Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fena değil gibi duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arda505 kullanıcısına yanıt
    Galiba bu modeli alacağım. Son karar aşamasına geçtim. Ayrıca renklerden dolayı fiyat farkı saçma olmuş 👎

• Merak edip pahalı oyuncu koltuklarını biraz inceledim. Malzeme kaliteleri elbette iyi olabilir ama altta kullanıkları mekanizmaların bir birine çok benzediğini görünce şaşırdım, sanki ucuz koltuklardaki mekanizmalara benziyorlar. Bu koltuklar 3-4-5 bin civarı satılan ürünler. Bu kadar para verince öyle bir mekanizmayla karşılaşmak beni çok üzerdi. Çünkü videolarda bile koltuk sallanıyor gibi, denge sorunu var gibi. 4-5 bin TL civarındaki ofis koltuklarında daha farklı kaliteli mekanizmalar oluyor.

Razer Iskur

MSI MAG CH130

MSI MAG CH120 I

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• https://ofisel.com/ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu/30413-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu-gri.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bu nasıl arkadaşlar biraz daha inerse almayı düşünebilirim iyiyse.. bana acilinden sırt boyun desteği lazım :D

• carente C kullanıcısına yanıt

Geçen hafta 749 lira değil miydi bu?

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

ya öyleymiş :( ama ben 2 gündür bakıyorum bu fiyat....

• malesef geçen hafta 750tlydi bende tam almaya karar verdigim gün 999a fırladı. Müşteri hizmetleriyle görüşsem de hiç bir şekilde fiyatta yardımcı olamayacaklarını söylediler. aynı banda düşerse alacagım ben de bu ürünü

• https://www.hepsiburada.com/decofis-star-fileli-calisma-koltugu-p-HBV00000UDYAL

Arkadaşlar bu ürün mü yoksa 2.de ek indirim mi bekleyeyim?

https://ofisel.com/ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu/30413-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu-gri.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Ben bir koltuğa 1500-2000 vermek istemediğim için (çünkü daha SSD alacağım) Koçtaş'daki şu koltuğu gidip deneyerek aldım.

Bire bir aynısı Seduna'da da var. 100 TL daha fazla, sanırım ayakları metal diye.

Şimdilik memnunum, yaslandığınızda sırtınız plastiklere değmiyor ,file yeterince gergin, oturma kısmı da hemen çökmedi, dolgun. Kafa kısmı yukarı aşağı oynuyor. Kolçaklar yukarı aşağı ve ileri geri hareket ediyor. Sadece sırt kısmı biraz aşağıda oturma kısmına yakın gibi.

Önceden şunu almıştım bir süre idare etsin diye ama inanılmaz kötüydü ve zaten kırıldı.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Herkese Mobilya Fileli Makam Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/herkese-mobilya-fileli-makam-koltugu-p-HBV00000X22GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 22 Kasım 2021; 11:13:22 >

• Arkadaşlar benim Nurus Tulya geldi. Nurus kendi gelip kurdu sandalyeyi. Daha önceden IKEA Renberget kullanıyordum. Fiyat olarak Tulya Renbergetin tahminim 3 katı fiyata kadardır. Renberget hiç memnun kalmadığım bir koltuk idi.

Kolçaklar aşağı yukarı, ileri geri ve sağa sola oynayabiliyor. Omuzları çok ağrıyan bir insanım ve kolçakların konfigürasyonu beni çok rahatlattı. Sadece biraz daha geri alınabilseymiş daha çok hoşuma giderdi.

Oturma yeri genişlik olarak tam ideal, uzunluk olarakta ideale yakın belki azıcık daha uzun olsaydı bana daha uygun olurdu. Oturma süngeri
    ileri doğru kaydırılabiliyor. Sünger çok konforlu bana göre.

Sırtlığı bence çok iyi. Bugün aralıksız 2 saat oturdum tek ağrım sızım olmadı. Yatıyor olmasının yanı sıra kitleniyor olması daha iyi geldi bana. İstediğim ayarda kitleyerek kullanıyorum şu anda.

Boyunluk ise normal kullanımda işlevsiz. Ama yorulduğunuzda kafanızı geriye attığınızda iyi geliyor.

Uzun kullanımda tekrar fikirlerimi yazarım. Ben calısma koltuğu seçimini ayakkabıya benzetiyorum. Herkesin boyu,kilosu, duruş şekli farklı bu yüzden üründen alınan konfor kişiden kişiye değişiyor.

Geçen sene KPSS çalışıyordum koltuk sebebiyle resmen eziyet çekmişim. 1 saat ders çalışsam 30dk boyun,sırt ağrısından kıvranıyordum. Eğer masa başında çalışacaksanız kaliteli bir koltuk her şeye değer emin olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 22 Kasım 2021; 23:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nurus ürünlerinde Black Friday indirimi başlamış amazon’da ve Nurus Shop’ta,

Örnek olarak;
    Mee too: 3.600-4.600 arası
    Otto basic masalar: 3.950-6.600 tl arasında fiyatlar var.

Nurus’un kendi sayfasından 6 taksit, amazon’da 3 taksit yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 23 Kasım 2021; 2:33:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba

Bende yeni bir koltuk alma arefesindeyim. Sizce hangisi?

• Kampec kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ne yaptınız aldınız mı?

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun , tulya gerçekten yeni modeller arasında ergonomisi bana göre en iyi olanlardan birisi .

• Arkadaşlar bu kasımda bir şey yapın edin sandalyenizi artık edinin. 4000 liralara çıkabilenler için Nurus Me too şu anda ciddi indirimde. Amazon'dan da satın alınabilir. Bir önceki sayfada Tulya ile ilgili güzel bir kullanıcı deneyimi var Tulya da alınabilir 2250, 1990 gibi fiyatlara.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]nurus
    NURUS ME TOO Fluid Motion Plus® - Çalışma Koltukları
    https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/me-too-fluid-motion-plus-siyah-kumas

Ikea koltukları gidip denenebilir. Markus veya Jarvfjallet. Decofis'in Arvo T için güzel kampanyaları olmuştu, kaçıranlar çok üzülmüştür. Bir kez daha bakının edin.

Bütçeniz 1000 Tl altında ise ve asla arttıramıyorsanız da Seduna Thunder Pro, Decofis Star, Koçtaş'ın sattığı Jobb, Renn serisi koltuklar denenebilir.

Bu sarmaldan en azından bir ürün alarak çıkın :) 4-5 gün sonra her şeyle çok acı bir şekilde yüzleşeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 23 Kasım 2021; 13:50:27 >

• PA ayak vs Alüminyum ayak arasında görsellik dışında bir fark var mıdır? Bilen var mı? Bu Nurus'u almayı düşünüyorum,DX racer Formula 1'i alalı bir sene oldu,yer yer mutlu olsamda bana göre olmadığını farkettim.

Yeri geliyor ayaklarının birini dik şekilde koltuğa koymaya çalışıyorsun ama yeterli alan yok,soldaki ve sağdaki bombe yüzünden mümkün olmuyor..(35cm lik bir minderi var zaten)

• Decofis Arvo 1.350 ye düşmüş alınır mı bu fiyata?

ty.gl
    Bu ürünü kaçırma! 23-26 Kasım'da Efsane fırsatlar Trendyol'da 💫
    https://ty.gl/4mfiuqsdiu

• Bu fiyata üzmez hocam. Alın hatta kupon falan varsa biraz daha indirebilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------

@Devoin

Bunu Nurus'u arayıp hızlıca öğrenebilirsiniz ama Alüminyum ayak bildiğiniz gibi alüminyum iken PA sertleştirilmiş plastik gibi bir detay sanırım. Ayrıca şu beyaz olanı da epey güzel, başlık yok ama daha da şık.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]nurus
    NURUS ME TOO Fluid Motion Plus® - Çalışma Koltukları
    https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/me-too-fluid-motion-plus-gri-kumas-z
  • Hips H kullanıcısına yanıt
    Kupon yok hocam hb de düşürmüş fiyatı yarın da n11 indirim yapacakmış bakalım hangisi daha indirimli satacak Amazon da atak yapacakmı bakalım.

• 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.