Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler size de hayırlı olsun hocam. Umarım memnun kalırız eksiksiz hasarsız şekil de gelir de uzun yıllar kullanırız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hips H kullanıcısına yanıt
    Benim de tercih sebebim oturma kısmı kalın ve geniş olması idi. Carrefour da denedim o zaman 1.700 fiyatı vardı hoşuma gitmişti. Mh yönünde de ilgili olduklarını duydum.

• J.sins kullanıcısına yanıt

1060TL düşünce acele edşp almadım..bende kara kara düşün üyorum şimdi.1350den almayacağım umarım tekrar düşer.

siz hangi siteden 1125 Tl ye alabildiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeViLsGuNs -- 24 Kasım 2021; 8:51:44 >
  • arkadaşlar bütçem 800tl sizce almalıyım? file arkalıklar pek sağlam gelmedi emin olamadım.. omuz ve bel ağrım için istiyorum

• DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt
    Hb hocam dün gece saat 00.00 kadar indirim üstüne %15 extra indirim yaptı birde 30 lira da bonus aldım Garanti den bu şekil de bu paraya geldi dolar yükselirken bi parayı bir daha düzgün birşey zor bulunur. Takip ettiğim çoğu marka fiyat yükseltmiş.

• Seduna Thunder Pro - İlgililer ve merak edenler için detaylı metindir

Yeterli ar-ge'si olmayan bir ürün, nokta. Seduna Thunder Pro'yu 1.5 senedir evde kullanmaktayım bu sürede neden rahat olmadığını keşfetmek adına bir çok oyuncu ve ofis koltuğu denemiş ve ofiste yaklaşık 8 10 bin liralık high end bir koltuğu da 2 senedir kullanmakta olan biri olarak cevabım kısa ve net "iyi bir koltuk değil" arkadaşlar. Minderi geniş, amortisörü uzun; dolayısıyla tüm açıları sıkıntılı, ne yaparsanız yapın bel ve boyun destekleri saçma pozisyonlarda kalıyor. Üstüne sırt filesi ergonomik bir şekilde kavramıyor sürekli eğreti şekilde boşta bir yaslanma hissine sahip. Böyle olunca arkaya yaslanamayacağınız ve sürekli ucunda oturmak yerine yarı sırt destekli ama ergonomik olan kısaca keyifle kullanacağınız bir ürün almak çok daha mantıklı. Üzerine, yaklaşık 6-7 aydır gıcırdaması mevcut ve eklemleri arası bazıları giderilemeyecek bi takım mekanik boşluklara sahip.

Daha önce hiç bir referansı olmayan ya da gerçekten kötü ve rasgele sandalyeler kullanan tüm insanlar için 2021 yılında bir çok ürün ilk temasta yahut görüşte vaow dedirtebilir lakin çağımızın olayı bu; referanssızı marketingle kandır. Bu ve bu gibi koltukların bir çoğu markalı pahalı ürünlerin taklitleri olarak insan anatomisinden ve buna uygun ar-gelerden bihaber - sadece "profesyonel" gözükmesi için üretiliyor. Bi tane omuriliğimiz olduğuna ve iyi davranma zorunluluğumuza geldiğimde varabildiğim yer "bu ve bunun gibi koltukları almak sokakta numaralı gözlük satan birinden alışveriş yapmakla eş değerdir" oluyor.

Sırtınızı yaslayıp dik açıda bi tık daha rahat olabilmek için ayak altı desteği ve destek yastıklarına vs vereceğiniz parayı ekleyip daha iyi bir şey alın hatta mümkünse deneyerek ve karşılaştırarak alın.

Evet IKEA ürünleri tasarım olarak çirkin evet bi tık daha pahalı ama inanın çok daha düzgün ar-geleri var ve rahatlar çünkü dünya çapında satışa ve rekabete sunuluyor onlar; Amerika ve Avrupadaki insanların muadil ürün referansları çok daha sağlam ve oralar bura gibi plastik yığını ucuz ürün cenneti değil.

Yazdıklarım hiç bir ekstrem fiziki koşul etrafında gözlenmemiştir; 6-8 saat oturarak çalışan - 1,80 boyunda 70 kilo bir insanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solit -- 25 Kasım 2021; 12:41:1 >

• Çok hızlılar bugün kargoya vermişler.

• scorpion4201 S kullanıcısına yanıt

ben bu şekilde aldım şu an ikea jarv var. jarv'dan memnun olmamam sebebiyle tulyalandım.

Tamamen kör alım oldu umarım kalitelidir.

• Evet ürünleri kargolamış sürat kargo ile gelecek.

• shadow3804 S kullanıcısına yanıt

Memmun kalmazsanız iade edebilirsiniz ama beğenirsiniz diye düşünüyorum.Hem sırt sertliği ve limitleme hemde kilitleme geliyor pro mekanizmada ben mee too siparişi verdim memnun kalırsam Tulya'yı iade edeceğim.Arada çok ciddi fiyat farkı var ama almışken en iyisi olsun birdaha zaten alamam dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tulya varken niye mee too aldınız nasıl bir fark olduğunu düşünüyorsunuz. İkeanın koltuklarının hepsini denedim hepsinin mutlaka iki üç sıkıntısı var. Hepsini toplasan çok iyi olacak ama bilerek eksik bırakmışlar bir iki konuyu. Nurus koltuklarını hiç denemedim süngeriyle ilgili bir bilgi bulamadım. Eli ayağı düzgündür umarım.

• Benimki fantazi oldu biraz aslında Tulya Pro Support ile Me Too arasında fiyata değecek kadar fark var ya da yok bilmiyorum.Ben özellikle beyaz iskeleti ve me too yu istediğim için fiyatıda biraz düşünce aldım bakalım inşallah memnun kalırım nurus süngerleri poliüretan sünger olup sanırım 65kg/m3 değere sahip ince gibi görünüyor ama o bildiğiniz koltuk süngerleri gibi değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 24 Kasım 2021; 23:28:16 >

Nurus'un süngerleri çok rahat ettiriyor.

Kendi Casella koltuğumla 1-2 saatten sonra sanki plastiğin üzerinde oturuyormuş hissi yaşıyorum. Sünger dibe iniyor.

Ofiste Nurus Breeze var. Hiç öyle sıkıntı yaşamadım.

Bugün idare edecek bir koltuğum olmasa düşünmeden Tulya yada Me Too'yu alır geçerdim.

• Quattro kullanıcısına yanıt

Benim Tulya koltuğumda bir iki sıkıntı vardı kargo kaynaklı zaten değişim olacaktı bende geri göndereceksem hazır Me Too fiyatında indirim olmuşken özellikle beyaz iskeletli Me Too istediğimden aklımda kalacağına alayım dedim :).Tulya alacak olan mutlaka pro support olarak alsın kilitlemenin yeri ayrı sertlik ayarının yeri ayrı ikisi birlikte yerine göre daha rahat kullanım sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 24 Kasım 2021; 23:33:6 >

Cevap için teşekkürler. İkea koltuklarında bu 35 kg/m3. Ancak eminim ki süngerin kalite açısıdan farkı da oluyordur ve bize bunu söylemiyorlardır. Geçende yastık araştırıyorum. Tamam kaz tüyü iyi deniyor da onun gıdık tüyü olması sırt tüyü olması kaliteyi değiştiriyormuş. Hatta kazın beyaz veya gri olması da kalitede etkenmiş. Tam bir hard kapitalizm var yani kim kimi öperse.

• Hocam 1000 TL civarlarında ofisel'in (xprime) oyuncu koltuklarına nasıl bakıyorsunuz? Fileli koltuklarda bir yoğunlaşma var 700-900 fiyat aralığında da 1000-1500 fiyat aralığında da. Deri olmamak kaydı ile oyuncu koltukları bana daha sıcak gelmeye başladı son zamanlarda, yorumunuz nedir?

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıngıllı -- 25 Kasım 2021; 12:5:8 >
  • 23 ünde sipariş ettiğim decofis lumbar plus az önce teslim edilmiş. 2 güne teslim edilmiş oldu. Gayet hızlı geldi.
    65 desiymiş koli 30 desi üstünü yukarı çıkarmıyorlarmış.
    Sitenin güvenliğine bıraktırdım. Akşam kontrol edeceğim.

• Benim Arvo da geldi sağlam duruyor kurulum akşam yapacağım paketleme de güzel açtım inceledim parasının hakkı belki daha ucuz da olabilir yani öyle 1.700, 1.500 lere satılacak koltuk değil gerçi benim gözüm de hiçbiri değil. Gördüğümüz 4.000 5.000 lira olan koltuklar neden pahalı çözmüş değilim ham maddesin de altın mı kullanıyorlar da bu kadar pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 25 Kasım 2021; 14:28:25 >
  • Arkadaşlar Nurus Mou alınır mı sizce? 2.200₺ gibi bir fiyatı var.

İkinci alternatifim Decofis Arvo ve yine Decofis Lumbar Plus

Üçüncü ve son olarakta İkea Utespelare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 25 Kasım 2021; 14:50:41 >
  • 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.