Kare Visko Minder Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/kare-visko-minder-6587856?magaza=orpedox |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (533. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Berbat bir koltuk 1 senede pert alma
-
Arkadaşlar YKS hazırlanıyorum allah izin verirse bilgisayar mühendisliği okuyacağım yani çok fazla oturacağım gibi duruyor. Kaliteli rahat ama uygun fiyatlı öneriniz var mı? türk markaları olmaması tercihimdir ikea gibi markalar daha fazla güven veriyor. Ve bel ağrım var epey ondan dolayı da bu koltuğu alıyorum bel ağrımı azaltması iyi olur.
-
Nurusu deneme fırsatım oldu banzai de denmem lazım almadan önce ergonomi rahatlık konusunu daha çok düşünüyorum hawk sırtımı mahvetti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc koltuğu için f/p önerileriniz varmı ?
-
HP OMEN Citadel Profesyonel Oyuncu Koltuğu, Çok Renkli : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
HP Omen aldım 7500TL. Bayramda 7999 olmuştu almıştım şimdi tekrar aldım diğerini iade edeceğim.
Kediler parçalamasın diye bir de kılıf alacağım, tam kaplayacak kalın dayanıklı kılıf bilen varsa tavsiyelere açığım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisisBS -- 24 Nisan 2023; 11:25:44 > -
Bir çekiliş sonucu HP OMEN Citadel marka oyuncu koltuğu kazandım ancak kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim? İnternette ve Amazon üzerinde "Kolçakları inanılmaz zayıfladı" veya "Normal kullanım esnasında sırt kısmı iç tarafından kırıldı, HP müşteri hizmetleri rezalet garanti kapsamında saymayıp kullanıcı hatası dedi" vb. gibi oldukça olumsuz yorumlar da okudum. Uzun zamandır kullananlarınız var ise deneyimleriniz nasıl? Sağlamlık, konfor, amortisörünün durumu, süngerlerin ilk günden şu ana kadar olan yapısı, sıkılığı? Şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazarus06 -- 24 Nisan 2023; 18:26:57 > -
Hocam ne çekilişiymiş bu? :)
-
Bu terletir diye girmiyorum hic ihaleye. hazir kilif satiliyormuymis?
Sanmıyorum da belki uyduran vardır diye sordum araba koltuğu kılıfı falan.
-
Merhaba. Bulunduğum lokasyona yakın bir AVM'de gerçekleştirilen çekilişti. 1000 TL ve üzerine bilet hakkı kazanıyordunuz. Envai çeşitlilikte farklı hediyelerin olduğu çekilişten bize de bu çıkmış. Arayıp teyit ettiler. Gidip, adres ve çekiliş numarası vb. şeyleri hallettik. Bu sırada ben de koltuk ile ilgili bilgi toplamaya çalıştım. Çoğunluk olumlu konuşmuş ancak önceki mesajımda bahsettiğim gibi olumsuz tarafta şeylerden bahsedenler de olmuş. O nedenle konu ile ilgili deneyim sahibi olanlardan bilgi almak istemiştim.
-
Arkadaşlar hala arıyorum bütçe 4k. Me too çok isterdim çok güzel duruyor ama bütçem yok.
-
IKEA markus al geç kardeşim
https://www.adoremobilya.com/manager-techno-file-sirtli-cok-fonks-yon-koltugu-4017
Merhaba hocam. Bu koltukta her yöne ayar özelliği var demişti biri geçen sayfalarda. Sizdeki hawk future da aynı şekilde o kadar ayar yönü var mı?
Kumaş-deri koltuk yazın terleyince pişman eder diye alamadım, bunda indirim varken alim diyorum kısmetse.
Selamlar, İkea MARKUS veya Bürotime SWAN hangisi..
-
Ben oyuncu koltuğu olarak xdrive kullanıyorum ofis koltukları da var gamemar.com dan almıştı. Her çarşamba 21:00 da üyelere özel indirimleri oluyor almayı düşünen olursa bir göz atın derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
görmeden denemeden almayın, elbise bile idare edilir giyilir, koltuk öyle değil ama, sana uymayınca, alışması imkansız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar beli iyi destekleyen 4000 civarı ne önerirsiniz? fıtık var belimi iyi desteklemesi lazım boy 1.85
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hp omende karar kılmıştım ama bulunduğum yerin çok sıcak olması nedeni ile aşırı terletme yapabiliyormuş deri. Çözüm üretilebilir mi? Hawk bilmiyorum görünüş olarak sert rahat olmayan bir yapıya sahip sanki, 1 ay sonra kullanımlardan sonra gelen sıkıntılarda eklenince eledim gibi. İkea olmadığı için marcus deneyemiyorum. Denesem bile boyum 1.88 olmasından dolayı bana kısa gelecektir. Manager Technoda aynı nedenle max uzunluğunun 127 cm olması nedeni ile oda kafa hizasında tam destek sağlamayacak. Xdrive altay fena durmuyor ondada yine terletiyor gibi yorumlar yapılmış. Karar vermekte güçlük çekiyorum. Varmı başka alternatif gözden kaçırdığım bir ürün. Ofis/oyuncu koltuğu farketmez terletmesin ve kafamın desteği tam arkada olsun yeter.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X