Şimdi Ara

Beylikdüzünden Kartal'a en kısa gidiş nasıl olabilir ? istanbullular yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beylikdüzünden Kartal'a en kısa gidiş nasıl olabilir ? istanbullular yardım

• ana duraktan bin taksime ordan kadıköye direk ordan kartal minibüsleri var..
    anlıyacağın iki iett bir dolmuş toplam 3,600 gidiş..
    hayırlı olsun..

bende beylikdüzündeyim bu arada..
    nerdesin sen?
  • Beylikdüzü/Mecidiyeköy-Mecidiyeköy/Kartal
  • bir de avcılardan deniz yoluyla gidiyormuş kadıköye . Ben fatih üni.de okuyorum kardeş beylikdüzünden gideceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Comet

Beylikdüzü/Mecidiyeköy-Mecidiyeköy/Kartal

evet o da olur ama mecidiyeköye gitmesi 3 saati bulur bu havada ..taksime temden gidiyor daha iyi..
  • Beylikdüzü-Bakırköy\ Bakırköy-KAdıköy veya Bostancı oradan da kartal.
  • ya öyle de her zman çalışmıyormuş deniz otobüsleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FATİH UNİ de isen e-60 var alkentin ordan geçer. temden mecidiyeköye gider. ordanda kartal yaparsın..
  • hocam beylikdüzünden şirinevlere(bakırköy arabası 76 olması gerek) git,oradan cevizlibağa giden herhangi bi araca bin ve cevizlibağdan 500T ye bin(cevizlibağ-tuzla arabası)
  • bende beylikdüzündenim
  • quote:

Orjinalden alıntı: turtles2

bende beylikdüzündenim

nasıl yapabilirim o zaman bakırköyden mi gideyim... ?
    Ben her zaman emiönünden deniz otobüsleriyle kadıköye ordan direk kartala giderdim am toplam 3.5 saat yol sürerdi şimdi ne kadar sürer bakırköyden ya da avcılardan deniz otobüsleriyle geçsem
  • valla ben sadece eminönüne gittim yenibosnadan metroya binersen kısa sürer heralde
  • beylikdüzü-yenibosna metro(zeytinburnu varsa daha makbul)
    metrodan eminönü... ordan vapurla kadıköy - ordanda kartl:)
  • en kolay ve hızlı cevizli bag ile gelirsin..kadiköyden bu havada minibüsle gelmek işkencedir..cevizlibaga bin(nası binebilirsin okadarı bilmiyorum) e-5 ten direk gelirsin..yada mecidiyeköye gelip kartal yerine 2 katlı pendik arabasına binebilirsin..sonra kartal devlet hastanesinde inersin..buda yine e5 ten gelecegi içn en hızlıdır..dilersen minibüsle merkeze gidebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.