FATİH UNİ de isen e-60 var alkentin ordan geçer. temden mecidiyeköye gider. ordanda kartal yaparsın..
hocam beylikdüzünden şirinevlere(bakırköy arabası 76 olması gerek) git,oradan cevizlibağa giden herhangi bi araca bin ve cevizlibağdan 500T ye bin(cevizlibağ-tuzla arabası)
bende beylikdüzündenim
quote:
Orjinalden alıntı: turtles2
bende beylikdüzündenim
nasıl yapabilirim o zaman bakırköyden mi gideyim... ? Ben her zaman emiönünden deniz otobüsleriyle kadıköye ordan direk kartala giderdim am toplam 3.5 saat yol sürerdi şimdi ne kadar sürer bakırköyden ya da avcılardan deniz otobüsleriyle geçsem
valla ben sadece eminönüne gittim yenibosnadan metroya binersen kısa sürer heralde
en kolay ve hızlı cevizli bag ile gelirsin..kadiköyden bu havada minibüsle gelmek işkencedir..cevizlibaga bin(nası binebilirsin okadarı bilmiyorum) e-5 ten direk gelirsin..yada mecidiyeköye gelip kartal yerine 2 katlı pendik arabasına binebilirsin..sonra kartal devlet hastanesinde inersin..buda yine e5 ten gelecegi içn en hızlıdır..dilersen minibüsle merkeze gidebilirsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme