor, diyanet reisi eşine telefonda rahat ol diyor.

Erdoğan uçaktan inip basına bilgi veriyor, damat Beraat sırıtıyor,

Başbakan 15 Temmuzla ilgili proje diyor, ardından gazeteciler kahkaha atıyor.

Birde bu söz var.
    Başbakan Yıldırım: "(FETÖ) İhanet, ticaret tarafı tamam ama ibadet tarafındakilerin bu işte bir taksiratı yok, bunların ayıklanması lazım."

Onca kişi işinden oldu, tutuklandı, göz altında öldü. Bir çok aile mağdur oldu. Bu olay bu kadar gülünecek kadar proje çıkarsa tüm memleket olarak bu vebalin altından kalkamayız.
  • İmzamdaki yazı hep orada.

Demokraside halk suçludur. Adalet yoksa halk kendi cezasını kendi vermelidir.

Hadi bu gaf olsun yada yanlış anlaşılma. Binali gülüyor diye gotunu zorlayarak gülmek nedir ?

Aptal dese gulecekler gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP ahlakı...

• Akrabası şehit olan varsa kulağına gitmese bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YİNE bir şey demez millet

Yarın cıkıp 15 Temmuz aslında Feto değil geziciler falan yaptı deseler yine şak şak şak

İşlerine geleni tutukladılar işlerine gelmeyeni tutuklamadılar işte

En son hemşire hamıle olayında kumpas dediler Fetö dediler ! kaşla göz arasında yurtdışı çıkış yasağını kaldırdılar ki kolayca puff...

He arkadaş fetö yaptı evet fetö hamıle bıraktı 150 kişiyi !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinibilen

250 vatandaşın öldüğü 15 Temmuz'la ilgili başka biri espiri yapsa, konuyu hafife alsa çoktan kendini emniyette bulmuştu.

Havada uçaklar var MİT müsteşarı Diyanet Reisiyle çay kahve içiyor, diyanet reisi eşine telefonda rahat ol diyor.

Birde bu söz var.
    Başbakan Yıldırım: "(FETÖ) İhanet, ticaret tarafı tamam ama ibadet tarafındakilerin bu işte bir taksiratı yok, bunların ayıklanması lazım."

Onca kişi işinden oldu, tutuklandı, göz altında öldü. Bir çok aile mağdur oldu. Bu olay bu kadar gülünecek kadar proje çıkarsa tüm memleket olarak bu vebalin altından kalkamayız.
    Bunun gibi şeyler yazacaktım, gidiyorum.

15 Temmuz'dan sonra kapatılan askeri okullarda okuyordum.

Anayasa mahkemesine dilekçe vermiştik. Okulların kapatılmasına dair çıkarılan 669 sayılı KHK'nın iptali için. Koskoca Anayasa mahkemesi bize: "Ohal sürecinde cumhurbaşkanının verdiği kararları denetleyemiyoruz, başkanlık sistemi geldikten sonra bu yetkimiz daimi olarak elimizden çıkacaktır" gibi bir cevap vermişti.

Bir de Akpli Adalet bakanına doğrudan sormuştuk, "biz askeri öğrencilerin suçu ne?" diye.
    Utanmadan kameraların önünde: "Biz sizin suçlu olduğunuzu düşünmüyoruz, öyle olsa içeri atardık. Sadece güvenmiyoruz" diye cevap vermişti gülünü kopardığımın bahçıvanı!

Şaka gibi! Ülkedeki hukuk ve adalet anlayışına bakın: "Güvenmiyoruz"

Masumiyet karinesi nerde arkadaş? Yok mu bu ülkede hukukçu anlatın insanlara bunu!

Ortada Suçlu yoksa ceza neden var? Ceza varsa suçum ne? Bu da mı gol değil hakim bey!

Her yıl askeri öğrenci alıyorsun, ya onlara nasıl güveniyorsun arkadaş?
    Yüzlerce dilekçe verdik Adalet bakanlığına Soruşturma başlatın, hatta isterseniz tekrar mülakat da yapın, sonuçta bizim Fetöcü olduğumuzu tespit edemiyorsan her yıl okullara aldığın aday öğrencileri de tespit edemezsin!

Bize yapılan soruşturmaların sonucu da temiz çıktı ha! Bi halt bulamadılar!(Bu satırı görmezden gelip birilerinin avukatlığını yapmaya çalışanlar, iyi okuyun şu cümleyi)
    Şimdi haberler alıyoruz içerden, torpille Akpli elemanları alıyorlarmış.(isteyene ispatlarım!)

15 Temmuzdan sonra bu forumdaki Akpliler sırf askeri okul okudum diye bana Fetöcü vatan haini falan diyorlardı. Özelden etmedikleri küfür kalmamıştı haysiyetsizlerin! Sözüm var, onların da hesabını keseceğim bir gün. Hepsini not ettim, elbet bu devran döner!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 6 Temmuz 2018; 20:28:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinibilen

250 vatandaşın öldüğü 15 Temmuz'la ilgili başka biri espiri yapsa, konuyu hafife alsa çoktan kendini emniyette bulmuştu.

Birde bu söz var.

Harika yazı, doğru sözün hakkı verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerege -- 6 Temmuz 2018; 1:16:4 >

• Çok komikmiş Binali kardeş.
  • Harbiyeliler'in, şehit ailelerin, bombalanan Özel Harekat'ın, Ömer Halisdemir'in vebali bunların üzerindedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontrollu darbe zaten ne bekliyordunuz.

• Buna ne kulp takacak AKP'liler?
  • 15 temmuz u gülerek eğlenerek kutlayan bir kitleden bahsediyoruz.

Seçim kazandığı için her mahallede sokağa çıkıp havaya bir çok farklı silah ile ateş eden "mağdur" kitleden bahsediyoruz.

Yapılan iyi şeyleri kendilerine yorumlayıp, kötü olan her şeyi dış güçlere bağlayan bir kitleden bahsediyoruz.

Yazılacak çok şey var. Velhasıl 200 den fazla insan öldü o yapılan sözüm ona darbe de. Buna espirisel yaklaşmak büyük bir gaf. Çanakkale cephesinde olanları biri anlattığı vakit gözüm dolar. Ama bazı arkadaşlar sözüm ona bu kahramanlık olayı ile gülüşüp eğlenebiliyor.

Şehitlerimizim ruhu şad olsun. Mekanları cennet olsun.

• Hadi dh ekibi yormayin insanlari kapatin konuyu daha erken zaten cok da kisi gormemistir.

• Böyle birisi nasıl o mertebelere yükselebiliyor, bu adamın hüneri nedir? Konuşmayı da düşünmeyi de bilmiyor, bütün görev süresi boyunca sadece 15 Temmuz'da "bu bir kalmışmadır" açıklaması haricinde devlete mal edilebilecek akıl ürünü tek bir icraati yok.
  • Neden böyle bir şey demiş olabilir acaba çok merak ettim bilen var mı?
  • Anayasa mahkemesi size yalan cevap vermiş.Evet OHAL boyunca yapılan hiçbir uygulamayı denetleyemiyorlar bu doğru.

Ancak cumhurbaşkanlığı sisteminde cumhurbaşkanının çıkartacağı her kararname hem içerik hem de şekil yönünden çatır çatır denetlenebiliyor.

Eğer bu kararnameler OHAL döneminde çıkarılırsa denetlenemez fakat ohal bittikten sonra parlamenter sistemdeki olağan hal gibi her türlü kararnameyi denetleyebilir.

İşin başka bir boyutu OHAL döneminde çıkartacağı kararnamelerde meclis onayı gerekiyor,meclisin salt çoğunluğu değiller.Normal dönemde meclis onayı zorunlu değil ama bu seferde anayasa mahkemesi denetimi altında.

Ancak 12 üyesini kendi atadığı bir kurum,kendisini denetler mi burası soru işareti.

Bu arada okuldan atıldığınız için üzüldüm,geçmiş olsun..

• Kendi gidişine sevinen adam, tabi zor gelmiştir bazı şeyleri görmezden gelmek, (hak ,hukuk,adalet) bunların içine et mahvetmek adama zor gelmiş, bu pislikten kurtulduğuna sevinmiştir. Bu haksızlıklara ortak olmak zor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.