Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.676
Cevap
539
Favori
1.184.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süre xDrive 15' li kullanımından sonra koltuk değişimine gitmek istiyorum. xDrive15' den kaynaklı bel ağrılarımda artışta oldu, oluyor. Yazılım mühendisi olduğum için günümün çoğunu bilgisayar başında geçiriyorum. Ekstradan, 15 derece bel çevresinde skolyozum da mevcut. Sağlık tarafında problemim olduğu için alacağım koltuğun fiyat aralığını biraz yüksek tutabilirim. Birkaç ürüne baktım fakat çok fazla kullanıcı yorumu göremedim. Aşağıda sıralacağım ürünleri kullananlar veya kullanmış olanlar varsa yorumlarını belirtirse sevinirim.

1) https://www.adoremobilya.com/manager-techno-file-sirtli-cok-fonks-yon-koltugu-4017?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

2)https://shop.burotime.com/urunler/yonetici-koltuklari/czy-chr-a001134/cozy

3)https://www.ikea.com.tr/urun/styrspel-gri-koyu-gri-oyuncu-sandalyesi-20522032

bu fiyat aralıklarında güzel bir şey bulamazsam, en son ihtimal Nurus Mee Too almayı düşünüyorum.

• arkadaşlar selamlar. 10bin tl'ye kadar pc koltuğu/sandalyesi arıyorum. kimi yerlerde oyuncu koltuğu diyor kimi yerde yönetici koltuğu. ismi önemli değil. rahat ve sağlam bir ürün arıyorum. cok araştırdım ama bu işin piri şu markadır denilecek markayı bulamadım. sizce nedir en sağlam ve rahat ürünü yapan marka. bütçeyi baya yüksek tuttum memnun kalayım diye. görüşlerinizi bekliyorum.

p.s. : oyun oynamıyorum ama pc başında günde 3-5 saat geciriyorum.

• Sürprizle karşılaşmamak için Ikea sandalye almaya karar verdim. Hiç yoktan ne olduğu belli.

JARVFJALLET, MARKUS'un yeni versiyonu olmasına rağmen Markus'u daha iyi bulanlar var. Aslında taba renkli ALEFJALL görsel olarak hepsinden daha güzel. Ikea sandalyeleri hakkında yorumunuz nedir arkadaşlar.

JARVFJALLET

https://www.ikea.com.tr/urun/jarvfjallet-grann-beyaz-calisma-sandalyesi-40521852

MARKUS

https://www.ikea.com.tr/urun/markus-acik-gri-calisma-sandalyesi-10521858

ALEFJALL

https://www.ikea.com.tr/urun/alefjall-grann-altin-kahverengi-calisma-sandalyesi-40419982

• navarchs kullanıcısına yanıt

mağazalarda varsa gidip denemek gerek bunları benim de aklıma yatmadı değil. ofis için çok sandalye kovaladım ama ya rahatsızlardı ya da 10bin liradan pahalıydı. kalabalık bi ekibe 15er bin liradan sandalye almakta ne biliyim :D

• AtillaHuN kullanıcısına yanıt

Bir de bunların 10 yıllık garantisi olması güzel. Beğenmezseniz iade şansı var. Sattıkları malın arkasında dururlar diye düşünüyorum. Yedek parçası bulunur.

Ha tüm bunlara rağmen daha iyi olduğu herkesçe bilinen tescillenmiş bir marka-model olsa onu alıcağım ama tüm ürünlerle ilgili şikayetler var. İyi olup olmadığını denedikten sonra anlayabilirim ancak. O yüzden riske girmeden Ikeaya ggidip birini almayı düşünüyorum.

• ikea sandelyelerini inceledim. netteki genel kanıda olduğu gibi marcusun jarvjalledden rahat oldugunu söyledi satışçı. bana da öyle gibi geldi ama oturma kısmı hareketli olmadığı için sanki kısa kaldı ve bacağımı tam desteklemedi.

asıl alefjalli cok beğendim salonun ortasında sadece bu koltuk şık durur. diğerleri çok büyük. ancak deri olduğu için cok terletir mi. yazın minder gibi bişeylerler kullansam sorun çözülmezmi.

• Arkadaslar selamlar, hepinize oncelikle bu zorlu yolculukta kolayliklar dilerim  

Ben Nurus Me Too aldim amazondan. Bir sure denedim, daha 2-3 gun ancak bilegim koldan itibaren agriyor alakasiz bir sekilde. Galiba dik oturmaya zorladigi icin eklem ageisi yapti tam alisamadim. Gerci bu da gecer diye dusunuyorum ama bunu iade etme sansim var galiba.

Bunu iade edip HP Omen mi alsam diyorum. Yari fiyatina. Hp Omen’in cok saglikli olacagini dusunmuyorum. Rahat gerci denemistim, ancak uzun sure goturur mu Pc basinda? Omen icin acikcasi cekincem, oturacak yerin duz olmasi sebebiyle bacak agrisi yapiyormus. Bir de deri ve evde kedi ve kopek var. Nurusun oturagi ise biraz egimli ve sert olmasina ragmen rahat gibi. Tek sorun oyun oynarken rahat edemedim.

Gunde 1-2 saat ancak oyun oynuyorum, ancak 10 saat pc basinda olmam gereken calisma zamanlarim oluyor. Calismak daha onemli ancak Nurus’un da bu fiyati pek hak etmedigini dusunuyorum.

Zayif sayilirim, 1.82 80 kiloyum. Siz ne dusunursunuz? Ing klvye icin ozur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denoboicreamer -- 9 Haziran 2023; 16:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendim aktif olarak 2 ay kadardır future kullanıyorum memnunum. fakat bi arkadaşım var kendisi 180 küsür boyunda 102 kilo. Benden koltuk önerisi istedi fakat onun için tam ne uygun olur bilemedim
    Sınırı 10k civarında falandır hatta çok iyi bi şey varsa onun üstüne de çıkabilir. Citadel nasıl bi seçim olur bilemedim. Onun dışında ne var acaba o seviyelerde sağlam seçenek ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt

102 kiloysa ve 10bin üstü de bütçesi varsa bence future bakmasın zaten. Future fiyatına göre iyi bir koltuk ama daha üst düzey bütçem olaydı başkar ürünlere de bakardım   Özellikle bel yastığı olmayıp, sırtlığın içine gömülü ayar mekanizmalı olanlardan alırdım. :D

• denoboicreamer kullanıcısına yanıt

hocam omenin bacak agrısı yapma sebebı oturma yerinin duz olmasindan dolayı mı acaba yoksa en dusuk sevıyesının bile yuksek olması sebebıyle mı ?

Ben 180 boyundayim en dusuk seviyede ve oturma yeri egimsizken ayak tabanlarim ucu ucuna yere degiyor. Hafif egimli oturdugumda ise ayaklarim havada kaliyor ve bacaklar rahatsiz oluyor haliyle

• clloyd kullanıcısına yanıt

Hp Omen kullanmadım hiç. Bir tane ayak sehpası almak şart o zaman. Çok pahalı da değil ya da yastık puf vs. bile iş görür.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam o da future’u sordu ama dedim sana gelmez boşver Ben çok memnunum futuredan ama o bana göre bayaa devasa kalıyor. Ne önerebilirim onu düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ürünü kullanan var mı? Almayı düşünüyüorum ve max bütçe 2K.

https://www.hepsiburada.com/hepsihome-profesyonel-oyuncu-sandalyesi-ve-ofis-koltugu-102-p-HBCV00002Y3HUA?magaza=Hepsiburada

• crespo61 kullanıcısına yanıt

Kullanmadim ama o butce icin guzel gozukuyor. Bununla ilgili bir youtube'da inceleme vardi diye hatirliyorum ama emin degilim. Bakabilirsiniz.

• crespo61 kullanıcısına yanıt

rahat ama derisi çabuk dökülüyor. ucuz bir suni deri var. Boyu kısa olanlar için çok rahat, 167cm boyum var, kafa kısmının bitişi boyun çukuruma denk geliyordu denediğimde.

• clloyd kullanıcısına yanıt

Geçen sene temmuz ayından beri HP Omen Citadel kullanıyorum. Yani önümüzdeki ay bir yıl olacak. Üç ay öncesine kadar alçak bir masada koltuğu en düşük derecede kullandım. Üç aydır da yüksek bir masaya geçiş yaptığımdan koltuğu da en üste yakın seviyeye getirdim. Koltukta yayılmam, kalçam ve sırtım koltuğun sırt koyma yerine sabitleyip oturuyorum. Boyum 185. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ama internette bu sorunu yaşayan çok. Oturma tarzıyla da ilgili olabilir, bacak boyuyla da. Kısa boylu arkadaşlara önerilmeyen bir koltuk zaten bu.

Ayak kısmına minder atıp deneyin bir de.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

yükseklik ayarlı masa şart ya. Benim masa da 75cm ama evin zemmi duvar köşesine doğru yüksek olduğu için şapı düzgün atamamışlar. 4 5cm fark oluyor ayakları açınca. :D 80cm e yaklaşıyor masa. Haliyle en yüksek seviyede kullanmak gerekiyor sandalyeyi. Bu yüzden de ayaklarım sallanıyor. Altına kendim ayaklık yaptım tahtadan :)

• Arkadaşlar ben bu 102 kilo 180 küsür boyundaki arkadaşa iki seçenek sunabildim. Altay ve citadel. Başka bi seçeneğimiz var mıdır ? İkisi arasından citadel mi alınmalı sizce ?

• HERMAN MİLLER AERON B BEDEN BUTTERFLY YÖNETİCİ ÇALIŞMA KOLTUĞU - Yönetici Koltuğu İlanları Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 1104855122

Şu alınır mı sizce ne dersiniz? Sıfır fiyatlari inanilmaz seviyelere çıkmış.

Ya da 20K'yı aşmayacak bir koltuk öneriniz varsa bakmak isterim. Boyum 190.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Benim boy 175 acaba sıkıntı olur mu çok, her günün 10 saati üstünde olacağım

• 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.