Şimdi Ara

Bi insan niye airpods satın alır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
44.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cevap veriyorum : muzik dinlemek icin
  • Bilemiyorum Altan bilemiyorum..

    Bildiğim bir şey varsa o da Marshall'ın "homoeconomicus" kuramının artık çöktüğüdür.
  • Sözde zenginler linçe gelmiş
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Düzelttim hocam yazarken dikkat etmemişim :)
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz.

    Bende oyuncu kulaklıklarına 2-3k para veriyorum.Halbu ki o ses kalitesini 500 liralık kulaklıkta'da alırsın ama fiyat yüksek olunca illa ki bi özelliği daha iyidir diyorum malzeme dayanıklılık vs
  • Adamın bütçesi vardır alır, canı ister alır, hava atmak ister alır. Bu sorular cidden gündelik hayatınızda bu denli kafanızı kurcalıyorsa bence bi kendinize dönüp bakın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılların bluetooth kulaklığını tasarımını değiştirip airpods diye kaktırma başarısı.
    kalitesizinde 50 centlik malzeme kullanıyorlar kaliteli aiprodsta 1 dolarlık tüm fark bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 5 Aralık 2019; 14:18:59 >
  • Bize ne arkadaşım parası vardır alıyordur iphone ile olan stabilitesinden memnundur alıyordur apple ürünlerini seviyordur alıyordur bin türlü sebeple alıyordur. Daha insanların kulağına taktiğı 2 plastik parçasına tahammül edemiyoruz üşenmeden bi de konu açıyoruz gelişmekten bilmem neden bahsediyoruz!?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Broon

    Bu mesaj silindi.
    evet vercek tabi. boşa giden her paranın hesabı verilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Sen kendi paranın hesabını sor başkasınınkinin değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ltrg

    Bu mesaj silindi.
    Elma görünümlü cihaz almak için içinde ne kullanıldığı belli olmayan bir ürüne 55 TL vermeyi kendinizi uygun görmüşsünüz tebrik ediyorum.

    Bu yorumunuzdan şu çıkıyor elmacılarda zerre beyin yok ama aynı elmaya verecek 55 TL'lik beynim var. Güle güle kullanın.
  • Zenginin malı züğürdün çenesi yorarmış.
    Ben şahsen almam ama isteyen alsın bize ne, para onun sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş kullanmadığı ürün için b*k atmada da bizim insanımızın üzerine yok Kullanmadan etmeden neden yorum yapıyorsunuz ki, ben 2 yıldır kullanıyorum ve ürünün performansı çok iyi. Ses kalitesine çok önem veririm müzik dinlemeyi sevdiğim için. Gerek bass-tis dengesi olsun, gerek sesin doyuruculuğu olsun piyasadaki en iyi ürünlerdendir airpods. Çoğu kulaklıkta sesi fullediğinizde cızırtılar ve ses boğulması olur, ki bluetooth kulaklık olarak iphone ile mükemmel uyumu vardır. Zaten iphone kullanan birisi airpods kullanır ihtiyacı var ise. Hem siri ile hatasız çalışır. Hem telefon görüşmesinde sesi en yüksek kalitede size iletir, hem de sizin sesinizi en yalın hali ile kaliteli mikrofonu ile karşıya iletir. Airdots ile şu cihazı karşılaştırmak zaten saçmalığın danişkası. Ne kadar uzun süre kulağınıza taksanız da rahatsız etmez çünkü yapısı hem ufak ve sağlam, hem de malzemesi kalitesi. Yani şunu söyliyim, airpods'u kullanıp rahatlığına bi alışsanız diğer kulaklıkların yüzüne bakmazsınız

    Dipnot : Amerika'da adamlar 250 birime prosunu, 160 birime de normal airpods'u alıyor. Siz bu fiyatlar bizim ülkemizde bu şekilde olsa başka kulaklık alacağınızı mı düşünüyordunuz acaba. Bizim ülkemizdeki fiyat politikasına bakmanız lazım önce




  • Sporda çok işe yarıyor. Kabloyla telefonla uğraşmıyorsun. Sürekli telefonla konuşanlar var iş için onlar kullanıyor. Ayrıca sanane isteyen istediğini alır kullanır. Ben mesala kafaüstü kulaklık sevmiyorum. Hep kulak içi takıyorum oyun ve film izlerken bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi insan niye "Bi insan niye airpods satın alır?" diye konu açar ?
  • Pahalı değil. Ülkede alım gücü çok düşük. Almanya’dayım geçen Blackfriday indirimlerinden 120€ ya aldım. Ben burada euro kazanıp euro harcıyorum. 120 birim olarak düşünün. Ses kalitesi tatmin edici basslar iyi, ama özellikle fark telefon görüşmelerinde ve mobil oyun oynarken anlaşılıyor. Ne kadar sesli ortamda olursa. olayım bağırmadan sanki karşımdaki kişiyle konuşuyormuş gibi konuşuyorum ve karşı taraf beni çok iyi anlıyor. Daha önce ucuz bluetooth kulaklıklar denedim ve en büyük sorunum buydu. Oyun oynarkende sıfır gecikme var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banned.t22 -- 5 Aralık 2019; 15:1:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    Bu iki cihazın tek ortak özelliği tam kablosuz kulaklık olması sanırım. Başka hiç bir şekilde karşılaştırmam. Şu an airdots kullanıyorum ama sadece ofiste çok kısık sesle müzik dinlemek için. Telefon görüşmesi kesinlikle yapılmıyor. Benim sesim hariç her şeyi duyuyor karşı taraf. Uzun uzun müzik dinlemek istesem ses kalitesi çok düşük. Tek güzel tarafı hafif ve küçük olması sanırım. Airdots pro denemedim. Belki o daha iyi olabilir. Airpods olayına gelecek olursak bence de pahalı. Aynı fiyata daha iyi cihaz varsa onu tercih ederim elbette.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi uzanamadığı ciğere .. hesabı
  • ulan ben cok param da olsa almaya utanirim yani sanki yuzsuzluk gibi bisi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.