1060a almıştım hocam trendyoldan. Buradan bayağı alan oldu bu fiyattan. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (441. sayfa)

-
-
Anladım çok iyi denk gelmiş. Yine o fiyatları görmez diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
700-800 Tl bandında iş görecek bir şey arıyorum bilgisayar için öneri var mı acaba
-
Son karar anındayım.
Bu mu yoksa bu fiyatlara yakın kumaş bir oyuncu koltuğu mu? Gerçi bu fiyatlarda kumaş oyuncu koltuğu çok sınırlı.
Bu gece karar verip alıyorumç Malesef daha iyi fiyatlara düşmüştü bu Bürotime'in koltuğu ama o zaman alamamıştım.
-
ofisel
Alpha Fab1 Kumaş Oyuncu Koltuğu Grihttps://ofisel.com/ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu/30413-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu-gri.html775Tlden satıyorlardı hocam dün. acıkcası bilgim yok ürünle alakalı ancak bütcem buna uygun diye alacaktım fiyat yükselmiş ben de alamıyorum suan belki sizin için makuldür bir inceleyin isterseniz
-
Nurus Tulya siparişim teslim edildi. Kurdum ve denedim ama maalesef memnun kalmadım. İade edeceğim.
1) Koltuğa oturduğunuzda koltukta öne doğru eğiklik hissediyorsunuz
2) Arkası yatmıyor.
3) Malzemesi iyi ama efsane bir kalite göremedim.
Şirketimin ofiste kullandığı Casella koltukların iletişime geçtim. Casella Tekno diye bir modelmiş kullandığım koltuk. 1750 tl civarına gelecek, sanırım onu alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 19 Kasım 2021; 22:6:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seduna Thunder Pro dışında pek bir alternatif de yok. Biraz bakının ama o fiyata herhalde en çok satılan ürün bu.
-
Bel desteği olmaması kötüymüş. Malesef elemek zorunda kaldım. Şimdi baktım 2-3 güne yine indirimler olacakmış, az daha beklemeye karar verdim.
-
Arkası yatmıyor derken nasıl yatmıyor arkaya doğru 23 derece yatıyor ve 4 yada 5 noktada kilitlenebiliyor tam sayısından emin değilim siz başka bir durumdan mı bahsettiniz arkası yatmıyor derken acaba ?Benim de bugün teslim edildi malzeme kalitesi eğer siyah değil beyaz kabuk olsaydı çok daha yüksek görünüyor ama haklısınız evet çok üst düzey değil me too ya da diğer modellerde de farklı değil ama emin olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ofiste çalışanlar için uygun fiyatlı koltuk-sandalye arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
On günü geçti ama horoz hala getirecek
Tamam uzaklardayız da bu kadar da gecikmemeli
Bürotime cozy almıştım hbden.
Gelince foto bilgi paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 20 Kasım 2021; 11:45:30 >
Hocam koltuktan öne düşüyormuş hissi yaşadınız mı sizde? Bunu söyleyen iki kişi gördüm şuan. Benimki daha gelmedi, Nurus kendisi teslim edecekmiş günlerdir bekliyorum...
-
Ayarlarını yaptıktan sonra öyle bir his yaşamadım ama şöyle bir durum var üzerinizdeki kıyafetin kumaşı koltuk kumaşından kayan bir yapıdaysa evet öyle bir his yaratıyor ama ben kendime göre ayarladıktan sonra bir rahatsızlık hissetmedim.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanmanız dileğiyle. Bana da bir an önce teslimatı gerçekleştirirler de umarım deneme şansı bulurum...
-
Size de hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız içinize siner güzel günlerde kullanırsınız benim kullanım amacım çalışma koltuğu olarak kullanmak olmadığından beni gayet tatmin etti ben oyuncu koltuğu yerine belli standartları karşılasın diye düşünerek tercih ettim kısa süreli denememde gayet memnunum.
Çok uzun süre oturuyorum bazen pc başında belim ve sırtım ağrıyordu uzun testten sonra memnun kalmazsam iade ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 20 Kasım 2021; 22:8:32 >
-
-
Çok pardon, haklısınız evet sırt kısmının eğimi ayarlanabiliyormuş 😊
Yarın şans daha verip alıcı gözüyle bir daha inceleyeyim Tulya’yı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlarım merhaba... kurgu işi yapıyorum sürekli pc başındayım ancak belim omzum çoook ağrıyor.
bütçem 700-800tl.. ne önerirsiniz acaba?
oyuncu koltuklarının çok terlettiği yazılmış bilemedim ::(
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X