M

Teğmen
14 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Merhaba;

Kıbrıs'ta bir tanıdığım vasıtası ile 3 adet Zotac Gaming 2060 ekran kartı satın aldım. Fatura 12 şubat 2021 de 10.419 TL olarak adıma kesildi. Ürünleri oradan tarafıma 3 adet olarak kargolasalar faturası ile birlikte ödeyeceğim miktar gümrükte ne kadar olacaktır? Veya daha maliyetsiz yapabilmek adına bir çözüm yolu mevcut mudur acaba?

Merhaba arkadaşlar.

Bir laptopum var SSD ve HDD takılı. SSD cdrom yuvasında takılı ve windows ssd de kurulu yaklasık 2 senedir bu sekilde kullanıyorum. Biosa girdiğimde ssd normal bir şekilde boot menüsünün en üzerinde görünüyor. Fakat başlatmaya çalıştığımda windows kendini hdd üzerinden açmaya çalışıyor. Aynı şekilde yazılımsal bir sorun olabileceğini düşündüğümden flash ile format atmayı denediğimde ise windowsu kuracağım sürücü seçimi ekranında sadece hdd görünüyor. Yani garip bir şekilde bios ekranında görünürken bilgisayar kendini açmaya çalışırken ssdyi görmediğini düşünmeye başladım . Konu hakkında bir fikri olan var mı acaba?

Arkadaslar merhaba. Masaustu bir pc var elimde ve bir oyun oynadigim icin surekli acik birakiyorum. Gece de yine acik birakarak uyudum. Monitor kendini uykuya alip ekranini karartmis. Sabah uyandigimda klavyeye ve mouse a dokundugumda ekranin kendini acamadigini, surekli olarak isiginin sonup yandigini gordum.dvi cikisini kontrol ettim,guc kablosunu kontrol ettim. Cikarip taktim bu kablolari. Ancak hic bir sekilde goruntu gelmiyor. Bilgisayarim hala acik karakterimde oyunda. Normalde monitorun kablosunu kasadan sokunce no signal gibi yazilar cikmasi gerekiyor sanirim o tarz bir yazida cikmiyor. Dedigim gibi surekli kendini acmaya calisiyor ve acamayip yeniden acmaya calisiyor bu dongu icerisinde kaldi monitor. Bilgisi olan var midir acaba bu konuda?

Merhaba arkadaşlar Usbden xp kurarken bir sorunla karsılasıyorum

Sorun tam olarak şöyle rufus ile olusturdugum usbyi takıp pc baslattıgımda windowsu kurmak için bir tuşa basın diyor basıyorum.

Sonra sırasıyla kuracağım bölümü seçtiriyor biçimlendirip kurmak için başlatıyorum. Biçimlendiriyor ve kur dosyalarını kopyalıyor. Burada pcyi yeniden başlatıyor.

Normalde yeniden başlattığında artık kuruluma geçmesi gerekirken bende tekrar windowsu kurmak için bir tuşa basın diyor. Eğer tuşa basmassam o ekranda donuyor. Basarsam ise döngüye girip hep yukarıda yazdığım işlemler oluyor. Bu konuda bir çözüm bulamadım yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar direk tv almaktansa farklı bir şekilde kombinasyon yapmak istiyorum bu konuda fikir ve öneri bekliyorum.Marka önemli değil benim için.

Örneğin;4k tv alıp,kanal geçişlerini vs hızlı kullanmak adına uydu alıcı alıp, yanına tamamen android şekle çevirebilmek adına tv box alabilirim. Sondaki 2+1 ses sistemini de tv nin ses performansı düşük denmiş onun için ekledim.
Bu şekilde 4k TV= 1889TL
mi box =469 TL
Uydu alıcı=69TL
2li Speaker =100TL
TOPLAM=2527TL gibi bir fiyata tamamen akıllı 4k 50" tv elde etmiş olmuyor muyum?atladığım bir nokta mı var acaba?
Bahsettiğim ürünler aşağıdadır.

https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/awox-50-uhd-4k-127-led-tv-u5000str-dahili-uydulu-439751201?ga_prodid=439751201&scxid=14489-163508-2357-0&utm_source=cimri&utm_medium=ocs&utm_campaign=price-comparison&utm_content=desktop
https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-box-s-4k-android-tv-box-media-player-hdr-dolby-dts---chromecast-p-4399001?boutiqueId=307785?utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.79.1
https://www.trendyol.com/kawai/celebre-gama-hd-uydu-alicisi-p-2864531?boutiqueId=307785&gclid=CjwKCAjw5dnmBRACEiwAmMYGOZItHEaxQnSO8Ol7gJ7dKci7iYsNDTImtUxQjKw9E9Kfq90ZbfdRsBoCnaQQAvD_BwE
https://www.hepsiburada.com/logitech-z130-10w-speaker-siyah-p-HBV00000BZ6VH
4130 tl ye kadar freedos
veya 4700tl ye kadar windows yüklü şekilde i5 olup iyi performans verebilecek bilgisayar arıyorum. SSD kesin olmak zorunda . Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim
4130 tl ye kadar freedos
veya 4700tl ye kadar windows yüklü şekilde i5 olup iyi performans verebilecek bilgisayar arıyorum. SSD kesin olmak zorunda . Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Arkadaşlar klavyemde bi anda tuşlarda yenileme sorunu başladı. yani şöyle söyleyeyim herhangi bir tuşa basılı tuttuğumda arada milisaniyelik beklemeler yapıyor.. mesela w ile yürümeye çalışıncna bekleye bekleeyee yürüyor vs. İnterneette fn+q yapın düzelir demişler. fakat fn tuşum yok ekraan klvyyesinden denedim değişiklik olmadı yaardım bekliyorum
Evet arkadaşlar w10 kurulu bilgisayarım var bunu windows7 ye geçirmek istiyorum. Fakat bunu yaparken Harddiskini komple bicimlendirmem mümkün degil 2ye bölük bir şekilde zaten harddiskim. D ye dokunmadan bunu yapabilir miyim?

Bir 2. sorum Casper tw9 bilgisayarım var bu bilgisayara ssd takmak istiyorum.https://www.yukko.com/adata-120gb-su650-3d-nand-25-sata-30-ssd-disk-asu650ss-120gt-c-v-50062388 böyle bir ürün buldum uygun gibi. Bunu cd-rom yerine takmak istiyorum bunun yanında ekstra apart mı almam gerekiyor?Bir de sanırım onların mm değerleri varmıs benim pcye uygun olanı nasıl anlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum iyi günler
Arkadaslar merhaba.

Pc acilirken kendi kendine direkotomatik onarima basliyor fakat hata veriyor
[simage]
[/simage]

Boyle bir hata verip tekrar baslayip siyah ekranda kaliyor ve sadece mouse imleci geliyor.

Format usb si ile format atmaya calisiyorum. Boot menusunden usb yi en uste aliyorum fakat hic usbyi umursamadan yine yukarida anlattigim asamalari tekrarlayip o siyah ekrana geliyor. Icinden cikamadim yardimci olabilirseniz cok minnete gecer valla.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 308
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.462 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 99 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.