Bildirim
SERGEN YALÇIN'IN KOLUNDAKİ SAAT [YENİ SS'LER GELDİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mako'ya farklı kayış takmış -
muhtemelen omega, zira spor yorumculuğu yaptığı programda, kolunda omega PO görmüştüm. -
Ben de Daytona'ya benzettim. -
Geçenlerde seikoda buna benzer bi model görmüştüm fiyatnı hatırlamıyorum ama baya uçukdu -
2. fotoğrafta üstüme vazife olmayarak rolex'e benzettim ben. -
ben tv de net olarak rolex olarak görmüştüm.ilk defa bu şekilde bir saat yakaladım :) tv de ve kolda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrauff -- 19 Ocak 2012; 15:58:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: polish
muhtemelen omega, zira spor yorumculuğu yaptığı programda, kolunda omega PO görmüştüm.
Benim de aynı programda hep dikkatimi çekiyor ve Rolex Submariner'a benzetiyorum. -
show tv'de Melih Gümüşbıçak ile yaptığı bir programda kolunda sanki PO görmüştüm. gerçi ben uzun zamandır nereye baksam PO görüyordum. -
replika galiba pazardan 5tl. -
Sorun bende mi?Yoksa saatin üzerinde hiç birşey belli değil mi?Ben orda bildiğin yuvarlak,çelik kayışlı bir saat görüyorum.Kadran görünmüyor zaten -
Benim fikrim Rolex Datejust II
http://www.passions.com.sg/v2/files/imagecache/watermark/files/M0073-GMT.jpg -
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
Sorun bende mi?Yoksa saatin üzerinde hiç birşey belli değil mi?Ben orda bildiğin yuvarlak,çelik kayışlı bir saat görüyorum.Kadran görünmüyor zaten
Eee demek ki daha saat röntgenciliği hastalığına tutulmamışsınız. -
bana da rolex gibi geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: H.
Benim fikrim Rolex Datejust II
http://www.passions.com.sg/v2/files/imagecache/watermark/files/M0073-GMT.jpg
hocam bu tarz rolex saatleri nereden bulabilirim acaba. Konyalı'da ve saat&saat'te yok sanırsam rolex. başka yer varsa öğrenebilir miyim ? Teşekkürler... -
up -
Daytona olduğu kesinleşti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Daytona olduğu kesinleşti.
Hocam İstanbul'da Rolex marka saatleri nereden satın alabilirim ? -
İstanbuldaki Rolex yetkili satıcıları Rhodium ve Storks'tur. İkisinin de internet sitelerinden mağazalarının yerlerine bakabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
İstanbuldaki Rolex yetkili satıcıları Rhodium ve Storks'tur. İkisinin de internet sitelerinden mağazalarının yerlerine bakabilirsin.
Çok sağol hocam. Bu arada bu daytona saatlerinin fiyatlarını çıkaramadım internetten. Ortalama ne kadar bu modeller ?
Benzer içerikler
- tag heuer seri no sorgulama
- güvenilir saat siteleri
- breitling saat orjinal nasıl anlaşılır
- bisaat güvenilir mi
- isviçre"den ne alınır
- redmi watch 5 özellikleri
- honor watch 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X