Şimdi Ara

🎉 BEYLİKDÜZÜ'NE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İSTANBUL/Beylikdüzü ilçesinde TurkNet GigaFiber altyapı çalışmaları RESMEN BAŞLADI! 🚀

Merhaba DonanımHaber ailesi!

Bugün sizlerle şahane bir haberi paylaşmak için buradayım:

📍İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde TurkNet, kendi fiber altyapısını kurmaya başladı!

Evet yanlış duymadınız, GigaFiber resmen Beylikdüzü’ne ayak bastı!

✅ 1000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızları.

✅ Kota yok, taahhüt yok.

✅ Gecikme süresi düşüyor, online oyunlar ve yayınlar uçuşa geçiyor.

🛠️ İlk kazmalar vuruldu, saha ekipleri çalışmaya başladı.

Bu başlık altından gelişmeleri, fotoğrafları ve hangi mahallelere ne zaman ulaştığını birlikte takip edeceğiz.

📌Beylikdüzü İlçesi CUMHURİYET, MARMARA, ADNAN KAHVECİ ve BARIŞ Mahalleleri — site yönetimleri, apartman sakinleri

bulundukları lokasyona GigaFiber altyapısı getirilmesini istiyorlarsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Site/Bina yönetimi düzeyinde başvuru ve koordinasyon desteği sağlıyorum.

GOOGLE FORMLAR İLE BAŞVUR:

📌 Dikkat: Bu form, Beylikdüzü ilçesi sınırları içerisindeki Adnan Kahveci, Barış, Cumhuriyet, Marmara ve Kavaklı Mahallelerinde yer alan site sakinlerinden TurkNet GigaFiber Altyapı talebi toplamak amacıyla oluşturulmuştur.

📂 Toplanan bilgiler yalnızca başvuru talebinde bulunan kişiler için kullanılacak, üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşılmayacaktır.

GOOGLE FORM LİNK:  

🎉 BEYLİKDÜZÜ'NE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉google docs
    TURKNET GİGAFİBER BEYLİKDÜZÜ (SİTE) ALTYAPI BAŞVURU FORMU
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScr4eJRWXwR4wrCNyw9ZMhwt-HdeZutgrLzUqTVt4MaaVfy5g/viewform?usp=header

🎯 Adresini hemen kontrol etmek isteyenler için:

🔗

🎉 BEYLİKDÜZÜ'NE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉www.turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama

🔹 Dipnot:

Mahalle aralarındaki altyapı çalışmaları, TurkNet ile yerel yönetim arasında yapılan protokol kapsamında yürütülüyor. Bu yüzden bireysel sokaklara müdahale şansım ne yazık ki olmuyor. Ancak site ve toplu konutlar için elimden gelen desteği sağlamaya hazırım. Yardımcı olabileceğim bir konu varsa mesaj kutum her zaman açık. 🙌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 20 Haziran 2025; 2:26:53 >

• Hocam selamlar,

Ben TurkNet'in iş ortağı olan Teknofix bünyesinde çalışıyorum. Biz saha tarafında, TurkNet’in altyapı yatırımı yapmayı planladığı bölgelerde görevlendiriliyoruz. Benim pozisyonum da bu sürecin en kritik noktalarından biri: Protokolcüyüm.

Yani kabaca anlatmak gerekirse, biz hedeflenen sitelerle birebir görüşüp gerekli izinlerin alınmasını, protokollerin hazırlanıp imzalanmasını sağlıyoruz. Protokolleri hazırlayıp imzalatmak ve altyapının önünü açmak işim. Kısaca, elimde kalemle geziyorum ama o kalemle bazen Sitelerin kaderi yazılıyor diyelim. 😄

Bu imzalar olmadan planlanan sitelere altyapı gelemiyor zaten. Fiberin sitelere gelmesi için ilk düğmeyi ilikleyen ekiptenim diyebilirim 🙌

• Benim site yöneticisi protokolü imzalayıp verdi mi hocam? ayrıca verdiyse yapmam gereken başka bir şey var mı 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Merhaba Halikarnas, henüz bir dönüş yok en son aradığımda imzalayıp bana geri dönüş sağlayacaklardı.

• Burada da mesajımız bulunsun bakalım gelişmeleri takip edelim. :)

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin gaara :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadircanSalman_

Hoşgeldin gaara :)

Hoş bulduk Kadircan hocam. Geçen yöneticimizle konuştum. Keşif için iki arkadaş gelmiş bizim binaya. Güzel günler yakın gibi (mi?) ^^

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Onlardan birisi benim, hemde çok yakın :) Sizinle birlikte arkanızdaki 3 blok içinde görüşmeye başladık. Beyaz Center havada kaptı bizi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu harika haberi hep birlikte kutlamak için @TürkNetDestek bu konuya cevap yazar mı bakayim? ;)

• KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt

hocam çok ses etmeden ilk benim işi halledelim ya. 🎉 BEYLİKDÜZÜ'NE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉 🎉 BEYLİKDÜZÜ'NE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉 🎉 BEYLİKDÜZÜ'NE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉 

şaka bir yana... eski konuda da dedim zaten.

bu saatten sonra TurkNet'in "Gigafiber" altyapısının girdiği binada başka yere bakmaya gerek yok. iş bilen adam her türlü Turknete geçer.

Turknetin geçtiğimiz dönemlerde yaptığı anketlerde de Beylikdüzü baya ilk sırayı zorlamıştı diye hatırlıyorum.

baya müşterisi var gibi Truknetin bu bölgede. umarım herkes istediği altyapıya bir an önce kavuşur.

ilgin için tekrar teşekkür ederim. iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Mayıs 2025; 22:46:40 >

• Güzel konu, biz de yerimizi alalım. Sitemizde İmzalar atıldı keşifler yapıldı. Heyecanla bekliyoruz. Bayram öncesi süreç başladı, 1 ayda hızlı ilerlendi, bu ay içerisinde bitecek umarım 🫡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kill3rvib3 kullanıcısına yanıt

Geldik, yetiştik :) kabloyu sitenizin girişine kadar getirdik. Bina imalatınız başlamak üzere.

• @TurkNetDestek Sevgili Turknet destek ekibi, ben sizden biraz önce verdim haberi fakat sizlerden de duymak istiyorlar :)

• GÜNCEL ÇALIŞMA DEVAM MAHALLELER

ADNAN KAHVECİ MAHALLESİ:

BARIŞ MAHALLESİ:

Bizim bloklar imzalamış hocam sizin arayıp almanızı bekliyorlarmış ayrıca oluşabilecek bina içi hasar kısmı kafalarına takılmış, konuşabilmeniz mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 4 Mayıs 2025; 14:7:16 >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Yarın sitenize geleceğim, bu arada bina tasarrufunda yapılacak çalışmalarda herhangi bir zarar oluşursa bunu karşılamaktayız. Ben yönetiminize tekrardan anlatırım. Hayırlı olsun şimdiden.

tamam hocam teşekkürler tekrardan 🎉 BEYLİKDÜZÜ'NE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉 

• @KadircanSalman_ Hocam sizin şirketteki pozisyonunuz nedir tam olarak ben onu net anlayamadım. Netleştirirseniz anlamış oluruz. 🎉 BEYLİKDÜZÜ'NE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉 

• Hocam selamlar,

Ben TurkNet'in iş ortağı olan Teknofix bünyesinde çalışıyorum. Biz saha tarafında, TurkNet’in altyapı yatırımı yapmayı planladığı bölgelerde görevlendiriliyoruz. Benim pozisyonum da bu sürecin en kritik noktalarından biri: Protokolcüyüm.

Yani kabaca anlatmak gerekirse, biz hedeflenen sitelerle birebir görüşüp gerekli izinlerin alınmasını, protokollerin hazırlanıp imzalanmasını sağlıyoruz. Protokolleri hazırlayıp imzalatmak ve altyapının önünü açmak işim. Kısaca, elimde kalemle geziyorum ama o kalemle bazen Sitelerin kaderi yazılıyor diyelim. 😄

Bu imzalar olmadan planlanan sitelere altyapı gelemiyor zaten. Fiberin sitelere gelmesi için ilk düğmeyi ilikleyen ekiptenim diyebilirim 🙌

• Bizimkent sitesinde oturanlar mesajımı görüyorsa yönetime türknetin altyapı çekme talebine pozitif dönüş yapılması için görüşme yapmayı dşünüyorum ve gerekirse olabildiğince site sakini toplayıp yazılı halde bu talebi ileteceğim. Öncelikle bireysel olarak yönetimle görüşmeyin şahsen deneyeceğim sizden de bunu yapmanızı rica edeceğim çünkü sitemiz dönüş sağlamamış gidişata göre de vermeyecekler gibi duruyormuş. Büyük bir siteyiz superonline altyapısını kurdu farklı fiber altyapıları da bulunması bizim için büyük avantaj olacaktır. Superonline dan daha uygun fiyatlı ve her konuda daha iyi hizmet sunan (ping süresi ve upload, superonline her hareketini denetlediği için bu sana gecikme olarak geri dönüyor) turknete pozitif cevap vermemesi şahsen bazı firmalara pozitif ayrımcılığı neden yaptıklarını düşündürüyor. Bu yüzden yönetimle biraz uğraşmamız gerekecek gibi geliyor.

• ADNAN KAHVECİ MAHALLESİ

Yavuz Sultan Selim bulvarı üzerindeki omurga çalışmaları tamamlanmak üzere. Bulvar üzerinde gigafiber isteyen Site yönetimleri ve sakinleri bana ulaşabilirsiniz. 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.