Bildirim
Bilgisayar kendi kendine kapanıyor(sanırım ısınma)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci ısısı normal fakat ekran kartı ısısı yüksek ekran kartı pasif soğutmalı değilse fanını kontrol et pasif ise mümkünse kasaya fan ekle kolay gelsin. _____________________________ -
ekran kartı sıcaklığı yüksek seviyede... bu yüzden reset atıyodur büyük ihtimalle... ekran kartında fan yoksa ona uygun bi fan alarak soğutmalısın... eğer fan varsa eski fanı çıkar ve daha iyi soğutma işlemi yapan bi fan tak.. _____________________________ -
İşlemcinin Isısı Normal Ama Ekran Kartı Fazla Isınmış O Yüzden Ekran Kartına Yeni Bi Fan Tak Soğumasını Sağla Bence
_____________________________ -
ekran kartınızın ısısı yüksek o yüzden kaynaklanıyor bu problem..ekran kartınıza uygun bi fan secimi yaparak bu sorundan kurtulabilirsiniz..... _____________________________ -
kartı ısısı yüksek ekran kartı pasif soğutmalı değilse fanını kontrol et pasif ise mümkünse kasaya fan ekle kolay gelsin _____________________________ -
Dün akşam ekran kartının macununu yeniledim şu anda bir problem kalmadı.Oyundayken bu değerleri görüyorum şu anda
Ama işlemci oyundayken 75 e falan çıkıyor. Dayanabilir mi bu sıcaklığa işlemci?
arkadaşım oyun oynarken 80 ni bile görmesi normaldir ama 100 gelrse zarar verebilir senin bana göre normal işlemci ısın..... _____________________________ -
için rahat değilse fanını değiştirmeyi dene _____________________________ -
cpu ya termal macun sürmeyi dene :))) ısınması engeller _____________________________ -
Ekran kartının 77 derecelerde olması normaldir.Bunun üstü zarar verir. _____________________________ -
ekran kartına uygun kaliteli bir fan alırsan bu sorundan kurtulabilirsin.
ekran kartın ısısı yüksek işlemci normal ısıda yeni bir fan takabilirsin _____________________________ -
İşlemci ısısı normal fakat ekran kartı ısısı yüksek ekran kartı pasif soğutmalı değilse fanını kontrol et pasif ise mümkünse kasaya fan ekle kolay gelsin. _____________________________ -
önce kasanın içini güzelce temizle.
ekran kartının ısısı yüksek. ekran kartı pasif soğutmalı değilse fanını kontrol et pasif ise mümkünse kasaya fan ekle kolay gelsin._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Everest ten ısı değerlerine baktım bir hayli yüksek.
Sizce ne yapmalıyım? 
Hızlı