Uzun zamandır hayalini kurduğum şeyi gerçekleştirmeye çok yaklaştım: yeni bir kafe açıyorum! 😊 Ancak işin içine girdikçe karar vermem gereken o kadar çok detay olduğunu fark ettim ki… Açıkçası biraz kararsız kaldığım noktalar var. Mekânın dekorasyonundan menüye, kafe konseptinden kullanılacak müziklere kadar her şeyin birbiriyle uyumlu olmasını istiyorum. Ama en zorlandığım kısım kesinlikle mobilya seçimi. Hangi sandalye ve masa daha uygun olur? Kafemin iç mekânı küçük ama ferah bir atmosfer yaratmak istiyorum. Ahşap mı yoksa metal sandalyeler mi daha uygun olur, bilmiyorum. Dış mekânda ise dayanıklılık önemli, çünkü hava şartları zamanla mobilyaları yıpratabiliyor.
Deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum Siz de kafe veya restoran işletiyorsanız mutlaka bu süreçten geçmişsinizdir. Sizce;
Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi gerçekten duymak isterim. İşletmecilik konusunda tecrübeli olanların fikirleri benim için çok değerli. Abka Furniture ile tanıştım! Bu süreçte farklı markaları araştırırken Abka Furniture ile tanıştım. Kafe ve restoran mobilyaları konusunda uzmanlar ve özellikle toptan sandalye ve masa çözümleriyle dikkat çekiyorlar. Ürün çeşitliliği, dayanıklılık ve tasarım açısından oldukça etkileyici. Eğer sizin de kafe veya restoranınız varsa ve mobilya arayışındaysanız Abka Furniture’a mutlaka göz atın. Belki sizin de aradığınız çözümleri orada bulabilirsiniz! |
Bildirim