Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KULLANIRKEN TAKINTILARINIZ NELERDİR? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: guenen

test

test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 23:47:44 >
  • sağ tuş+yenile bendede var

ama bi gıcık olay varki

off pcyi parçalamak istiyorum

oyun oynarken yada bişeyle uğraşınca

sağ alltta bilgisayarınız risk altında oaiblir yazıyısı

parçalamk istiyorum pcyi

heleki cs yaparken online da orda bi çıkıyo ses gidiyo kafam bozuluyoo offffff

bu nasıl kalkacak format dışında kafayı sıyıracam beeee

• quote:

Orjinalden alıntı: zikzak

Masaüstündeki simgeleri kullanarak bir programı veya bir belgeyi açtıktan sonra simgenin seçili kalmaması için mutlaka masaüstünde boş bir yere tıklarım. Ama sanırım bunu pek çok kişi yapıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: nestor

1)Eğer winampı kullanıp müzik dinleyeceksem,kesinlikle winamp simge durumunda iken soldan birinci buton olmalıdır. Yok daha önce sayfa açıp, sonra winampı açmışsam kazayla, diğer sayfalara kapatır, yine en başa winampı koyarım.

2)Bilgisayarı açtıktan sonra ki ilk işim, düzgün olmasına rağmen, istisnasız her defa monitörü yeniden şöööyle sağa sola oynatarak ayarlamazsam rahat edemem. Arabayı bindiğimde dikiz aynasını ayarlama alışkanlığı gibi bi şey heralde bu da...... Takıntı işte kardeş.....

quote:

systemtraydeki birçok simgeyi kaldırırım. kalabalık ediyo gibi geliyo

quote:

Bilgisayar açıldığında masaüstünde sağ tuşa basmak, açılan pencereyi kapatmak.

quote:

makinanın Hızlı acılması sart MSconfig den genelde programları temizlerim

Şimdilik bu kadar

• sürekli sayfayı yenile yapıorum alıskanlık iştee
  • Windows kurulumundan hemen sonra;
    -"Benzer görev çubuğu öğelerini grupla" 'nın yanındaki tik işretini kaldırırım
    -"Etkin olmayan simgeleri gizle" 'nin yanındaki tik işaretini kaldırırım
    -"Yeni yüklenen programlar vurgulansın" 'ın yanındaki tik işaretini kaldırırım
    -"En son açtığım belgeleri listele" 'nin yanındaki tik işaretini kaldırırım
    -"Bilgisayarım'da denetim masasını göster" 'in yanına tik atarım

Forum yada herhangi bir word dosyası olsun, okumakta olduğum yazıyı mouseun sol tuşuna basılı tutup sürürkleyerek, yazı seçili halde okurum herzaman.
  • Yonja
  • flash banner'lara sağ tuş / zoom in yapmassam rahat edemiyorum her gördüğüm sitede
    harbi fena takıntı başıma bela oldu
  • Bilgisayarı açtıktan sonra, mutfağa gider, varsa çerez meyva suyu veya çay alırım, bunlar klavyenin sağında ve solunda bulunur , masa üstüne yeni ikon eklendiğinde sağ tık + ada göre yerleştir yaparım, yani yeni ikon harf sırasını bozarak çıkıntı yapmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

tek takıntım bu konuda inetnete giriyorsam www.****.com açık olmalıdır mutlaka.. birde ortalama 2-3 saatte bir canım çay içmek istiyor ama sadece pc başındayken...

www.****.com

ne yazıyo acaba merak ettim
  • 1.)pc başındaysam çayım eksik olmaz.en az 7-8 bardak içerim.
    2.)masaustundeyken 5-6 saniye F5 tuşuna basılı tutarım.
    3.)winamp başlangıc ogelerinden olur.playlistin basında t-rap parcaları bulunur.
    playlist yabancı rap parcalarıyla son bulur.ilk şarkı her zaman sago'dandır.
    4.)hergun 3-4 kere virus, trojan taraması yaparım.ustelik tek programla
    yetinmem en az 2 program kullanırım.
    5.)her taktıgım cd'yi 3 tane farklı programla virus taramasından geciririm.
    6.)dk bası oyun icin cd tak olayıyla urasmam.sanal cd-rom programı olarak
    virtual cd-rom u kullanırım.mesela 10 tane fln sanal cd war pc'mde.
    7.)silmek icin shift-del i kullanırım.
    8.)yapışkan tuşlara kıl oldugumdan sağ shiftle pek alakam olmaz.oyun icabı sağ shift
    isteniyorsa bunu sol shift e ayarlarım.mesela; vice city de depar tuşu olarak.
    9.)eger oyunun oynadıgım bolumunu gecemessem ugrasmam, diger oyuna gecerim.
    10.)veeee son olarak forumlarda genellikle cok fazla smiley kullanırım.
    ne demek istedigimi sanırım anladınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 16 Ağustos 2007; 18:57:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

tek takıntım bu konuda inetnete giriyorsam www.****.com açık olmalıdır mutlaka.. birde ortalama 2-3 saatte bir canım çay içmek istiyor ama sadece pc başındayken...

www.****.com

ne yazıyo acaba merak ettim

ben 88+1 diye tahmin ediyorum
  • bir çok takıntım var ama en belirgini ve evdeki herkesi rahatsız edeni:bilgsayarı formatladıktan sonra masastüne herşey diye bi dosya açarım ve 1ayda orası yaklaşık 15-20gb dolar ve her formattan önce sadece o dosyayı yedeklerim sırf o yedeklere özel cd kutusu aldım.ve o dosyaya kimsenin girmesine izin vermem

tabi çoğu kişide olan yenile,mouse ile ritm tutma,oyundayken her boş anda alt + tab yapma bendede var

• quote:

Orjinalden alıntı: zikzak

Masaüstündeki simgeleri kullanarak bir programı veya bir belgeyi açtıktan sonra simgenin seçili kalmaması için mutlaka masaüstünde boş bir yere tıklarım. Ama sanırım bunu pek çok kişi yapıyor...

Bu bendede var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

devamlı sağtuş + yenile yaparım niye bende bilmiyom

Bende devamlı yapıyom bunu yaa. Bi kere pc açıldığında 3 kere yenilicemm. yoksa olmuyo. diğer yenilemelerimde 3 den aşağı olmuyo. Deliyiz.biz.gif
  • Monitörde parmak lekesi görmek beni sinir eder. Evvela monitörün temiz olması lazım. Bide hızlı başlatta ilk masaüstü göster simgesi, ie,flash,dreamveawer, moonstar simgeleri hep aynı dizili olmalıdır.
  • +1

SAY SAY BİTMEZ..

+1

Ama oyunlarda ve yazı yazarken en çok caps lock tuşunu açıp kapatırım. Sonra tıklamalar , yenielemeler fln.. ooo
  • yenile
    en solda winamp
    capslock kapalı yoksa
    kola içerim hep
    ekran hafif sağ kırık olmalı
    bass açık olmalı klavyeyi çapraz tutarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

quote:

Orjinalden alıntı: insan suratlı balık

Kimin bilgisayarın başına otorursam oturayım ilkönce çöp kutusunu boşaltırım, artık içinde ne varsa gider

+1

Web sayfasında bişeyler okurken mouse ile devamlı yazıları seçerim

+1

EDİT: KLAVYE BENDEDE ÇAPRAZ ELİMDE KOLA EH BAĞIMLIYIZ YA CAPS LOCK İŞİ AYNI! AYAKLARIMI UZATIRIM OHH. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 16 Ağustos 2007; 20:18:24 >

• Sağ tuş yinele çok vardı yawaş yawaş bırakıyorum.
  • Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile Yenile yaparım bide geri dönüşüm kutusu daima boş kalır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.