Şimdi Ara

Bilgisayar Giderek Bozuluyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Bi Bilgisayar Vardı format atılmıyodu format atarken hard dısketı gormuyordu başka bı pce taktım orada goruyordu bende dedım herhalde takılı olan bazı tv kartı usb kartı falan çakışıyordur çıkarttım sonra format atmayı denedık olmadı kartları tekrar yerıne taktım busefer ekrana goruntu gelmedı sızce bunun sebebı anakartmı ?

• Arkadaşım ilk önce BIOS'u jumperla sıfırlayın, sonra parçaları bir bir takın

BIOS'u sıfırlarken parçaları çıkartın. Parça dediğim kartlar falan, fazla ne varsa yani. Formattan sonra hepsini geri takın. Eğer olmadı BIOS güncelleyin.

Saygılarımla...!
  • Format ekranına girmeden bıosdan bak bakalım bilgisayar hdd yi tanıyor mu?Tanımıyorsa elle tanıtmaya çalış ayrıca bağlantılarınıda gözden geçir.Ekran kartı dışındaki diğer genişletme kartlarını çıkarınca ekrana görüntü gelmemesi ilginç belki anakartda sorun olabilir sen bir daha parçaları takarak bilgisayarı açmaya çalış şahsen bu konuda bişey diyemem...Kolay gelsin
  • Diskinizin jumper ayarlarını ve ide kablosunu kontrol ediniz..Bios ayarlarını default edip deneyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.