Şimdi Ara

Beyler nedir bu Halil Sezai'den istenilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ekleyeyim, fanı falan değilim, özel bi' ilgim de yok şarkılarına. Lâkin orada burada sürekli böyle ezilmesiniz, alay edilmesinin, "aşk acısı çeken ergenlerin abisi" gibi damgalar vurulmasının abartı olduğunu düşünmüyor musunuz siz? Tek bu adam değil, Justin Bieber, Robert Pattinson ve aklıma gelmeyen bir sürü kişi için de geçerli aynı durum. Popüler olan, sevilen, bi' şekilde yaptığı işler tutan insanları göz göre göre niye böyle gözden düşürmeye çalışıyoruz? Halil Sezai gene bizim ülkemizde yaygınca bu duruma maruz kalan güncel bir isim, ama yurt dışında da benzer şeyler yaygınca var. Justin, Robert örneklerini o yüzden verdim. Lütfen etiketlemeyin hemen, bu elemanların hiçbirinin fanı falan değilim, ama ben şarkıları dinlenilen, kullanılan, filmleri izlenilen, tüketilen ünlülerin böyle kendini bilmeden yerin dibine sokulmasını anlamıyorum. Ben de zaman zaman yapıyorumdur, o da ayrı bir durum. Ama tutup da sorguladığımda kıskançlık, çekememezlik gibi şeylere bağlayabiliyorum sadece. Siz ne düşünüyorsunuz? Justin denen bebe o yaşta o ün-başarı-para elde etmeseydi gıcık kapar mıydık? Halil Sezai, bu kadar parlayıp şarkıları beğenilerek dinlenilmeseydi şimdi "merinos, isyan, keş, ergen dostu" diye etiketlenir miydi?

Özet:
    Kıskanıyo musunuz olm? Açık konuşun bak.

• Halil sezai severim. Dalga geçildiğinide tek senden duydum şu anda, şayet etrafımdakiler yaşları ne olursa olsun sıkıntılı dönemlerinde bu adama başvuruyorlar
  • Konu basligini liseli feryadi olarak degistir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle deme abi ya, nere gitsem bi başağa alma falan, şimdi sorsan liselilerin çoğu da sevmiyodur.
    Benim canımı sıkan elemanlar bi' parlıyo, sonra liseliler arasında yayılıyo, tutuluyo, çabucak tüketilip atılıyo.
    Zaten millet de bayılır aşağılamaya, dalga geçmeye, Hayrettin de Şahan da veriyo gazı, adama saygı duyan kalmıyor.
    Yazık la.
  • Benimde anlamadığım kime göre ünlü oluyor.Eleştirenler,beğenmeyenler daha fazla. Ki öyle olmasa bile beğenmek zorunda değiliz.

Allah aşkına bak yorum yazarken gördüm bieber falan da demişsin.Bu kim ? Ne özelliği var senden benden fazla.
  • Yaptığı Müziği Gerçekten Seven Var mı Ben de Onu Merak Ediyorum. 3 Günde Baştacı Yapıyoruz Sonra Bi Bakıyoruz Halil de Kalmamış Sezai de...

İğğssyeeeaan Nedir Yahu? Tamam Ezgi Yap Melodi Yap da Bizim de Kulak Zevkimiz Var.
  • Onla dalga geçilmesinin müzik tarzı yada müziğinin hitap ettiği kişilerle alakası yok.Toplum olarak öyle bir konuya geldikki sırf dalga geçip eğlenmek için bir kişiye komik olmasa bile komikmiş gibi davranıp gülüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

Konu basligini liseli feryadi olarak degistir bence

Kendine çeki düzen ver liseli

• İĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞSYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
  • Neden kıskanalım? Kendini bir organizmaya aşık edip bunun için triplere giren sünepe beyinli ergenlerin dinlediği şarkıcılar bunlar neden sevelim bir sebep söyle? İnsanları melankoliye sürüklemekten başka ne işe yarar böyle insanlar? Hayatta aşktan çok daha önemli şeyler olduğunu insanlara unutturdu bunun gibi şarkıcılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

Onla dalga geçilmesinin müzik tarzı yada müziğinin hitap ettiği kişilerle alakası yok.Toplum olarak öyle bir konuya geldikki sırf dalga geçip eğlenmek için bir kişiye komik olmasa bile komikmiş gibi davranıp gülüyoruz.

Ajdar gibileri var, gerçek olduğuna bile inanmak güç. Lâkin bu adam öyle ya da böyle bi' müzik üretiyor, beğenip beğenmemek mesele değil. Ben "çekememek, kıskançlık" duygularından kaynaklanan bir yerme, aşağılamaya çalışma eğilimi olduğunu düşünüyorum. Belki Halil Sezai gerçekten de o kadar ünlü değil, sesi ya da tarzı kabul edilmeyebilir. Ama Justin Bieber olayı da böyle değil mi? Çocuk başarılı, ister kabul edin ister etmeyin, o yaşta Yetenek Sizsiniz'e çıkıp da rap söyleyen çocuklarla kıyasladığınızda bayağı ileri durumda değil mi?
    Bunu bile reddedecek varsa, helal olsun yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

iğrenç toolbarlarsan nefret ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

Onla dalga geçilmesinin müzik tarzı yada müziğinin hitap ettiği kişilerle alakası yok.Toplum olarak öyle bir konuya geldikki sırf dalga geçip eğlenmek için bir kişiye komik olmasa bile komikmiş gibi davranıp gülüyoruz.

Ajdar gibileri var, gerçek olduğuna bile inanmak güç. Lâkin bu adam öyle ya da böyle bi' müzik üretiyor, beğenip beğenmemek mesele değil. Ben "çekememek, kıskançlık" duygularından kaynaklanan bir yerme, aşağılamaya çalışma eğilimi olduğunu düşünüyorum. Belki Halil Sezai gerçekten de o kadar ünlü değil, sesi ya da tarzı kabul edilmeyebilir. Ama Justin Bieber olayı da böyle değil mi? Çocuk başarılı, ister kabul edin ister etmeyin, o yaşta Yetenek Sizsiniz'e çıkıp da rap söyleyen çocuklarla kıyasladığınızda bayağı ileri durumda değil mi?
    Bunu bile reddedecek varsa, helal olsun yani.

Yok hocam yok kıskançlık değil.Amaç sadece gülmek. Hiç komik olmasına gerek yok biz onda buluyoruz illaki komik bir şey. bence..

• BENİĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ BUUUUUUUUUUĞĞĞĞĞĞĞĞĞ DERĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞGDE SEEEEEEEEĞNNN ATTĞGNDAAAAAAA GETĞĞTTĞN YHAĞAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Munky Online

quote:

quote:

iğrenç toolbarlarsan nefret ederim.

Dikkatli bakarsan ne olduğunu anlarsın. Ben de nefret ederim, hele ki 1366*768'de çok yer daraltıyor, lâkin orada gördüğün yer imlerinin %80'i aktif olarak kullandığım websitelerine çabuk ulaşmamı sağlıyor. En altta 1 tane toolbar sadece, o da StumpleUpondur, bilen bilir.

Konuya gelince, @Sircap
    Kıskanılacak bi' yanı olmadığı konusunda size katılıyorum, o dediğim belki diğerleri Justin-Edward için daha geçerli olabilecek şeylerdir. Ayrıca adamın yaptığı müziklerin de bunalım havasında olduğu bi' gerçek, içinizi karartmıyor değil. Ama ne güzel yorum yapmışsınız, tutup da adamı beğenmek durumunda tabi dğeiliz, nefret etmek niye?

• ne kadar dalga geçilse az

vurun aşk acısı çeken liseli ergenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuTuKoLaCI

Yaptığı Müziği Gerçekten Seven Var mı Ben de Onu Merak Ediyorum. 3 Günde Baştacı Yapıyoruz Sonra Bi Bakıyoruz Halil de Kalmamış Sezai de...

İğğssyeeeaan Nedir Yahu? Tamam Ezgi Yap Melodi Yap da Bizim de Kulak Zevkimiz Var.

Yaşın enn fazla 12 13 şu yaptığın yorumlara,yazi yazma şekline bak.Adam ister isyan diye bağırır ister yandım diye.Bunu sen sevmemiş olabilirsin ama milyonlarca hayrani var adamın.Sen sevmiyorsun diye eline dalga geçmek,milleti kışkırtmak hakkı geçmiyor eline.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bir ergen işi fakat saygı duyuyorum artık.
  • halil sezaiye laf atanlarin cogu adamin populerligini cekemedikleri icin bu durumdalar.birde liselilerin dediklerini gercekten ciddiye aliyo musun
  • İsyeeeeaaan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.