Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.676
Cevap
539
Favori
1.184.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tulya alacak olanlar Nurus sitesinden pro support mekanizma ile alabilirler 2650 tl ama hem kilitleme hem sertlik ayarı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan Sarı kullanıcısına yanıt

Bürotime alınası gibi, bel desteği yokmuş ama o sizin için önemliyse diğerlerine bakın.

Lumbar Plus'un oturma kısmının ince olduğu yazılmıştı forumda.

• Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Ben de aldım alacağım F/P olarak hangisini önerirsiniz acaba?

• Decofis'lerde ek %15 kasa indirimi var ama bana oturma kısımlar hiç iyi gelmedi, fotoğraflarda bile ince duruyorlar. Yine de indirimler şu tarz modelleri 600 civarına düşüyor.

ile

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
  • Evet hepsiburada indirime girmiş 2 ürün arasında kaldım.

Bürosit comfy ve decofis lumbar plus?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende aşağıdakini sipariş verdim biraz önce

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Bu koltuk hakkında çok az yorum vardı. Decofis Lumbar plus'tan memun kalmadığım için sizin yorumunuza güvenerek dün akşam sipariş etmiştim. Az önce tesadüfen ürünün trendyol sayfasına baktım ve güncellediğiniz yorumu gördüm. Ürün kargoya verilmeden siparişi iptal edebildim. İadeyle uğraşmak cidden çok sıkıcı olurdu. Konuda ayrıca haber verdiğiniz için teşekkürler.

Bu arada iki hafta önce aldığım Decofis Lumbar plus'da korktuğum başıma geldi. Sırtı geriye yatırınca diğer odadakileri uykuda rahatsız edebilecek seviyede ses çıkarıyor. Sırt mekanizmasını hafif yatırıp kilitlemiştim ondan mı yapıyor diye düşündüm, serbest bıraktım ama nafile. Montaj hatası yaptığımı zannetmiyorum youtube'daki montaj videosunu izleyerek yaptım. Tasarım hatası olmalı. Tek beklentim ses yapmamasıydı ama onu bile karşılamadı. Hiç memnun kalmadım. Şu an ekstra %15 indirim var (1.266,42TL) ama tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• JagerBomb kullanıcısına yanıt

Peki önerdiğiniz koltuk var mı hocam?

• SAOKING kullanıcısına yanıt
    Malesef. Ben de arayış içindeyim. Bu gece başka bir koltuk alırsam konuda izlenimlerimi paylaşırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JagerBomb kullanıcısına yanıt

%15 ile bir fırsat arayışımdayım ben de hepsiburada'da. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• Kimse de şu bürotime comfy yok mu? Ürün hakkında nerdeyse hiç bir bilgi kullanan tavsiye yok.

• SAOKING kullanıcısına yanıt
    Son 1 saat diyorsu hocam indirimin bitmesine bilgine.

• Lumbar ile Arvo arasın da fark ne acaba?

• Ben de Decofis Arvo aldım 1.125 lira fiyatına göre gayet iyi umarım pişman olmam.

• Serkan Sarı kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi baktım da oturak ve sırt kısmı ince ya, o kadar para veriyorsun korkarak oturursun buna özellikle 90kg+

Birde her yeri plastik, bunun maliyeti ne ki bu paraya satıyorlar ah ahh, diyorum size bu işte çok ballı para var o yüzden deli gibi her gün yeni firma görüyoruz bu alanda.

https://productimages.hepsiburada.net/s/94/1500/110000036768526.jpg

https://productimages.hepsiburada.net/s/94/1500/110000036768527.jpg

Daha önce 7-8 yıl malını kullandığım Adore oyuncu koltuğu çıkartmış yada ben yeni görüyorum.

https://www.hepsiburada.com/adore-gaming-master-pro-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kirmizi-p-HBV00000WQ7SA

2300₺

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/10507616/utespelare-oyuncu-sandalyesi.aspx

1200₺

şuna şans verecektim iyi değil falan diye mesaj atmışlardı ama başka da yok arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Kasım 2021; 0:13:56 >

• J.sins kullanıcısına yanıt

Lumbar'da minder ileri geri oynuyor fakat ince ve totoyu biraz rahatsız ediyor.

Arvo'nun minder daha kalın ama sabit. Lumbar biraz daha fonksiyonel, Arvo biraz daha sağlam bir iskelet. Genelde yorumlar böyle.

İkisi de Çin'den ithal edilip, üstüne Decofis logosu basılan ürünler. Kimi iyi kimi kötü çıkabilir ama Decofis genelde müşteri odaklı tutumlu gibi görünüyor. MH'ne ulaşıldığında hızlıca çözüm bulduklarını pek çok üye söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 24 Kasım 2021; 0:57:12 >
  • Sepette %15 ekstra bitmeden decofis lumbar plus a karar verdim. Banka bonusu vs ile 1.150₺ civarına geldi.

Umarım memnun kalırım. Detayları paylaşırım.

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Bende decofis lumbar plus aldım hocam hayırlı olsun umarım memnun kalırız.
    Firma için ilgili ürünleri güzel diyorlar bakalım.

• mert341903 M kullanıcısına yanıt
    Sanki hepsi tıpkısının aynısı gibi sizede öyle gelmiyor mu? Çok minik görsel değişikler var

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Bel ağrısı mevcut hocam decofisi tercih ettim bel destekli diye bakalım memnun kalacakmıyım.

• 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.