Bildirim
SW Jedi Kömür (BİM) Aldım ( Ssli )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up konu guncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The universe is made of protons neutrons electrons and morons. -
Kardeş sen ne çeşit bi insansın, çık dışarı gez dolaş, ne zaman foruma girsem seni görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Arkana Bak! -

Fazla star warsın sonu bu demiştim hocam
Sobuç: jedi kömürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir bahçemiz var bir taraf çiçekli bir tarafsa çöl bir tarafta gökkuşağı öbür tarafsa kör sınırda kalmışlardanız biz hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız sıkıntı çekmişlere yakın bir yerde çölde kazanılan zaferler hepsi kanla yazılır ahmak olmasaydın insan tüm zaferler dostça kazanılırdı her gün doğumundan gün batımına her geceden gündüze işlenen bir suç var her bir yerde bahçemiz var cümle derde ol deva diye dua ederdi günde bin defa fayda yok bu çok fena çare yok bu bir bela sanki yoktu başta hepsi kalsın aleminde Sagopa ve Ceza rap için bir pranga -
Gunde 4 saat bisiklet suruyorum hocam nasil her zaman goruyosun ? Sabah denize giriyorum 1 saat onun disinda evdeyim iste ne yapayim kpnu disinin hepsi asosyaldir zaten ben yine asosyalin sosyaliyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The universe is made of protons neutrons electrons and morons. -
Cok guzel yaniyo hocam yanarken isin cikiyo mangaldan
Öyle ise bende alayım peki ciyuv ciyuv diye ses de çıkarıyorlar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir bahçemiz var bir taraf çiçekli bir tarafsa çöl bir tarafta gökkuşağı öbür tarafsa kör sınırda kalmışlardanız biz hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız sıkıntı çekmişlere yakın bir yerde çölde kazanılan zaferler hepsi kanla yazılır ahmak olmasaydın insan tüm zaferler dostça kazanılırdı her gün doğumundan gün batımına her geceden gündüze işlenen bir suç var her bir yerde bahçemiz var cümle derde ol deva diye dua ederdi günde bin defa fayda yok bu çok fena çare yok bu bir bela sanki yoktu başta hepsi kalsın aleminde Sagopa ve Ceza rap için bir pranga -
Tabii ki hocam tam bir ses ve isik soleni
Derhal alıyıyorum ozaman
yalnız reklamdan ikimizde ban yemeyiz umarım geçen air wick dedim diye 15 gün yedim umarım adminler o kadar sorunlu değildir
mangalda bim pizzasımı yapcan
_____________________________ -
Yaptim bile hocam biraz yandı ama hala guzel
Yere düşen kömürleri ne yapıyorsunuz? _____________________________ HAYIRLI FORUMLAR
-
Alıp yerine koyuyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The universe is made of protons neutrons electrons and morons.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt