Şimdi Ara

Ali Mezdeği hakkında bilgisi olan var mı? Düzenleme geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
23.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnternette kendisini öven, savunan ve reklamını yapan sahte profiller olduğunu görene kadar güvenilir geliyodu. Kendisini öven sahte yorumları ve yeren gerçek yorumları okuduktan sonra tüm güvenimi kaybettim. Sizin bu Ali Mezdeği'ye ilişkin bir bilginiz var mı?

    Düzenleme: Biraz daha araştırdım da, buz dağının görünmeyen kısmı bayağı büyükmüş. Önceden "As Estetik" adı altında çalışılıyormuş yanılmıyorsam, asestetik.com sitesine şu an girdiğinizde Ali Mezdeği'ye yönlendiriyor zaten. Şimdiki kliniğinin adı da Esteport. Acaba niye böyle bir değişiklik olmuş diye düşünürken, "As Estetik" hakkında yapılan yorumlara baktım. Çok fazla ve çok ciddi eleştiriler var. Hastalarla ilgilenmemekten, hastalara bir şeyler satmaya çalışmaktan, müşterilere saygısızlıktan tutun da, aklınıza gelebilecek her şeye varan şikayetler var. Bunları da açtıkları sahte hesaplarla örtbas etmeye çalışıyorlarmış gibi görünüyor. Zaten öven kullanıcılara bakarsanız, hep yeni üye olmuş, birkaç mesajı olan kullanıcılar.

    Kendim araştırmışken diğer insanları da bilgilendireyim de, canı yanan olmasın diye yazdım. Kim olursa olsun ameliyat olmadan önce çok iyi düşündüğünüzden ve araştırmanızı çok iyi yaptığınızdan emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Howlett -- 19 Haziran 2018; 9:28:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bir de Allah'a havale ediyorum falan diyor ya

    Ameliyat olduktan sonra yüzlerce kilometre öteden yardımcı olman umuduyla ofisine kadar geldim. Yardımcı olmak yerine, alayvari bir tavırla sorunumu hafife alıp görmezden geldin. Söylediklerimin doğru olduğunu bildiğinden de adım gibi eminim. Zaten bu cevabındaki tavrından da anlaşılıyor, burada mağdur ettiğim birisi var deyip sorumluluk almak yerine direkt beni trollükle itham ediyorsun.
  • merhabalar,
    tesadüfen yorum, değerlendirmenizi gördüm ve düzeltme gereği hissettim. Ben bizzat Dr.Ali Mezdeği'yim. Özel çalışmaya başladığımda asestetik.com isimli websitesi oluşturmuştum ancak ismi kendime tescil etmemiştim. Yıllar sonra bu ismi başka bir firma kendi adında tescilledi ve asestetik.com.tr olarak yayına başladı. Bende esteport.com tescil edip ağırlıklı olarak bu adresi kullanmaya başladım. As Estetik firması güzellik ve lazer epilasyon alanlarında hizmet veriyor ve benimle organik ya da inorganik herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Dolayısıyla diğer firma ile alakalı olan negatif değerlendirmelerin Dr.Ali Mezdeği yani benimle ilgi-alakası bulunmamaktadır. Umarım aydınlatıcı bir cevap olmuştur, kafanıza takılan bir husus olursa lütfen direkt benimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
    Saygılarımla
    Op.Dr.Ali Mezdeği
  • Gerçekten de Ali Mezdeği misiniz bilmiyorum ama eğer öyleyseniz söyleyeyim. Ben size jinekomasti ameliyatı oldum ve şu an kendi göğüslerimden TİKSİNİYORUM. Psikolojim çok kötü bozuldu. Size ameliyat olmak açık ara farkla hayatımda verdiğim en kötü karardı. Umarım aydınlatıcı bir cevap olmuştur.
  • James Howlett kullanıcısına yanıt
    evet gerçekten Ali Mezdeği'yim. eğer sizde gerçekten benim ameliyat ettiğim hasta iseniz bilirsiniz ki ben hastalarımla hep ilgilenirim ve onları sahipsiz bırakmam.ilk yazdığınız yazıda herhangi bir ameliyattan bahsetmeden bilmeden yanlış yazmıştınız ve bende durumu-yanlış anlaşılmayı düzeltmek istemiştim.düzeltmeyi yapınca konuyu jinekomastiye çevirdiniz. gerçekten sizi ameliyat ettiysem ve gerçekten sorununuz varsa bana başvurursunuz ve çözüm üretmeye çalışırım. ama troll bir hesapla kötülük yapmaya çalışıyorsanız sizi Allaha havale ediyorum.
  • Bir de Allah'a havale ediyorum falan diyor ya

    Ameliyat olduktan sonra yüzlerce kilometre öteden yardımcı olman umuduyla ofisine kadar geldim. Yardımcı olmak yerine, alayvari bir tavırla sorunumu hafife alıp görmezden geldin. Söylediklerimin doğru olduğunu bildiğinden de adım gibi eminim. Zaten bu cevabındaki tavrından da anlaşılıyor, burada mağdur ettiğim birisi var deyip sorumluluk almak yerine direkt beni trollükle itham ediyorsun.
  • James Howlett kullanıcısına yanıt
    hocam mümkünse bir fotoğraf atsanız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Howlett kullanıcısına yanıt
    bence de siz şimdiki halinizin fotoğrafını gönderin, isminizi paylaşın bende önceki halinizi göndereyim(çünkü kim olduğunuz belli değil). değerlendirmeyi herkesle birlikte yapalım. ben size hodri meydan diyorum
  • Ben sana kendi göğüslerimden tiksiniyorum diyorum, aynaya bakamıyorum diyorum, sen bana fotoğrafını koy diyorsun. Ben ailemin yanında bile üzerimi çıkarmaya çekiniyorum, internete nasıl fotoğrafımı koyayım? Şu üsluba bak, hodri meydan ne demek ya?

    Ayrıca değerlendirmeyi insanlarla birlikte yapalım demişsiniz, önemli olan benim ne düşündüğüm değil mi?

    Ben sadece sorumluluk hissedip insanlara kendi tecrübelerimi aktarmak istedim, olay bundan ibaret. İnsanlar istedikleri kararı vermekte özgürler.
  • James Howlett kullanıcısına yanıt
    Hocam isminizi paylaşmadan anonim olarak bir fotoğraf koysanız bari en azından olmaz mı? Ameliyat düşünenler için fikir olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Howlett kullanıcısına yanıt
    bende size diyorum ki ; tarzınızdan ve tavrınızdan benim hastam olmadığınızı, sadece kötülük yapmak için yorumlar yazdığınıza inanıyorum. Aksi takdirde bu kadar işimin arasında niçin sizinle mesajlaşmaya devam edeyim. Hala diyorum ki eğer benim hastamsanız bilirsiniz ki ben hastalarımla yapabileceğim birşey varsa sonuna kadar ilgilenirim. Ama siz hala kendimden iğreniyorum deyip duruyorsunuz, gerçekten ben sizi ameliyat ettiysem o halde bana whatsapp ile resimlerinizi gönderin. Ben sizin benim hastam olmadığınızı iddia ediyorum ve onun için de hodri meydan diyorum. Ama resim göndermem, ismimi sizinle paylaşmam demeye devam edecek iseniz size inananlar bana ameliyat olmak için gelmesin. Ben bana başvuran hastalarıma elimden gelenin en iyisini yapmaya , iyi bir insan ve iyi bir hekim olmak için uğraşmaya devam edeceğim. Sizi de gerçekten iyi niyetle Allah'a havale ediyorum.
  • Hocam ben yeni üyeyüm ama Ali Bey'i çok iyi tanırım. Kendisi gerçekten hastalarıyla arasındaki bağın kopmaması için elinden geleni yapan bir hekimdir. Aynı operasyonu yani jinekomastiyi 1 sene evvel bende geçirdim. Benim ameliyat sonrası sancılarım oldu ama gece 3' aradığımda bile benle 10 dk konuşmuştu. Yani sizin bu dedikleriniz aksine Ali Bey' daha doğru buluyorum. Ayrıca anonim olarak bir fotoğraf koymayışınız ve isim dahi vermeyişiniz beni de şüpheye düşürdü. AMELİYAT OLCAKLAR FORUM YERİNE ALİ BEY'İN KLİNİĞİNE GİDERSE VE ORADAKİ HASTALARLA KONUŞURSA DAHA DOĞRU BİLGİLER ALMIŞ OLACAKLARDIR. Ayrıca Ali Bey sizinle nezih bir üslupla konuşurken sizin 'sen' li konuşmanız gerçekten rahatsız edici. Ben inanıyorum siz Ali Bey'i görmediniz bile. Herkese iyi akşamlar diliyorum.




  • Araştırma yaparken ben de bir çok yerde videolarını gördüm.burdaki yazılanları da görünce birkaç gün önce randevu alıp kendisiyle görüştüm. Burdaki yazılanlar hakkında da sordum "hocam siz misiniz diye?" kendisi evet benim diyip rahatsızlığını da dile getirdi.Kendisi de bana düşündüğüm ameliyat için fikirlerini söyledi. Beni hastası olarak kabul etmedi ama ben kendisini samimi buldum.Hastası olmuş diğer arkadaşlarda fikirlerini doğru şekilde beyan ederlerse daha iyi fikirler elde edilebilir burda.
  • Ben Ali Mezdeği Hocamla 2007 yılında tanıştım.Kulağımda ufak bir estetik yaptırdım.Çok mutlu oldum.Gerçekten çok ilgili diyebilirim.13 yıl sonra tekrar gittiğimde neşesi ve güler yüzünden hiçbirşey kaybetmediğini gördüm.Ali Hocamı gördüğümde yılların onu gençleştirdiğini görmüş oldum.İlgili ve samimi olmasından dolayı insanın ister istemez kanı kaynıyor.Kendinizi onun profêsyonêlliğine bırakıyorsunuz.Kulak memesi ameliyatı oldum.Bir hoca bir kulak memesini bu kadar güzel yapamaz.Çok güzel oldu.Çok mutluyum.Tekrar farklı bir operasyon olsam tercihim Ali Mezdeği olurdu.Siz Ali hocaya güvenin ne istediğinizi anlatın Ali hocam'ın en iyisini yapacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Ben bugün 6yıl önce başka bir doktora yaptırdığım kepçe kulak ameliyatı sonrası kulak arkasında oluşan doku yapısı bozukluğu ve iltihap meydana gelişinden sebep Ali Mezdeğine randevu aldım. Covid 19 sürecinden dolayı yollar aşırı tıkalıydı randevuya 1 saat geciktim ama sağolsunlar problem etmediler. Neyse ben derdimi Ali hocama anlattıktan sonra çok büyük ihtimalle revizyon ameliyatına alır diye düşünüyordum ki şuanki dönemde kendisinin revizyon ameliyatı fiyatı(8-10bin₺ arası) baktı kulak arkama ve dikişlerin dışarıya çıkmış revizyon ameliyatına gerek yok ben seni bu dertten 5dkya kurtaracağım dedi ve sağolsun dediğini yaptı dışarıya çıkan dikiş ipini aldı ve iltihap kesildi. Üstelik hiçbir ücretde talep etmedi. Kendisi çok naif, esprili ve güler yüzlü olmasının yanı sıra işindede yılların verdiği tecrübeyle( kulak estetiği için konuşuyorum) başarılı ve güvenilir olduğunu bana kanıtlamıştır. Tamamen şahsi fikrimdir. Kendisine birkez daha buradan teşekkür etmiş olayım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecinarr -- 27 Mayıs 2020; 23:20:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1-2 ayda 1 yeni hesap açmış arkadaşlar konuya yazıp pozitif düşüncelerini belirtmişler. Ne hikmetse ilk ve tek mesajlarını buraya yazdıktan sonra da tekrar giriş dahi yapmamışlar...

    İnanın komik oluyor, kimse yemez bunları burda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gerçeğim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ùzüldüm šimdi bu yorumları duyunca gerçekten...tam bir doktor buldum derken...böylesi şikayetler görmek kotu...tabiki herkesi memnun etmek mümkün değil...randevu alacaktım ama šimdi biraz kendimi geri çektim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda heršey icin bašvuracagim bir doktor buldum derken šikayetleri okumak iyi gelmedi...kimse kimseyi memnun edemez zira...yaptığın išin arkasında durmak güzel şey...bu sayfada değil baška yerlerde de okudugum šikayetlerler birlikte kendimi geri çektim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 Temmuz tarihinde Ali hocaya ameliyat oldum sonuçtan mutluyum hersey çok doğal duruyor

    Sabah 9 da ameliyata girdim hastaneden 1 gibi çıkıp evime gittim
    Süreç güzeldi


    Not : 12 senedir üyeyim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasar1203 Y kullanıcısına yanıt

    bende ameliyat yaptırmak istiyorum, ameliyat olmuş biriyle konusmak istiyorum benimle iletişime geçme şansınız var mıdır lütfen yardımcı olun :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.