Merhaba, kardeşim akademisyen ve bilgisayar almamız gerekiyor. Haliyle Word, Excel gibi programları sıklıkla kullanıyor ve yoğun okuma yapıyor. Bu nedenle cam ve görüntü kalitesi iyi ve bataryası dayanıklı bir bilgisayar arıyorum. Bütçem maks. 20 bin. Apple istiyorum aslında ama bu fiyata Mac varmı bilmiyorum. Model tavsiyelerinize açığım. |
Sıradan kullanım için laptop tavsiyesi
-
-
Ekran boyutu önemli mi? Mobilite bakımından. Fredos mu işletim sistemli mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 26 Nisan 2023; 14:55:14 > -
Hocam şöyle söyleyeyim; sürekli okula götürmek zorunda olduğundan ağır gaming laptoplardansa daha kompakt ve şık tasarımlılar iyi olur. Dediğim gibi GPU dan ziyade tasarım ve bataryaya önem veriyorum şu an. O nedenle Mac örneği verdim.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 26 Nisan 2023; 16:11:2 >
-
Tam olarak bu tarz modellerden bahsetmiştim hocam, teşekkürler. Kaydettim değerlendiricem çok sağ olun
-
Ben sana Hp Elitbook 630 g9 modeli 3. sıradakini tavsiye ederim. Ram ve ssd yeterli, ethernet var. Küçük cihazlara sonradan upgrade sıkıntı olabilir. Ram ve ssd yi en baştan yüksek almak tavsiye edilir. Bende elitbook 820 g4 var boyut ve performans iyi. Taşıması kolay hatta sim kart girişi bile var düşün yani. Küçük sırt çantasına at götür.
Kılavuzu bu linkte detaylara bakabilirsin.
https://support.hp.com/ie-en/product/hp-elitebook-630-13-inch-g9-notebook-pc/2101053617/manuals
Amaçım akıl vermek değil hangisi sana hitap ediyorsa ve hoşuna gittiyse onu al.
-
Ben de beğendim zaten hocam, bütçeyi oturtabilirsem sipariş ederim tekrardan teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X