Bütünleşik bel desteğini bütün firmalar standart haline getirse keşke ya da arkayı araba koltuğu gibi bele oturan şekilde yastıklı yapsalar keşke. Hangi markaya bakarsam bakayım dümdüz sırtı ve yastık konuluyor. Benim koltuk da secretlab ın benzeri ama onunki gibi sırt ayarı yok keşke onu da yapsaymış hawk :D |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (535. sayfa)

-
-
Arkadaşlar şu koltuğu gören duyan kullanan var mıdır? Yorumları falan iyi, f/p oranı yüksek bir ürüne benziyor. Amazon garantisini de düşünürsek alınabilir gibi ama kararsız kaldım.
amazon
KERDOM Ofis koltuğu, ergonomik, nefes alan çalışma masası sandalyesi, ayarlanabilir baş desteği, kolçaklar, döner sandalye, 135°’ye kadar sallanma fonksiyonu, file müdür koltuğuhttps://www.amazon.com.tr/KERDOM-ergonomik-sandalyesi-ayarlanabilir-fonksiyonu/dp/B09ZY662KF -
koltuğun sırt kısmı yatabilen koltuklara bakıyorum. ama malesef kolçakları hep kaplamasız, 2. sınıf plastikten yapılma ve çok tıkırdıyor. kalitesiz hissettiriyor. kolçakları deri kaplanmış koltukların da sırtı yatmıyor. sadece arkaya doğru 5-10 derece esniyor.
kolçağı kaplamalı, sırtı yatabilen koltuk var mı?
-
2200 TL civarı (Fiyat esneyebilir) belimin rahat edeceği malzeme kalitesi olarak sağlam bir ofis, oyuncu vs. koltuğu arıyorum. Bilenler yazarsa sevinirim.
-
Dostlar evde çalışıyorum ve kendime yeni bir koltuk bakiyorum.
Belimi ve boynumu kaybetmemek icin :) hangi koltuğu önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evden çalışan biri olarak günde ~10 saatim koltukta oturarak geçiyordur. Elimdeki xDrive 15'liyi satıp ergonomik koltuk arayışına girdim. 2 yıldır kullanıyordum ve ara ara bel boyun ağrıları başladı. Uzun vadede sağlık açısından risk almamak adına en güvenebildiğim, en bilimsel ve aynı zamanda alım gücümün yeteceği ürün neyse onu alıcam diye karar kıldım. En sonunda Nurus Me Too siparişi verdim. Henüz kargo aşamasında. Alırken sağlık yatırımı olarak düşündüm, inşallah verilen paraya değer. Görücez.
-
nurus me too üzmez iş yerinde var benim ama pahalı bence illaki F/P daha iyi olan vardır ama hangisidir bilmiyorum ben kendim evde hp omen kullanıyorum memnunum
-
Ikea markus/jarvfjallet, adore techno manager vs. koltukları da inceledim ve araştırdım. Hepsinde içime tam olarak sinmeyen bir şeyler çıktı çünkü artık bir koltuk alıp ergonomik açıdan sıkıntı yaşamak istemiyorum. Gaming koltuk da kesinlikle düşünmüyorum artık. Oturunca rahat hissettirirler vs. ama uzun vadede ergonomik açıdan sıkıntılar çıkartmaya başladı hepsi. 2-3 Yıl Adore ve bir o kadar da xDrive kullandım. Kısa bir süre Markus kullandım, bel rahatlığı olarak Markus her türlü daha üstündü aralarında. Nurus seçme sebebim de olaya çok bilimsel yaklaştıklarını hissettirmeleri aslında. Sitelerindeki çeşitli makalelerden koltuğun kullanma kılavuzuna kadar baktım, okudum. Sağlık yatırımı olarak böyle bir alım yapma gereği hissediyorum artık. Bakalım gelince görücez ama bu ürün kendini uzun vadede kanıtlayacak diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmansbruh -- 22 Mayıs 2023; 21:15:3 > -
183 boy için Ikea Markus küçük mü kalıyor, sanırım sabit bir baş ve boyun desteği var.
-
Nurus dayanıklılığı nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dxracer Craft Pro için yorumu olan daha önce kullanmış kişiler var mıdır aramızda. Dün tereddüt te kalarak sipariş geçtim Fiyat 8.5 k idi 1k da mağaza indirimi vardı. Axess kartımla 3 ay faizsiz ertelemeli olarak totalde 7.5k ya geldi. İnternette de fazla yorum bulamadım koltuk için bugün tam iptal edecektim satıcı kargoya verdi.
Sizce bu koltuk iyi midir?
https://www.hepsiburada.com/dxracer-craft-pro-siyah-beyaz-ofis-ve-oyuncu-koltugu-p-HBCV00003O7SZX?magaza=WB%20Teknoloji
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curaat -- 27 Mayıs 2023; 14:12:4 >
-
Hocam geldi mi ? Nasıl durumu önerir misiniz
-
tasarımı hawk future'a benziyor. Kötü değildir muhtemelen. Deri halde değil mi ?
-
Evet deri normalde hp omen citadel düşünüyordum. Fakat bu daha iyi gibi geldi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Henüz bugün ulaştı, bi sipariş karmaşıklığı yaşandığı için.
İki haftadır eski bi adore max office racing koltuğumu kullanıyordum bunu beklerken. Deyim yerindeyse belim ikiye büküldü, ayaktayken bile ağrım var. Bunu göz önüne alarak ilk izlenimlerim:
Öncelikle kutusu baya büyük, mini buzdolabı alıyor gibisin ama ağır değil. Çünkü ürün ayak harici monte geliyor.
Malzeme kalitesi gayet iyi. Oturak kumaşı ve süngeri rahat, orta sertlikte. 6 7 Saat oturdum ağrı, rahatsızlık vs yok. File de hem esnek hem sert sayılır, sırt kısmında baya rahat ettiriyor. Ayakları plastik sipariş etmiştim, onlar da baya sert bi plastik. Sağlam hissettiriyor. Henür bir gacır gucur ses de duymadım, benim için büyük artı.
Fonksiyonları bol, evdekilere denettiğimde herkes kendine göre bi ayar bulmaya çalışıyordu. Fonksiyonları kullanması da basit ve rahat. Çoğunu otururken rahatını bozmadan yapabiliyorsun, sırt sertliği dahil.
Almadan önce araştırırken boyun desteğine sert olduğu için rahatsız diyenler vardı. Ben denediğimde normal geldi bana. Malzemesi sırt ile aynı. Boyun desteğine normal otururken değemiyorsunuz, geriye iyice yaslanmak gerek rahatı bozmadan.
Benim için en büyük soru işareti şu an için bel minderi. Dediğim gibi 2 haftadır eski koltukta belimi eskittiğim için hala ağrım devam ediyor. Bel minderi de yaslanınca sert hissettiriyor şu an o yüzden tam rahat ettirmedi. Çözüm olarak minderi en alt seviyeye çektiğim zaman belim değmemeye başladı, sadece filenin yapısına dayanınca daha rahat hissettim. Bu durumun geçici olup olmadığı önümüzdeki günlerde belki haftalarda kendini belli eder. Mini inceleme gibi bi şey yazmışken de belki ileride editlerim.
İlk izlenimde memnun kaldım ama fiyatı göz önüne alınca mucizevi bi etki bekleyenler belki pişman olur. Önceki postlarda yazdığım gibi yatırım kafasıyla aldım ve uzun vadede değerini gösterecek gibi geliyor. Çünkü gaming koltuklar da başta rahat ettirmişti ama uzun vadede sıkıntı yaşamaya başlamıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar çok fazla bilgisayar başında oturan biri olarak rahat koltuk arayışına girdim.. şu ürün gözüme ilişti:
Arlight Makam Müdür Yönetici Koltuk Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
sizce nasıldır? alıp seneler boyunca rahat bir şekilde kullanabilir miyim..?
-
koltuğun kendisi kadar kolları da ergonomik olmalı. Masanız yüksekse ve arkanıza yaslanıp iş yapacaksanız kolçak desteğinin de yükseklik ayarlanaiblir olması çok büyük bir artı. Şu makam koltuklarını oyuncu koltuğundaki gibi kolçaklı yapsalar ya da makam koltuğunu bire bir oyuncu koltuğu mekanizması ile üretseler süper olacak. Her ne kadar sport görüşünü sevsem de, makam koltuğu rahatlığı çok daha iyi oluyor bana göre
-
Hocam ben direk masayı yüksek tutup iki kolumu da masada tutmayı düşünüyorum, kolçaklar kötü olsa bile bu şekilde telafi edeceğim, sizce mantıklı olur mu? Hem belimi de biraz desteklemiş olurum bu sayede..
-
Yurtdisina yerlesecegim icin severek kullandigim nurus me too koltugumu satiyorum. ilgilenenler icin:
https://forum.donanimhaber.com/nurus-me-too-fluid-motion-plus-baslikli-calisma-koltugu--155943532
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brooks hatlen -- 31 Mayıs 2023; 10:54:49 > -
Yani olabilir bu da bir seçenek tabi, şu an dediğin senaryoyu denedim fene olmadı. Ama mouse kullanımı zor oluyor biraz. Bende laptop yukarıda, harici klavye var. Klavyede rahat yazı yazabildim fakat mouse kullanırken dirsek boşlukta kalıyor ama fena değil evet olabilir.
bu arada bu 4d kolların neredeyse tamamı boşluklu üreitlmiş ve sallanıyor. Yurt dışındaki marka koltuklarda bile benzer şeyler gördüm incelemelerde. Bende firma ile iletişime geçip değiştirmek yerine kolçakları söktüm haftasonu. Biraz zor söküldü ama padleri tırnaklarından çıkarıp kaldırınca mekanizmanın vidalarına ulaşılıyor.
Tamamen dağıttım gerekli düzenlemeleri yaptım. Keşke foto çekseydim aklıma gelmedi hiç. Şimdi sıfır sallantı var kollarda taş gibi oldu :D kalite hissiyatı 4 5 kat arttı birden kolçakların
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X