Şimdi Ara

Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
214
Cevap
4
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bir teorim var doğru veya yanlış bence hükümet darbe girişimi olacağını önceden biliyordu. Devlet içerisindeki FETÖ'cüleri toplu tasfiye etmek için bu bulunmaz bir fırsattı ve önceden ayarlamaları yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 6 Temmuz 2018; 12:7:35 >
  • Sasiran var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Tavsan

Neden böyle bir şey demiş olabilir acaba çok merak ettim bilen var mı?
    "Başbakanlığımı alabilirsiniz ama beni Gül, Arınç, Davutoğlu ve İ.Gökçek gibi geri plana atıp, etkisiz hale getirmeye kalkarsanız, 15 Temmuzda ne olduğunu anlatırım, hepinizin .... korum. Benimle oynamayın" mesajı.
  • Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/W1sYe_Nl6Io

aptal saçması propaganda yapmadan önce bir cümlenin devamını dinleseniz?
    tamam adamdan nefret ediyorsunuz lakin Binali'nin konuşma tavrı bu 29. dakika sonrasını dinleyin neden böyle bir cümle kurduğunu anlarsanız.

Dikkat: izlemeden önce at gözlüklerinizi çıkarınız.
  • kendinibilen kullanıcısına yanıt
    Cidden o tavırla öyle konuştuysa, umarım zamanı gelince her şeyi açıklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    hocam torpilli askerlik şeylerini atar mısınız bana merak ettim

• FatihKutlu kullanıcısına yanıt
    250 kişi ölmüş. Neyin konuşma tarzı bu. Bu gibi konularda espri mi yapılır. Sonra ne derse desin. Güldü mü güldü.

Bırakın artık şahıslar üzerinden devlet kurtarmayı, bir kişinin gitmesiyle o devlet batacaksa, bitmiş zaten o devlet. Hak, hukuk, demokrasi devleti ayakta tutar, şahıslar değil.
    Bu ne şahıs sevdası, günah ya. Peygamberden çok bunların ismini anıp savunuyorsunuz.

• Bilgi belgeye bile gerek yok. Şu sahne bile herşeyi anlatıyor. Böyle yürüme mi olur.
    https://youtu.be/t_TNBu3bdPQ

• onıda yabdılar oldi. millet kayıp iradesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Benim bir teorim var doğru veya yanlış bence hükümet darbe girişimi olacağını önceden biliyordu. Devlet içerisindeki FETÖ'cüleri toplu tasfiye etmek için bu bulunmaz bir fırsattı ve önceden ayarlamaları yaptı
    o kadar insanin olumune goz yumuldugunu mu soyluyorsun?
  • Ağlarken insanlar gülüyorsan sen
    Babayla evladı bölüyorsan sen
    Gariplerin emeğini çalıyorsan sen
    Durma bir an daha çek git OHAL'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinibilen -- 6 Temmuz 2018; 17:0:58 >
  • Yani adamın şunu mu demek istediğini söylüyorsunuz.
    "Biz yaptık. Projeydi. ehehehuehehe"
    Buradan da AKP'nin kontrollü darbe yaptığını mı anlamamız gerekiyor.
    Üstelik bu adamın üslubu ve yaptığı espriler de ortadayken.
    Harbiden şizofrensiniz ya.
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    ben de diyorum bu niye sürekli ağlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    He canım he. Her şeyi açıklarmış. Herşey ortada.

Adam insan gibi espriyle karışık 15 temmuz fetö projesi hoşuma gitmedi demiş. Siz ise bundan öküzün altında buzağı arıyorsunuz ama bulacağınız şeyi çok iyi biliyorsunuz!

O kadar general maldı Erdoğan için kendilerini yaktılar değil mi? Vatan haini oldular çoluk çocuklarının hayatı kaydı hepsi sırf Erdoğan istedi diye. Hangisi ifadesinde talimatı Erdoğan verdi dedi?

Bırakın bu işleri. Az üzerinize gidildi mi "herkese de fetöcü diyorsunuz" diye sızlanmayın. Fetöcü olmak var birde saf gibi fetöye hizmet etmek var. Kendinize seçin birini bu kafayla.

Fetöcüler yaptı bu darbeyi bu kadar net, abd istedi onlarda yaptı. Erdoğan'a düşmansınız anladık da dönüp dolaşıp aynı teraneyi söylemekle yanlışı doğru yapamazsınız.

Allah akıl fikir versin.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    quote:

Burada bu yaygarayı yapanların çoğu fetöcü ama sorsan herkese de fetöcü damgası vuruyorsunuz derler. Ümüğünüzü sıkacaz daha durun ihanetin bedelini ödeyeceksiniz yok öyle size nefes almak. İçerdeki paşalarınız hepsi idam olacak yada zehirlenerek geberecek acele etmeyin. Onları sabredin seçimden sonra çıkacaksın masalları anlatarak uyuttunuz seçimden sonra hepsi bülbül gibi ötecekler.

Bu bir suç itirafıdır. Burada dursun. Çok ciddiye alınacak biri değilsin.
    Sivilinden askerisine Demokrasi dışı her eylemin, eylemleri destekliyenin Allah belasını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74C81C5CF

hocam torpilli askerlik şeylerini atar mısınız bana merak ettim
    Hemen hocam.

15 Temmuz'dan sonra okullar kapatıldı. Genelkurmay askeri öğrencilere ihtiyacımız var deyince üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarından öğrenci alımına başvuruldu.
    Bu okula girenlerden birini tongaya getirdik. Yani seneye askeri okul mülakatlarına girecek biri gibi soru sorduk kendisine.
    Sonrasında okula torpiller girdiğini, mülakatların çok kolay olduğunu, okulda eğitim yapmadıklarını ve çok rahat olduklarını söyledi.
    Biz okulda, akşam 9'da eğitimden dönerken parçalanan kamuflajlarımızı dikmekle uğraşırdık.
    Komutanların üzerimizdeki psikolojik baskısını bir kenara bırak, sabah kalkıp tekrar eğitim yapacağını bilerek nasıl uyulduğunu düşün!
    Erler askerliğe gelirdi bizim birliğe. Onlar yatakhanelerinde yatarken biz dağa bayıra habire istikamet yerdik. Şaftımız kayardı yatana kadar.
    Bizim sosyal medyada kamuflajlı resim paylaşmayı bırak, kullanmak bile okuldan atılma nedeniydi!

1. resimde elemanı tongaya getiriyoruz:
    Binali Yıldırım: 15 Temmuz Hoşuma Gitmeyen Bir Projedir

2. resimde kendisine yapılan torpili ve yata yata okulu nasıl okudğunu söylüyor:

3. resimde Reisçi olduğunu belli ediyor. Bize laf çakıyor bir de kullanması yasak olan sosyal medya hesabı var:

4. resimde yağ nedir nasıl çekiliri görüyoruz. Bir askerin herhangi bir mecrada siyasi fikrini belirtmesi kesinlikle yasaktır:

Bunlar yeter herhalde. Sana cevap veren diğer arkadaşın attığı videodakiler işte onlar. Liyakat olmazsa, vatan sevgisi olmazsa işte böyle asker olurlar ancak!
    Normal bir günde biz öyle yürüseydik 6 ay boyunca iznimizi iptal eder, her güne de yürüyüş eğitimi koyarlardı. Ama onları mezun ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 6 Temmuz 2018; 20:31:35 >

• Bu laftan 15 temmuz sahte darbe mi çıkarılır? Hoşuna gitmeyen proje denilmiş o da fetonun yaptığı 15 temmuzu söylemiş ha komik değil tabi o kadar insan gazi oldu şehit oldu bunu halktan biri deseydi böyle karşılanmazdı. Gevşek adam
  • Senin iftira edip kırptığın yada kırpılmışını kullandığın videonun aslı aşağıdaki bağlantı adresindedir. 29:00'dan başlatırsanız gerçeği 2-3 saniye içerisinde görebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=W1sYe_Nl6Io

Senelerdir muhalefet edecek sahih bir mevzu bulamadığınız için ekseriyetle montaj yöntemini kullanarak; Devlet Büyüklerimize, Kanaat Önderlerimize saldırdınız. Lakin halen uslanmış değilsiniz. Elinizden geleni ardınıza koymayın, montaj yapın, hakaretler edin. Muhakkakki zafer doğruların ve doğrulardan yana olanların olacaktır.

Şimdi aranızda doğruyu görüpde halen kabul etmemek isteyenler, kabul edipde daha farklı sahte argümanlar sunanlar olacaktır, " sahte argümanlar"...

Sizi sahte argümanlarınız, iftirlarınız ve sizin gibiler ile baş başa bırakıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkabaca -- 6 Temmuz 2018; 17:55:24 >

Vatana ihanetin cezası hemen hemen her ülkede idamdır. Avrupada sözde idam yoktur ama ihanet edip de içeriden sağ çıkan yoktur. Ya öttürürken geberir ya direkt ya yavaş yavaş zehirleyerek vs gider.

Demokrasi vatana ihanet edenlere uygulanmaz geçin bu humanist ayakları.

Sorum net bu kadar general sırf Erdoğan istedi diye hem kendilerini hemde sülalesini mi yaktı? Cevabın yoksa ki olamaz böyle konulara yorum yapmayı kes.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.