Şimdi Ara

Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
4
Favori
7.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vartolu Saadettin

adam sizle dalga geçiyor ama anlamıyorsunuz kulp falan yok
    Aynen Binali oyvereniyle dalga geçiyor. Kamera karşısında bu kadar keyifle gülen adam kamera arkasında kimbilir daha nasıl gülüyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin fransiz ihtilalin daha gerçekleşmemiş ileride konusuruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şakşak geçiyorlar ama iyi yapıyorlar, durmak yok yola devam 👏🏻

• quote:

senin fransiz ihtilalin daha gerçekleşmemiş ileride konusuruz...
    Benim Fransız ihtilalim mi? Nasıl yani, anlamadım?

• takip eden var mi bilmem
    fetoden muebbetle yargilananlar bir bir serbest kaliyor....
  • Bunu görmek için göz, duymak için kulak, okumak için nefes gerekir sizde bu yoksa, anlamanızı bekleyemem.
  • quote:

Bunu görmek için göz, duymak için kulak, okumak için nefes gerekir sizde bu yoksa, anlamanızı bekleyemem.
    İyiki bir alıntı yaptım senden haa. Hemen bir tarafın kalktı. ana konu için bir alıntı yaptım, sen üstüne alındın. Böyle olacağını bilsem baştan alıntı yapmazdım, silme imkanım olsa keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 9 Temmuz 2018; 9:58:53 >
  • sen çok iyi bir insansın bozma moralini

• quote:

sen çok iyi bir insansın bozma moralini
    Tamam, moralimi bozmayacağım. Sadece sana bir BLOK çekeceğim. (Bu mesajdan sonra BLOK)

• Binali Yıldırım’a ‘Devlet şeref madalyası’ veriliyor
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 27. ve son Başbakanı Binali Yıldırım'ı Devlet Şeref Madalyası ile ödüllendiriyor. Madalya töreni, Saray'da yapılıyor. Törende sunum yapıldığı sırada duygusal anlar yaşayan Binali Yıldırım gözyaşlarına hakim olamadı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/binali-yildirima-devlet-seref-madalyasi-verilecek-2518548/

Türkiyem bu ninni sana. eeee eeee pişşş pişşş.

• Dublaj, montaj diyen dengesizler burada mı. Aynı hakaretleri şehit eşinede desenize.

Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinibilen -- 16 Temmuz 2018; 17:33:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan713

Site yönetimi siyaset yapmasın bi sahmet, elıntılarla değil tamamıyla yayınlayın mert olun "Hoşuma gitmeyen proje 15 Temmuz. Keşke olmasaydı, öyle bir şeyle yüzleşmeseydik. Allaha şükür Cumhurbaşkanımızın dirayeti, hükümetin kararlılığı, milletin ülkeye, demokrasiye, bayrağa sahip çıkması, vatansever polislerin ve askerlerin o gece verilen emirleri yerine getirmesi ve her şeyden önemlisi sizler, medya, yazılı, görsel, sosyal medya o gece büyük iş gördü. Bu kalkışmayı yapanlar, darbeciler hiç hesap edemedikleri bir sonuçla karşı karşıya kaldılar. Onun dışında yaptığımız bütün projeler, büyüğünden küçüğüne binlerce, saymaya vakit yok, hepsi hoş şeyler." Dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror93 -- 1 Ağustos 2018; 22:27:56 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.