Şimdi Ara

Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
4
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thundercry

ben de diyorum bu niye sürekli ağlıyor
    Ne demeye çalışıyorsun?

Kolay mı la dört yılım boşuna gitti!

fetöcü yaptılar, vatan haini yaptılar, darbec, yaptılar!

Devlet kurumunda işe giremiyorum!

bir bakan veya milletvekili benim bulunduğum yere gelse direkt beni uzaklaştırıyorlar!

Askeri okuldan attıktan 3 ay sonra bir posta geldi askerliğe çağrılıyorsunuz diye. Küfrettiler sanki küfrettiler! Hem rütbeli asker olamazsın deyip hem de askerliğe çağırıyorlardı.

Bir de askeriyede elimie silah vermiyorlar. Verseler de şarjörde mermi olmuyormuş.

Şimdi soruyorum sana: Biz bunları hakediyor muyduk? Suçumuz neydi? Neden ispatlanamadı?
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir

Kes, keseriz, asarız, yakarız...
    Kelime haznesi sınırlı olanlara resimle cevap veriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Benim bir teorim var doğru veya yanlış bence hükümet darbe girişimi olacağını önceden biliyordu. Devlet içerisindeki FETÖ'cüleri toplu tasfiye etmek için bu bulunmaz bir fırsattı ve önceden ayarlamaları yaptı
    Sırf bunun için Ömer halisdemir gibi askerlerimizin ölmesine göz yumuldu diyorsun yani.

Ben bunu Erdoğandan beklerim. Sonuçta elini şehit cenazesine koyup da siyaset yapan biri.
  • Demek gerçekmiş oha ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desem gg makarnaya devam mı beylerrrr......
  • inanmak istediğiniz neyse ona göre yorumluyorsunuz ... boş siyaset
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Başka türlü bunlardan kurtulamazlardı, TÜRKİYE CUMHURİYETİ herzaman yapılan darbeleri önceden biliyordu zaten. Bununla ilgile demirelim bir danışmanının videosu var onu dinlemenizi öneririm .
  • Bin ALi deyince binen in ALi inen adamdan da bu beklenirdi zaten.
  • 15 temmuzdan bir hafta sonra astsubay myo sınavına girdik.

Bütün sınavlar tamamlandı sağlık raporunu aldık ertesi gün alımların durdurulduğu haberi geldi. Akabinde askeri okulların kapatılıp bazı öğrenciler hapse atılmıştı.

Bizim gibi sınava giren öğrencilerden mühim olanı da okurken atılanlar.

17 aralıktan sonra polis akademisi kapatılmıştı fakat bir süre sonra güvenlik soruşturması yapılıp o dönemde atılan masum suçsuz öğrenciler geri dönüp mezun oldu.
    (Polis okuluna tanınan hak neden askeri okul öğrencilerine tanınmadı acaba ?)

Ki üstteki arkadaşın mesajında bahsettiği o adalet bakanı da ''Terörist başı'' olarak nitelendirilen hoca efendiye meclisin ortasında güzelleme yapmıştı ki nasıl adalet bakanı oldu ? Yada ''Güvenmiyoruz'' açıklamasına şaşırmak mı lazım ? sorularının sorulması lazım.

15 temmuzla ilgili akılda kalan çok sayıda karanlık nokta var, neyse Binali beyin bu açıklaması da bir noktayı aydınlatırken geride kalan bazı karanlık noktaları da düşündürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Başka türlü bunlardan kurtulamazlardı, TÜRKİYE CUMHURİYETİ herzaman yapılan darbeleri önceden biliyordu zaten. Bununla ilgile demirelim bir danışmanının videosu var onu dinlemenizi öneririm .
    Seni de arşive ekledim bro!

Bu itirafınızı seçim gelince de tekrarlayın olur mu?

Şimdi o boşalan yerlere kendi adamlarınızı yerleştirmeye devam edin. Fetö gitti ama Retö geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkabaca

Senin iftira edip kırptığın yada kırpılmışını kullandığın videonun aslı aşağıdaki bağlantı adresindedir. 29:00'dan başlatırsanız gerçeği 2-3 saniye içerisinde görebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=W1sYe_Nl6Io

Senelerdir muhalefet edecek sahih bir mevzu bulamadığınız için ekseriyetle montaj yöntemini kullanarak; Devlet Büyüklerimize, Kanaat Önderlerimize saldırdınız. Lakin halen uslanmış değilsiniz. Elinizden geleni ardınıza koymayın, montaj yapın, hakaretler edin. Muhakkakki zafer doğruların ve doğrulardan yana olanların olacaktır.

Şimdi aranızda doğruyu görüpde halen kabul etmemek isteyenler, kabul edipde daha farklı sahte argümanlar sunanlar olacaktır, " sahte argümanlar"...

Sizi sahte argümanlarınız, iftirlarınız ve sizin gibiler ile baş başa bırakıyorum...
    Koskoca adam sıvamaya çalışıyor,Aşağıya örnek veriyorum eski başbakanın yaptığı şeyi.Fanatik olma eleştir biraz.Bu adamlar senden zeki değil.Devletin başına neyle ve kim ile getirildikleri belli.
    ahahahh 15 temmuz ahahah... hmm 15 temmuz çok acı bir gündür.Milletimizin başı sağolsun.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Başkası gelse sence bu sistem değişecek mi. Parti ile işi yok Türkiyenin kaderi bu başa kim gelirse yandaşlar nemalanir.

• Bir ara dedimki olsun gürültücü olsada muhalefetin olması iyidir ama mesajlara baktım alayı fitne fesat hasetci. Oğlum hükemetin lehine mi çalışıyorsunu

z siz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A969F988 -- 7 Temmuz 2018; 9:17:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Başkası gelse sence bu sistem değişecek mi. Parti ile işi yok Türkiyenin kaderi bu başa kim gelirse yandaşlar nemalanir.
    Sen böyle söylemeye devam et, sesini de çıkartma sakın!

Karınca misali ibrahimin yangınını söndürmeye çalışıyorum sadece. Siz onu bile yapmıyorsunuz.

"Ne olmuş yeeaah, başkaları da yapıyordu zaten, biz de yapalım" Sizin zihniyet bu!

Sırf işinize gelmedi diye laf ediyorsunuz. Kendi elemanlarınıza yer açmak için tüm bunlar. Yoksa maksadınız vatan, Fetö, terörle mücadele, liyakat falan hiç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Sırf bunun için Ömer halisdemir gibi askerlerimizin ölmesine göz yumuldu diyorsun yani.

Ben bunu Erdoğandan beklerim. Sonuçta elini şehit cenazesine koyup da siyaset yapan biri.

Alıntıları Göster
    Daha çok ağlarsın sen böyle burada yazdiklarinla ne olduğunu bize aylardır ispatladın..

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Bunun gibi şeyler yazacaktım, gidiyorum.

15 Temmuz'dan sonra kapatılan askeri okullarda okuyordum.

Anayasa mahkemesine dilekçe vermiştik. Okulların kapatılmasına dair çıkarılan 669 sayılı KHK'nın iptali için. Koskoca Anayasa mahkemesi bize: "Ohal sürecinde cumhurbaşkanının verdiği kararları denetleyemiyoruz, başkanlık sistemi geldikten sonra bu yetkimiz daimi olarak elimizden çıkacaktır" gibi bir cevap vermişti.

Bir de Akpli Adalet bakanına doğrudan sormuştuk, "biz askeri öğrencilerin suçu ne?" diye.
    Utanmadan kameraların önünde: "Biz sizin suçlu olduğunuzu düşünmüyoruz, öyle olsa içeri atardık. Sadece güvenmiyoruz" diye cevap vermişti gülünü kopardığımın bahçıvanı!

Şaka gibi! Ülkedeki hukuk ve adalet anlayışına bakın: "Güvenmiyoruz"

Masumiyet karinesi nerde arkadaş? Yok mu bu ülkede hukukçu anlatın insanlara bunu!

Ortada Suçlu yoksa ceza neden var? Ceza varsa suçum ne? Bu da mı gol değil hakim bey!

Her yıl askeri öğrenci alıyorsun, ya onlara nasıl güveniyorsun arkadaş?
    Yüzlerce dilekçe verdik Adalet bakanlığına Soruşturma başlatın, hatta isterseniz tekrar mülakat da yapın, sonuçta bizim Fetöcü olduğumuzu tespit edemiyorsan her yıl okullara aldığın aday öğrencileri de tespit edemezsin!

Bize yapılan soruşturmaların sonucu da temiz çıktı ha! Bi halt bulamadılar!(Bu satırı görmezden gelip birilerinin avukatlığını yapmaya çalışanlar, iyi okuyun şu cümleyi)
    Şimdi haberler alıyoruz içerden, torpille Akpli elemanları alıyorlarmış.(isteyene ispatlarım!)

15 Temmuzdan sonra bu forumdaki Akpliler sırf askeri okul okudum diye bana Fetöcü vatan haini falan diyorlardı. Özelden etmedikleri küfür kalmamıştı haysiyetsizlerin! Sözüm var, onların da hesabını keseceğim bir gün. Hepsini not ettim, elbet bu devran döner!

Alıntıları Göster
    Sende mahkemeye YALANINIZI SEVEYİM diye dilekçe yollamalıymışsın saçmalık sana verilen cevap zaten. Anayasa mahkemesi de aynı demekteydi fakat işine gelmediğinde OHAL' e rağmen iptal verdi. İşleri güçleri yalan olan insanlar dolmuş her yere ne denebilir ki başka buna seçim öncesinde şirket açılışına başvuranların belli kısmına seçim nedeni ile açılış işlemleriniz askıya alınmıştır yazısı yollandı unutmadım henüz komedi gibi yazıydı görende VERGİ DAİRESİ komple bütün binalar seçimde vekil adayı olarak miting düzenliyor sanar.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunların gözleri var görmez kulakları var duymaz bunların işi gücü iftira ve onun üzerine doğru koşan bir kitledir. Video çat diye bitiyor aç devamını seyret. Adam proje diye neye demiş o şerefsizlerin projesi hoşuna giden var mı? Sanki biz yaptık demiş gibi yazmışlar nasıl da iftira atıyor alışkanlıklarından asla vazgeçmez bu kitle yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

ben de diyorum bu niye sürekli ağlıyor
    Hay ağzına sağlık, biz de katsayı mağdurlarındanız ama ben bu kadar ağlamadım ki ağlasam ne değişecekti sol kesim esti kesti gürledi ne oldu gün geldi sağ kesim dedi millet artık o yüzden eğer bu üye de haklı ise elbet güzel günler görür benim yollarım gitti 30 yaşını geçtim katsayı yüzünden ama pes etmedim çalıştım daha çok çalıştım bugün itü deyim her şer de bir hayır vardır diye boşuna denemişler herkesin kaderi bir şekilde yazılır ama bu üyenin amacını ben çözemedim sanki başka bir derdi var gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Daha çok ağlarsın sen böyle burada yazdiklarinla ne olduğunu bize aylardır ispatladın..

Alıntıları Göster
    Ben sizin ciğerinizi biliyorum be! Bana burda maval anlatmayın!
    Eski akp gençlik kolları üyesiyim ben. Ne haltlar çevirdiğinizi gözlerimle gördüm sizin.

Sırf muhalifim diye zorunuza gidiyorsa borunuza da gitsin!

"Bize yapılan soruşturmaların sonucu da temiz çıktı" diye yazmışım üst mesajımda; ama sırf muhalifim diye bu hukuksuzlukları savunuyorsunuz.

Torpille askeriyeye girenleri bile delilleriyle üst mesajlarda yazmışım; ama hala Akpyi savun sen!

Allah size aynını yaşatsın inşallah. Aynı haksızlıkları, adaletsizlikleri de görün inşallah!

Atalar iyi demiş:
    Keser döner sap döner gün gelir hesap döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 6 Temmuz 2018; 19:38:44 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.