Şimdi Ara

Bimeks iflas SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
10.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bursa'daki her mağazasi buna benzer goruntuye sahip ve sorunca iflas yok diyorlar.Normalde bu resim cektiğim yer 2 yil once bilgisayarlar diziliydi.En arka kisimda televizyonlar vardi simdi bombos.

Yer:Bursa/Carrefour mağazasi, dediğim gibi diger yerlerdeki magazalarinsa farkı yok.

Teknosaya gittim onlarda cocuk urunleri satmaya baslamis birsey anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 16 Temmuz 2017; 21:24:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazar payı Vatan ve Teknosa'nın elinde.
  • bence tüm elektronik cihazları soğuk depoya toplayıp tabletiydi desktop laptop bilgisayarıydı televizyonun görüntü işleme kartıydı çamaşır makinesinin mikrodenetleyicisiydi hepsini aynı anda çalıştırmış durumda cümbür cemaat kripto para kırmakla meşguller
  • ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    Öyle mi diyorsun Anadolu'da çoğu mağazasını Teknosa kapattı İstanbul'u bilmiyorum vatanda küçültüyor mağazaları millet asıl mediamarkt gidiyor artık fiyatları düşük mü yüksek mi bilmem ama gözlemlediğim mediamarkt Türkiye'de şuan ayakta kalabilen tek magaza

• Bende aynı şubeye gittiğimde hep boş görüyorum bayadır.Belli bi yere kadar açık gerisine kırmızı ip germişler.Arkadaşın dediği gibi Beyaz ev aletleri TV ler falan vardı. Geri kalan raflarda da boşluklar var.Telefon olarak iPhone 7 ler kalmış.2-3 laptop var.Saçma sapan aksesuarlar falan var.
  • Bilgisiyarı amazondan toplıcaksın gümrük vergisi ile bile bu tür yerlerden en az diyorum bakın en az 2000tl kardasınız ve bişi oldumu sorgusuz sualsız yenisini yolluyorlar.Amazonun yaların

• Hiç sasirmadim o fiyatlar neydi yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsabet olmuş. Böyle insanları soyan hırsızların sonucu hep böyle olacak. Artık insanlar akillandi. Herkes alışverişini internetten çok daha ucuza yapıyor.

• Birkaç gün önce oradaydım

Çalışan elemana ne oldu bimeks kapanıyor mu dedim oda cevap olarak inşallah kısmetse kapanmayacak dedi

Kalan ürünlerin fiyatlarıda normalden pahalıydı çoğunlukla bu mağazadan alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım teknosa düşman başına yüzde yüz haklı dahi olsanız teknosa size paranızı geri.vermiyor amazondan alışveriş yaparım artık.

• Teknoloji çağında teknoloji mağazalarını bu hale sokmak nasıl bir başarıdır acaba?
  • İnternet alışverişi sağolsun. 2 seneye yakındır Bimeks sıkıntı çekiyordu, geçen sene darbe öncesi borçlarını yapılandırmak için katardan kredi çekecekti yanlış hatırlamıyorsam ama darbe olunca tüm para akışı durdu, yabancı finansmanlar geri adım attı. Ohalden dolayı da iflas veremiyorlar. Ufak tefek yerli finansmanlardan halletmişlerdi ama toparlamaları zor gibi.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Çalışanlar ve internetteki bilgilerden derlenmiştir. Adı şirket karalama olmasın sonra.
  • forever58 kullanıcısına yanıt
    Yani Mediamarkt biraz pay sahibi ancak genel konuşuyoruz. Büyük şehirlerde Vatan ve Teknosadır. Ben genellikle vatandan alışveriş yapıyorum ama istanbul bilişim, gold vs mağazalarında da indirimden faydalanıyorum.
  • Konuyu görünce aklıma electro world geldi. Duygulandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tardisin Anahtarı -- 16 Temmuz 2017; 22:7:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden Teknolojix vardı. Çok da iyiydi. O kapandıktan sonra diğerleri umrumda bile değil

• demek ki çok satılmış kalmamış xd
  • Gecen mouse bakmak icin gittim Puzzle satiyorlardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen mediamarkta girdim telefonlara bakıyorum eskiden olsa ilgilenen bilgi veren çalışan bulamazdım şimdi 3 çalışan yanımda bitti her biri başka bir özelliğini anlatıyor afalladım tabiiki satın almadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Kayseri Park 'ta böyle maalesef Mağazaları ; Bakalım gidişatları ne olacak..Teknosa'da kapattı bu Avm de..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volvolord

Bilgisiyarı amazondan toplıcaksın gümrük vergisi ile bile bu tür yerlerden en az diyorum bakın en az 2000tl kardasınız ve bişi oldumu sorgusuz sualsız yenisini yolluyorlar.Amazonun yaların

hem de amerikalıların kullandığı cihazları kullanmış oluyoruz böylece. bundan 3 4 sene önce dahili bileşenler bölümünde abd de satılan ekran kartıyla tr de satılan ekran kartları aynı model olmasına rağmen birebir eş kalitede olmadığını okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: Volvolord

Bilgisiyarı amazondan toplıcaksın gümrük vergisi ile bile bu tür yerlerden en az diyorum bakın en az 2000tl kardasınız ve bişi oldumu sorgusuz sualsız yenisini yolluyorlar.Amazonun yaların

hem de amerikalıların kullandığı cihazları kullanmış oluyoruz böylece. bundan 3 4 sene önce dahili bileşenler bölümünde abd de satılan ekran kartıyla tr de satılan ekran kartları aynı model olmasına rağmen birebir eş kalitede olmadığını okumuştum.

türkiyeden teknolojik alet alan kerizdir.Hem garantiye yolluyorlar hemde bir ton para giidyor.

Öde 18% gümrük vergini sürünsün türk aç gözlü firmalar hemde cebin kazansın hemde garantin olsun.2 Tane bozuk ürün geldi amazondan.Hemen yenisini yolladilar ustune hediye yollladilar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.