[Beşiktaş 2022/2023 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu Hoş geldiniz Beşiktaşlı dostlar. Öncelikle sizden biraz sabır bekliyorum çünkü ilk mesaj biraz boş duracak ama zamanla eklemeler yapacağım, transferler başladığı zaman gelen & giden oyuncuları ekleyeceğim, maç skorlarını da eklemeyi düşünüyorum. Şimdiden yeni sezon hayırlı olsun umarım transferlerimizi erken yaptığımız, yaz kampına kadar önemli mevkilerimize transferlerimizi yapıp -özellikle forvet- hazır başlarız ve hocamızın sistemini iyice çalışırız. Bu sezon neredeyse verim alamadığımız her oyuncudan kurtuluyoruz. Büyük bir fırsat yakaladık, bunu güzel değerlendirirsek ve sistemimizi oturtursak uzun dönemli başarı bekliyorum takımdan. GELENLER: Romain SAISS 32 Yaş / Defans-Stoper ![]() Gedson FERNANDES
23 Yaş / Orta saha ![]() Cenk TOSUN 31 Yaş / Santrafor ![]() Wout WEGHORST 29 Yaş / Santrafor ![]() Jackson MULEKA 22 Yaş / Kanat-Santrafor ![]() Emrecan UZUNHAN 21 Yaş / Defans-Stoper ![]() Arthur MASUAKU 28 yaş / Defans-Sol Bek ![]() Kerem Atakan KESGİN 21 Yaş / Orta saha ![]() Dele ALLI 26 Yaş / Orta saha ![]() Nathan REDMOND 28 Yaş / Kanat ![]() Tayfur BİNGÖL 29 Yaş / Sağ Bek ![]() Vincent ABOUBAKAR 32 Yaş / Forvet ![]() GİDENLER: Rıdvan Yılmaz>>>>>Glasgow Rangers( 4milyon € + bonuslar +sonraki satıştan %20pay) Emirhan İlkhan >>>>> Torino(Serbest kalma maddesi 4.5 milyon €) Serdar Saatçı>>>>> Braga (2.5 milyon Euro + %20 pay) Kerem Kalafat>>>>>Çaykur Rizespor/Kiralık Cyle Larin>>>>>Sözleşme yenilenmedi Mehmet Topal>>>>>Sözleşme yenilenmedi Güven Yalçın>>>>>Sözleşme yenilenmedi Oğuzhan Özyakup>>>>>Sözleşme yenilenmedi Alex Teixeira>>>>>Karşılıklı fesh edildi Domagoj Vida>>>>>Sözleşme yenilenmedi Adem Ljajic>>>>>Sözleşme yenilenmedi Gökhan Töre>>>>>Sözleşme yenilenmedi Jeremain Lens>>>>>Sözleşme yenilenmedi Fabrice N'sakala>>>>>Sözleşme yenilenmedi Douglas>>>>>Sözleşme yenilenmedi Batshuayi>>>>>Kiralik sözleşme bitti Pjanic>>>>>Kiralik sözleşme bitti Can Bozdoğan>>>>>Kiralik sözleşme bitti FORMALARIMIZ: ![]() |