Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.678
Cevap
539
Favori
1.184.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nurus iyi zam yaptı ürünlerine. Amazonda tulya ucuzlamıs, ben de sipariş vereceğim eğer hoşuma gitmezse iade ederim. Koltuk işi ayakkabı gibi herkese göre farklılık gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 16 Kasım 2021; 12:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondaki 2200'lük mou dyna, pro değil yanlıs yazılmıs

• Akracing ProX almıştım 11'inde, yeni geldi, kurdum. Gerçekten rahat. Malzeme kaliteside iyi. Uzun ömürlü olacak gibi duruyor.

Tek sorun kumaşı biraz ısıtıyor gibi. Bu kış ayında bir sorun yaratmıyor ama yazın bana ne tecrübe yaşatacak bilmiyorum.

Soruları yanıtlayabilirim.Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• Bugün Nurus mağazasına gidip Mou ve Tulya'yı denedim Tulya bana daha rahat geldi aralarında kumaş ve malzeme kalitesi farkı yok ama beyaz kabuk kalite algısını çok yükseltiyor Tulya'da beyaz seçeneği olsa mutlaka onu tercih ederdim.

Tulya'nın süngeri Mou ya göre daha kalın ve daha yumuşak ancak yumuşak diye zemini hissetmedim tabi kilo ve oturma süresi arttıkça bu durum tersine dönebilir.

Tulya'da sırt kilitleme var Mou da yok Mou da sırt yaslanma sertliği ayarlama var ister yaslanır yaslanmaz geriye isterseniz baya zorladığınızda geriye gidiyor.Bence kilitleme daha kullanışlı özellikle oyuncu koltuğu yerine düşünenler için çünkü Mou ofis koltuğu çalışma mantığı gereği siz yaslanmadıkça sizi hep dik oturmaya zorluyor.

Tulyada bel desteği ve kafalık var Mou'nun ise sırtı yukarı aşağı hareket ediyor ilk başta hareketli sırt daha mantıklı gelmişti Mou'nun sırt kısmı daha eğimli bel desteği olmadığından yukarı aşağı hareket ettirerek belime göre ayarlarım diye düşünmüştüm ama Tulya bu konuda kesinlike bana daha rahat geldi.

Tabi ki bu ürünleri denemeden almamak en iyisi çünkü denemeden alsam beyaz Mou almak istiyordum.Sonuçta Tulya da karar kıldım.Me Too da denedim ama almayacağım için çok detaylı incelemedim ancak kısa deneyimde Tulya Me Too ya daha yakın bir konfor ve rahatlık sundu bana.

Çok uzun deneme imkanım yoktu mağazanın kapanma vaktine ancak yetişebildim sağolsun görevli arkadaş kırmadı bekledi beni ayrıca sıkılmadan sorularıma cevap verdi.Kısa incelememin ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmasını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 16 Kasım 2021; 21:24:14 >

• scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler değerlendirme için, bende Tulya da karar kılmıştım senin değerlendirmen de bunu pekiştirmiş oldu.

Bu arada Amazon dan almayı düşünen varsa 31 ocak 2022 ye kadar iade şansınız var, haberiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Eşim aile hekimi. Günün büyük bir kısmını işyerinde geçiriyor. Rahat bir koltuğa ihtiyacımız var. Bütçe 2-3bin TL. Önerilerinizi bekliyorum.

• scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Oturma yeri ince gibi duruyor oyuk gibi de duruyor. 2.250 liraya değer mi acaba düşündürüyor. Başka alternatif ne alınabilir bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tulya şuanda f/p olarak nurustaki en iyi ürünlerden birisi . D-chair üretimi bittikten sonra en makul seçenek . Tek dezavantaj kilolu arkadaşlar için oturak kısmı sınırda denilebilir .

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Bu xdrive'ın koltuklar genelde iyi gibi diyorlar ama bizim forumda çok tutulmuyor galiba. Bende günde 7 8 saat iş icabı zaman geçiriyorum aldım mı 5-10 sene gitsin istiyorum ama işte 2Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• J.sins kullanıcısına yanıt

Ofis koltuklarının çoğu böyle breeze ve me too ya da baktım onların süngerleri de çok kalın değil.Eğer kilo fazla ise yüksek dansite kalın süngerli koltuklara bakmak lazım ama Nurus 120 kg a kadar kullanılabilir yazmış ürünlere demek ki güveniyor ürünlere.

• Basteryus kullanıcısına yanıt

Hocam satıcı nurus oldugu için amazonla iletişime geçip nurusa sordurttum 14 gün koşulsuz iade olduğunu söylediler.

ben 2 ay önce nurusa gidip mou, mee to ve tulya denemiştim. Mou zaten kardeşimde olduğu için bildiğim bir koltuktu ama bence bana göre küçük kalıyor (1.82cm- 85kg). Mee to müthiş ötesi bir koltuk ancak parası çok fazla, parası olan düşünmesin...

Nedense Tulyayı pek hatırlamıyorum. Tek hatırladığım boyunluğunun gereksiz olduğuydu çünkü çok fazla gerideydi. Ancak kendini geriye yaslarsan boyunluk işe yarıyordu ki pek ergonomik olduğunu söyleyemem. Tabii uzun saatler oturmada boyunluk da aranabilir.

Şuan IKEA Renberget kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Cüsseme göre çok ufak ve ergonomik değil. Bir sene önce 450 TL'ye almıştım sanırım. Nurusta çok pahalı olduğu için almaktan vazgeçmiştim ama Tulya'yı 2250'ye görünce dayanamadım satın aldım. Hem ciddi indirim yaptılar hem de bu fiyata alınabilecek aynı kalitede başka koltuk kesinlikle yok. Aynı fiyata 10 tane koltuk denedim alayı iğrençti.

Aldığımız model dyna değil de pro olsaydı çok iyi olurdu. Pro'da sırt yaslanma sertliğini ayarlayabiliyoruz ancak bizim aldıgımız modelde bu maalesef yok...

Durdurulamayan Dolar/TL karşısında ürünlere ciddi zam geleceğini düşünüyorum. Eğer aklınızda ofis koltuğu almak varsa bence Tulya'yı bu fiyata değerlendirin. Ürün geldiğinde burada bir inceleme yaparım.

Sırada masa almak var. 1500 TL'ye kadar yüksekliği ayarlanabilen masa önerisi olan varsa öneri alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 17 Kasım 2021; 22:50:1 >

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Tulya da sadece kafalik farkına 250 mı alıyor yoksa başka farkı var mı? Değerlendirmenizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Edit: Decofis Lumbar ve Arvo bu iki modeli var fena değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 18 Kasım 2021; 1:53:38 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim heves kaçıracak bir durum yok memnun kalmazsam zaten iade ederim.Önceki mesajınızda hem tulya hem de mou'nun malzeme kalitesi çok kötü demiştiniz ama ben en pahalı koltukları olan mee too ile mekanizma dışında bir fark göremedim aynı iskelet aynı kumaş aynı dökme sünger.Rahatlık ve ergonomi tabi ki farklıdır birde yerine ne aldınız merak ettim sizo tatmin eden koltuk ne oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 18 Kasım 2021; 11:14:11 >
    Uzatılmış iade üçüncü taraf satıcılar tarafından satılan ve gönderilen ürünler için geçerlidir yazıyor ama bilemedim.

Boyunluk dediğiniz gibi normal otururken değilde geri yaslanırken işe yarayacaktır.

Bende sipariş verdim zaten, yakında yine zam gelir muhtemelen, şimdi almazsam daha da alamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka Fark yok hocam. Boyunluk çok işlevsizdi hatırladığım kadarıyla. Ben de gaza gelip boyunluklu aldım ama 250 TL'ye değeceğini düşünmüyorum, umarım yanılırım. 3 gün oldu kargoya vermediler. Kargoya verseler deneyimleriz.

• arvo alanlardan ses çıkmıyor hiç. noldu geldi mi sandalyeler? memnun kaldınız mı?

benimkisine gelirsek, teslim edildi ama bir parçası sıkıntılıydı. iletişme geçtim decofis ile, gönderin halledelim dediler. o yüzden net birşey söyleyemiyorum ama ilk gözlem fena değil gibi.

decofis'in genel olarak iletişimi yaklaşımı falan hoşuma gitti bu arada. ülkede düzgün iletişim kuran birileri görünce şaşırıyorum artıkBilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

Çok beklemişler muhtemelen haftaya kalır kargo. Kendi sitesinden daha düşük neden satarlar anlamadım gerçi bana hep pahalı gelmiştir bu koltuklar yani maliyeti nedir ki bu paralara satılıyor tanıdık bulsak da sorsak kaça maal ediliyor.

• Decofis Arvo güzel duruyor al benisi var. 1.500 edermi yada daha düşermi acaba beklemek lazım haftaya Cuma gününü.

• Decofis arvo geldi. Oturma yeri rahat, ayakları metal, genel olarak kaliteli duruyor. Sadece ileri-geri yatırma kısmı biraz sıkıntı. Ben genel olarak memnunum bakalım zamanla nasıl olacak.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara almıştınız?

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.