Şimdi Ara

Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
4
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada yazıp çizmenin tartışmanın yorum yapmanın faydası yok akp nin %80 internete bile girmekten aciz tipler , boşuna nefesinizi elinizi yormayın kendi kendinize
  • kendinibilen kullanıcısına yanıt
    Kelime hazneni geliştirmek için biraz kitap okuyabilirsin, böylelikle tartışmalarda daha aktif olabilirsin :)

Düzenleme: Profilini herkese açsanda senide görsek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkabaca -- 6 Temmuz 2018; 21:35:47 >
  • Bu forumda seçim öncesinde yüzlerce yalan yanlış konu açtılar, yalan yanlış algı yaratmak için onlarca yüzlerce sığ konu açtılar. 24 Haziran'da milletten aldıkları cevapla şok olup şizofrene bağladılar. Ama görüyorum ki zerre akıllanma, ders alma yok. Yine ucuz algılar oluşturmak için saçma sapan başlıklar altında yalan yanlış algı oluşturmak için çabalıyorlar. Birbirlerini artılayıp, kendi kendilerini tatmin ediyorlar.

Bir açıklamayı asıl bağlamından çıkarıp, önünü arkasını kesip yanlış algı yaratmak artık işe yaramıyor. Sözcü, odatv gibi marjial zihniyetli ortamların yayınlarının papağanlığını yaparak gidilebilecek bir yer yoktur.

Ucuz toplum mühendisliği haber yapma mantığı ile ancak papağanları kandırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 6 Temmuz 2018; 21:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Hâkim bir benim sicilime bakar bir de senin siciline üstüne de aylardır benim burada ne chp ye ne akp ye ne de başka bir parti ve kişiye hakaret yazdığıma bakar sonra da senin yorumlarına bakar ki çok iyi biliyoruz aylardır burada neler neler yazdığını bu yüzden de kime ne karar vereceğini çok iyi görür ama yetmez şenlen yine çıkar burada ben temizim ben suyum diye.. O yüzden aramızdaki fark..

Ve ben bu üyeliği 16 yıldır onurum ile korudum kişiliğimi de kalkıp senin gibi bir üye için mi senin konumuna düşüreyim o yüzden ne olduğunu biliyorum ya bana yeter bu, sen nefret kin kötülükle dolup taşmışsın bununda sebebi belli eskiden akp gençlik kolları üyesi ol çıkar için her şeyi yap çatlar ters düşünce de akp öcü akp kötü akp nalet diye ağla, görüyoruz anlatmaya gerek yok..

Alıntıları Göster
    Bence siciline fazla baktırma mazallah 2013 ve önce fetö terör örgütüne yandaşlık falan çıkar. Bülent Arınç falan dışardayken müebbeti yeme

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bu forumda seçim öncesinde yüzlerce yalan yanlış konu açtılar, yalan yanlış algı yaratmak için onlarca yüzlerce sığ konu açtılar. 24 Haziran'da milletten aldıkları cevapla şok olup şizofrene bağladılar. Ama görüyorum ki zerre akıllanma, ders alma yok. Yine ucuz algılar oluşturmak için saçma sapan başlıklar altında yalan yanlış algı oluşturmak için çabalıyorlar. Birbirlerini artılayıp, kendi kendilerini tatmin ediyorlar.

Bir açıklamayı asıl bağlamından çıkarıp, önünü arkasını kesip yanlış algı yaratmak artık işe yaramıyor. Sözcü, odatv gibi marjial zihniyetli ortamların yayınlarının papağanlığını yaparak gidilebilecek bir yer yoktur.

Ucuz toplum mühendisliği haber yapma mantığı ile ancak papağanları kandırabilirsiniz.
    açıklamaya da gerek yok aslında.

2010 referandumu akp ile fetönun yargıyı ele geçirme referandumu idi. Fetöcu Hakan Şükür'ün başlattığı seçim kampanyası ile kabul edildi.
    Hukuk yerle bir oldu, en önemli makamlara fetöcu hakimler geçti. Orduya kumpas düzenlendi.
    O dönemin Başbakanı Erdoğan da bu davanın savcısıyım, derdi olan bana gelsin dedi!
    Bir sürü asker zindanlarda çürüdü, bir sürü aile dağıldı, 50'den fazla şerefli Türk Subayı intihar etti. Eee tabi bunların hepsinin vebali başta dönemin hükümeti sonra da halen akp'ye oy vermekte olan seçmenin üzerine. Acep öbür tarafta da kandırıldık diyip geçiştirebilecekler mi?
    Orduya kurulan kumpas sonrası ise boşluklara fetöcu rütbeliler dolduruldu. Akp-Fetö büyük haz aldı bu olaydan, kripto oda peşkeş çekildi...
    Gel gelelim 15 Temmuz'da bu dönem AKP'NİN EMRİ İLE YERLEŞTİRİLEN rütbeliler çakma darbe yaptı. Olan 200'den fazla insana oldu Binaliler tünellerde saklanırken...

Sözüm ola bu devran dönecek ve hepini de bi anda döneceksiniz.

• mrkabaca kullanıcısına yanıt
    Klişeler:
    Su soğuk ama girince alışıyorsun.
    Zeki ama ders çalışmıyor.
    Yürü de ense tıraşını görelim.
    Vatan için canımızı veririz.
    Beyenmeyen gitsin.
    Az kitap oku da bla bla bla.
    Bir de :) :-)) gibi emojileri kullanmak.

Allah sizleri savunduklarınızla haşreylesin.

Merakını gidereyim: insan kaynakları yönetimi, ekonomi, STK yönetimi, veri analizi vb konularda deneyim ve uzmanlık belgelerin var.
    C#, asp.net, php konuları da alanım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülke bu kadar hainle ayakta duruyorsa evelAllah bu ülkeye Allah'tan başka kimse birşey yapamaz.

https://www.youtube.com/watch?v=W1sYe_Nl6Io&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Haberin tamamını 29:00 tan itibaren izleyip gerçekleri görenler safını belli eder, aksi takdirde bu topraklarda farkında olarak veya olmayarak bu ülkeye ihanet edenlerle saf tutanların er geç cezası kesilir.

Herkes aklını başına alsın.

• hainler bellidir. 1 TL'den ATATÜRK'ü kaldırıp Fetönün Türkçe Olimpiyatını bastıran hükümet ve onun seçmenleri.

2010 referandumu akp ile fetönun yargıyı ele geçirme referandumu idi. Fetöcu Hakan Şükür'ün başlattığı seçim kampanyası ile kabul edildi.
    Hukuk yerle bir oldu, en önemli makamlara fetöcu hakimler geçti. Orduya kumpas düzenlendi.
    O dönemin Başbakanı Erdoğan da bu davanın savcısıyım, derdi olan bana gelsin dedi!
    Bir sürü asker zindanlarda çürüdü, bir sürü aile dağıldı, 50'den fazla şerefli Türk Subayı intihar etti. Eee tabi bunların hepsinin vebali başta dönemin hükümeti sonra da halen akp'ye oy vermekte olan seçmenin üzerine. Acep öbür tarafta da kandırıldık diyip geçiştirebilecekler mi?
    Orduya kurulan kumpas sonrası ise boşluklara fetöcu rütbeliler dolduruldu. Akp-Fetö büyük haz aldı bu olaydan, kripto oda peşkeş çekildi...
    Gel gelelim 15 Temmuz'da bu dönem AKP'NİN EMRİ İLE YERLEŞTİRİLEN rütbeliler çakma darbe yaptı. Olan 200'den fazla insana oldu Binaliler tünellerde saklanırken...

Sözüm ola bu devran dönecek ve hepini de bi anda döneceksiniz.

• Sizin gibi toplumu ikinci plana atan insanlar 1949'dan beri 70 yıldır Türkiyede sevilmiyor iktidar olamıyorlar, sen milleti AKP'li MHP'li vs diye kutuplaştırıp bu ülkenin insanlarına yöneticilerine iftiralar atarken bizler 'Ya Rabbi Ümmeti Muhammede birlik dirlik beraberlik ruhu ver'diye dua ediyoruz. Biz sizi çok iyi tanıyoruz, böyle devam edin , içinizdeki nefret ve kin ile ölüp gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

Bence siciline fazla baktırma mazallah 2013 ve önce fetö terör örgütüne yandaşlık falan çıkar. Bülent Arınç falan dışardayken müebbeti yeme

Alıntıları Göster
    Ahahaha eğlenin siz anca böyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Sizin gibi toplumu ikinci plana atan insanlar 1949'dan beri 70 yıldır Türkiyede sevilmiyor iktidar olamıyorlar, sen milleti AKP'li MHP'li vs diye kutuplaştırıp bu ülkenin insanlarına yöneticilerine iftiralar atarken bizler 'Ya Rabbi Ümmeti Muhammede birlik dirlik beraberlik ruhu ver'diye dua ediyoruz. Biz sizi çok iyi tanıyoruz, böyle devam edin , içinizdeki nefret ve kin ile ölüp gidin.
    beni seni toplum olarak görmüyorum CHP li vs değilim , sadece her dakika , her lafa her konuşmaya din iman ümmet konuşan sokan cahilleri sevmiyorum , eğer varsa 2 gram genel kültürün hayata dair yaşama dair fikirlerin konuşursun , konuşacak bişeyin olmadığındada bedava din iman ümmet yazar durursun kendi kendine

elin hristiyanı ibadet ediyor museviside bilmemneside , sizin hayatınızda konuşacak hiç mi başka bişey yok? bir icat yap , bir fikir ver bana , almışın kafir dediğin adamın cep telini , internetini , klimasını , arabasını sonra otur aşşa din iman ümmet , kardeş boş yaşıyosun götünü kaşıyosun.

bizde ibadet bizde namaz kılıyoruz bizde cumaya gidiyoruz ama bunu ortalıkda dillendirmiyoruz sizin gibi , sen şov yapmaya devam çünkü kapasiten bu kadar boş adamsınız sen bana göre toplum değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 6 Temmuz 2018; 22:14:33 >

• Darbeye tiyatro vs iftiralarını atanlar biraz aklını kullansa bunun bir tiyatro olmadığını batının her ülkede beslediği köpeklerinden biri olduğunu anlar güzel kardeşim, bakın bir örnek vereyim size, Amerikanın ırakta beslediği köpeğin güya cemaatinin ismi Kes-nizani yani "KİMSE BİLMİYOR" idi Eğer işgal girişimi türkiyede bir neticelense idi o zaman görürdünüz gerçek tiyatroyu. Bütün olup bitenlerin özetini erbakan hoca yıllar önce söyledi. """"""Suriyede savaş bittiğinde sıra Türkiye'ye gelmiş demektir. """"""

Ayrıca ortamı germek veya iğnelemek gibi bir amacım yok, bakınız KAMAL PAŞA'nın bir büstünü israilli kadın öpüyor. Acaba neden?

Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 6 Temmuz 2018; 22:26:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinibilen

Klişeler:
    Su soğuk ama girince alışıyorsun.
    Zeki ama ders çalışmıyor.
    Yürü de ense tıraşını görelim.
    Vatan için canımızı veririz.
    Beyenmeyen gitsin.
    Az kitap oku da bla bla bla.
    Bir de :) :-)) gibi emojileri kullanmak.

Allah sizleri savunduklarınızla haşreylesin.

Merakını gidereyim: insan kaynakları yönetimi, ekonomi, STK yönetimi, veri analizi vb konularda deneyim ve uzmanlık belgelerin var.
    C#, asp.net, php konuları da alanım.
    Amin kardeşim Amin Amin Amin, Bu harikulade duan için sana müteşekkirim.

Uzmanlık Alanım Dijital Elektronik, dal olarak ise mikrodenetleyiciler ve dijital devre tasarım, analiz ve üretim.

Elektronik ve yazılım hususunda 15+ uzmanlık belgem mevcud.

Bilişim hususunda ise; Her türlü işletim sistemi ve bunlara dahil olan her türlü arayüze kısa sürede adapte olup profesyonal şekilde kullanabiliyorum.

Ayrıca işinde iyi bir bakım onarımcıyım.

Orta seviyede İngilizce, Amatör Seviyede Almanca biliyorum ve bunları ilerletiyorum. Bu dillerde iyi bir seviyeye gelince Arapça, Rusça ve Çince öğrenmek en büyük hedefim. Osmanlıcayıda ara sıkıştırıp öğrenmeyi arzuluyorum.

Mekanik hususunda ise, Aktif olarak Torna, Freze, Elektrik, Gaz altı ve argon kaynağı kullanabilme yeteneğine sahibim. El aletlerini saymıyorum.

Seni tatmin edecek ve bundan zevk alabileceksen sana daha fazla sayabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: husocan11

Bu mesaj silindi.
    adam ataistde olur , namazda kılmaz , oruç tutmaz sana ne?

senin taptığın adam ve partisi , çalıyor çırpıyor , kandırıyor , yalan söylüyor sonra gidip 5 dakka namaz kılınca hepsinin af olduğunu sanıyor..

öbür tarafda kimin asıl daha çok günahı var hep beraber göreceğiz boşuna yırtınma senin kıçını kurtaran senin ailen sülalen için savaşmış adamlara laf edecek "adam" değilsin sen bir haşere kadar gözümde değeriniz yok. yaşamanızında bence bir nedeni yok boşuna yiyip sıçıp dünyayı kirleten kımıl zararlısı tiplersiniz
  • Üzerinde çalışmak için vakte ve birkaç mühendise ve bir tasarımcıya ihtiyacım olan bir çılgın projem var. Eğer mühendissen beraber bir oturup projem hakkında kafa yoralım, ne dersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantomm

Anayasa mahkemesi size yalan cevap vermiş.Evet OHAL boyunca yapılan hiçbir uygulamayı denetleyemiyorlar bu doğru.

Ancak cumhurbaşkanlığı sisteminde cumhurbaşkanının çıkartacağı her kararname hem içerik hem de şekil yönünden çatır çatır denetlenebiliyor.

Eğer bu kararnameler OHAL döneminde çıkarılırsa denetlenemez fakat ohal bittikten sonra parlamenter sistemdeki olağan hal gibi her türlü kararnameyi denetleyebilir.

İşin başka bir boyutu OHAL döneminde çıkartacağı kararnamelerde meclis onayı gerekiyor,meclisin salt çoğunluğu değiller.Normal dönemde meclis onayı zorunlu değil ama bu seferde anayasa mahkemesi denetimi altında.

Ancak 12 üyesini kendi atadığı bir kurum,kendisini denetler mi burası soru işareti.

Bu arada okuldan atıldığınız için üzüldüm,geçmiş olsun..
    iktidara hangi parti gelirse yargıda da o parti olacak bu sistemde denetim olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aslan parçası ağlaması gereken biri varsa sensin 30 yaşına geldim ama hâlâ bir yerlere gelemedim diye benim ağlayacak bir durumum yok işim de gücümdeyim iyi bir işim var Allaha şükür. Bizim gözümüz de akp li değil de ne olmayı bekliyordun günün yarısını burada akp yalakaligi yaparak geçiriyorsun bu yaşına kadar üniversiteye girmemene şaşırmamali

• quote:

Darbeye tiyatro vs iftiralarını atanlar biraz aklını kullansa bunun bir tiyatro olmadığını batının her ülkede beslediği köpeklerinden biri olduğunu anlar güzel kardeşim, bakın bir örnek vereyim size, Amerikanın ırakta beslediği köpeğin güya cemaatinin ismi Kes-nizani yani "KİMSE BİLMİYOR" idi Eğer işgal girişimi türkiyede bir neticelense idi o zaman görürdünüz gerçek tiyatroyu. Bütün olup bitenlerin özetini erbakan hoca yıllar önce söyledi. """"""Suriyede savaş bittiğinde sıra Türkiye'ye gelmiş demektir. """"""

Ayrıca ortamı germek veya iğnelemek gibi bir amacım yok, bakınız KAMAL PAŞA'nın bir büstünü israilli kadın öpüyor. Acaba neden?

Ahaha beni yurt dışı vatandaşının yaptığı ilgilendirmez, bunlar ilgilendirir...
    Sizinkiler Amerika'nın 6.filosuna secde ederkene

Abdli üst akıl, siyonizmin değneği Rothschild ile görüşme:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/52396/cumhurbaskani-erdogan-abdli-ust-duzey-yatirimci-ve-is-adamlariyla-gorustu.html

• quote:

Darbeye tiyatro vs iftiralarını atanlar biraz aklını kullansa bunun bir tiyatro olmadığını batının her ülkede beslediği köpeklerinden biri olduğunu anlar güzel kardeşim, bakın bir örnek vereyim size, Amerikanın ırakta beslediği köpeğin güya cemaatinin ismi Kes-nizani yani "KİMSE BİLMİYOR" idi Eğer işgal girişimi türkiyede bir neticelense idi o zaman görürdünüz gerçek tiyatroyu. Bütün olup bitenlerin özetini erbakan hoca yıllar önce söyledi. """"""Suriyede savaş bittiğinde sıra Türkiye'ye gelmiş demektir. """"""

Öpemez mi saygı duyduğu icin Atatürkün namı bütün avrupa ülkelerinde var nasıl bir komutan olduğu bizim ülkedeki insanlar düşman avrupalılar ise Atatürkün başkomutanlığına hayran Zekasına savaş stratejisine yöneticiliğine yok olan ülkeyi nasıl kurtardigina siz varya asıl hain sizlersiniz israilden korkmam onlar açık açık söylüyor ama islamin altına saklanıp binbir türlü iş çeviren hainlerden korkarim

Sizin seçtikleriniz asla bir Atatürk olamayacak tarihte en utanç verici yönetici ve seçmenleri olarak anilcaksiniZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 6 Temmuz 2018; 22:48:16 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.