Şimdi Ara

BİLGİSAYARCI 'TOPLAMA BİLGİSAYARDAN TAM PERFORMANS ALAMAZSIN' DEDİ!!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİLGİSAYARCIYA GİTTİM. TOPLAMA BİLGİSAYARDAN TAM PERFORMANS ALAMAZSIN DEDİ. 'CASPER VEYA EXPER MARKADAN HAZIR AL' DEDİ. DOĞRU MU???...

YOKSA BİLGİSAYARCI YALAN MI SÖYLEDİ?

yalan söylememiştir, ağır bir itham...
    ama bilmiyordur yada anlaşması vardır daha çok para kazanıyordur...

Asıl Casper ve Exper gibi bilgisayarlardan tam performans alamazsın. Ayrıca ona vereceğin parayla toplama çok daha iyisini yaparsın.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    LG OLED evo C3 48" || Samsung HW-Q800D || PlayStation 5 Pro
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • toplama bilgisayar = 2*casper

yani casperin yari fiyatina toplama alabilirsin ayni gucte rahatlikla
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent_47

BİLGİSAYARCIYA GİTTİM. TOPLAMA BİLGİSAYARDAN TAM PERFORMANS ALAMAZSIN DEDİ. 'CASPER VEYA EXPER MARKADAN HAZIR AL' DEDİ. DOĞRU MU???...

Bu ulkede onune gelen bilgisayarcı oluyor. boyle seyleri normal karsılamak lazım.
    Hayır arkadasım boyle birsey yok.. En iyi kasa toplama kasadır
    saygılar

• Kesinlikle inanma bunlara.

Bi tek servis olayını çok överler ki eğer toplama bilgisayarı da iyi bi yerden alırsan servisde de sorun yaşamazsın

Örnek: inventus,mavibilgisayar,gigatek

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Kimmiş o bilgisayarcı!!

Asıl Casper ve Exper gibi bilgisayarlardan tam performans alamazsın. Ayrıca ona vereceğin parayla toplama çok daha iyisini yaparsın.

Bu da aynı fiyata daha iyisini toplayabileceğinin ispatı:

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=18415121

Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onu diyene bi slm söyle donanım haberce cabuk o işi bıraksın gitsin gece gündüz tovbe etsin kim bilir kaç kişiyi dolandırdı bu sekilde cok yapan var toplamada neymiş babababa duyanda toplama pc yi çöpten alınan parçalardan yapıyorlar sanıcak gerçektende cevremde toplama pc ler eski parçalardan yapılıyor die bilen onlarca kişiyi toplama pc nedir nasıl toplanır nerden temin edilir parçalar garanti durumları nedir sorun(lar) cıkınca napcaklarını oturup anlatıyordum

tabi marka satması kendi işine gelicek istediği fiyattan istediği gibi satar kar kardır diyip kazıklar milletida iyi birşey satıyoruz diye uyuturlar yurdum insanıda güveniyor tabi hacı kazıklamaz yok yaw kendi tanıdıgımız akrabamız şöylemiz böylemiz diyip inandıgı yada bildiği yoldan şaşmıyor şaşmaz isede yiyor kazıgı sesini cıkarmadan oturuyor

• Önüne gelen bilgisayarcıyım diye konuşuyo

Ya bu adam bilgisayardan anlamıyor yada elindeki markaları çıkarmak istiyor.Ama şuda bir gerçekki toplama bilgisiyar f/p oranı olarak kat kat daha iyidir ve markalı ürün alacağın paraya daha iyisini toparlaya bilirsin.
    İntel e6600@3.2ghz 356.9 b2 rev ~ Asus Commando ~ Geil 2x1gb ddr2 667@1068mhz 5*5*5*15 ~ Palit 8800gt@710*1720*2050 ~ Wd 160gb sata 8mb ~ Feel Hurricane2 ~ Fsp Epsilon 600w ~ Hp 1702 17' Lcd ~ A4tech x750-f ~ A4tech g600
  • "Sende bu kafayla bi .....m olamassın" Deseydin o bilgisayarcıya.

Bu zihniyetle devam ederse teknomarketler zinciri bile kurar bu adam

Orjinalden alıntı: Agent_47

BİLGİSAYARCIYA GİTTİM. TOPLAMA BİLGİSAYARDAN TAM PERFORMANS ALAMAZSIN DEDİ. 'CASPER VEYA EXPER MARKADAN HAZIR AL' DEDİ. DOĞRU MU???...

Doğru söylemiş!

• Şaka Yapmış

• quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

işin garabeti bu adam bunu inanarak söylüyor biliyormusunuz?!

• hadi leeen demedinmi

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

onu diyene bi slm söyle donanım haberce cabuk o işi bıraksın gitsin gece gündüz tovbe etsin kim bilir kaç kişiyi dolandırdı bu sekilde cok yapan var toplamada neymiş babababa duyanda toplama pc yi çöpten alınan parçalardan yapıyorlar sanıcak gerçektende cevremde toplama pc ler eski parçalardan yapılıyor die bilen onlarca kişiyi toplama pc nedir nasıl toplanır nerden temin edilir parçalar garanti durumları nedir sorun(lar) cıkınca napcaklarını oturup anlatıyordum

tabi marka satması kendi işine gelicek istediği fiyattan istediği gibi satar kar kardır diyip kazıklar milletida iyi birşey satıyoruz diye uyuturlar yurdum insanıda güveniyor tabi hacı kazıklamaz yok yaw kendi tanıdıgımız akrabamız şöylemiz böylemiz diyip inandıgı yada bildiği yoldan şaşmıyor şaşmaz isede yiyor kazıgı sesini cıkarmadan oturuyor

Ohooo bi sen pazara gidip satıcıya balığın taze mi diye soran adamdan ne beklersin ALLAH aşkına.

Daha önce de belirttim amelelğinden müdürlüğüne her işi yaptım.

Bir yaz fırında çalışırken şu oldu.

Neyse ben ekmekleri diziyorum.

Biri geldi ve ; "ekmek var mı"

dedi.

Neyse fırıncı başı arkadan arkadaşlardan birine espiri amaçlı yuoook dedi. Kadın da heeee tamam iyi günler dedi.

Diyebilirsiniz bunun nresi acayip. Acayip olan şu. Vitrin ekmek dolu ve önünde 4 kasa dolusu taze ekmek var. Yani yok diyince inanıyorlar.

Olay tamamı ile gerçektir bu arada.

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

onu diyene bi slm söyle donanım haberce cabuk o işi bıraksın gitsin gece gündüz tovbe etsin kim bilir kaç kişiyi dolandırdı bu sekilde cok yapan var toplamada neymiş babababa duyanda toplama pc yi çöpten alınan parçalardan yapıyorlar sanıcak gerçektende cevremde toplama pc ler eski parçalardan yapılıyor die bilen onlarca kişiyi toplama pc nedir nasıl toplanır nerden temin edilir parçalar garanti durumları nedir sorun(lar) cıkınca napcaklarını oturup anlatıyordum

Ohooo bi sen pazara gidip satıcıya balığın taze mi diye soran adamdan ne beklersin ALLAH aşkına.

Daha önce de belirttim amelelğinden müdürlüğüne her işi yaptım.

Bir yaz fırında çalışırken şu oldu.

Neyse ben ekmekleri diziyorum.

Biri geldi ve ; "ekmek var mı"

dedi.

Neyse fırıncı başı arkadan arkadaşlardan birine espiri amaçlı yuoook dedi. Kadın da heeee tamam iyi günler dedi.

Diyebilirsiniz bunun nresi acayip. Acayip olan şu. Vitrin ekmek dolu ve önünde 4 kasa dolusu taze ekmek var. Yani yok diyince inanıyorlar.

Olay tamamı ile gerçektir bu arada.

85 BAKIRKÖY MECİDİYE KÖY OTOBÜSÜNE BİNEN BİR GRUP BU OTOBÜS BAKIRKÖYE GELDİĞİNDE ACABA BAKIR KÖYDE NEZAMAN OLURUZ DEMESİ AKLIMA GELDİ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.